Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (18 μέλη και 28 επισκέπτες)

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.147
Πόντοι
8.346
ρε μαλακα δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του σαιτ να ξεκινησει διαγωνισμος απο Φεβρουάριο μηνα :coffee:
Ειπαμε .. οι συνθηκες ειναι ιδιαιτερες αλλα δεν γινεται να ξεκινησει τοσο νωρις
Θα χασει την αιγλη ο διαγωνισμος :coffee:

Κάθε πράγμα στον καιρο του και ο μαλάκας μαλάκας :coffee:
Μην κάνεις διαγωνισμό ο μαλακας της χρονιάς. Χωρισε το σε τετραμηνα. Ο μαλακας του 1ου τετραμηνου του 25 κ.ο.κ. και στο τέλος της χρονιάς να μονομαχουν οι νικητές μεταξύ τους

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.639
Πόντοι
6.256

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.094
Πόντοι
10.411
ρε μαλακα δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα του σαιτ να ξεκινησει διαγωνισμος απο Φεβρουάριο μηνα :coffee:

Σου έχω μεγάλο φαβορί για τον τίτλο,αλλά είναι νωρίς ακόμα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.856
Πόντοι
12.756
Μην κάνεις διαγωνισμό ο μαλακας της χρονιάς. Χωρισε το σε τετραμηνα. Ο μαλακας του 1ου τετραμηνου του 25 κ.ο.κ. και στο τέλος της χρονιάς να μονομαχουν οι νικητές μεταξύ τους

θα ανεβουν πολυ τα διαχειριστικά κόστη τυπε ...
Δεν πρεπει να ξεφυγουμε απο το μπατζετ :coffee:
Πρεπει να φαγωθουν και κάποια λεφτα .. ξερεις τωρα , να εξαφανιστουν κτλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου έχω μεγάλο φαβορί για τον τίτλο,αλλά είναι νωρίς ακόμα

ανοιξε μου την καρδουλα σου :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.639
Πόντοι
6.256
Θα εχει και εξεταστικη στο τελος καθε τετραμηνου?:confused::confused::confused::coffee:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.147
Πόντοι
8.346
θα ανεβουν πολυ τα διαχειριστικά κόστη τυπε ...
Δεν πρεπει να ξεφυγουμε απο το μπατζετ :coffee:
Πρεπει να φαγωθουν και κάποια λεφτα .. ξερεις τωρα , να εξαφανιστουν κτλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ανοιξε μου την καρδουλα σου :coffee:
Θα ξεχάσει ο κόσμος όμως τους μαλακες τύπου Ποκαχόντας, μπακαλης κτλ. ( Μπαροκ εσυ δν μετράς, εισαι διαχρονικός μαλακας δεν σε ξεχνάει κανείς )

Εδώ ξέχασαν σε ενα μήνα τα Τέμπη κ έβγαλαν ΝΔ με 41% , θα θυμούνται να ψηφίσουν σωστά τον Δεκέμβριο?

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.513
Πόντοι
5.506
ναι...το νημα δεν θα ειναι " μιστερ μαλακας 2025"....
θα ειναι " μιστερ μαλακας 2025....Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ"

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706

Αξιότιμε κύριε, μου επιτρέπετε μια ερώτηση???

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.585
Πόντοι
5.565
Θα πάρουν τα παπάρια μας. Θυμάστε τι έγινε με τους μένουμε Ευρώπη που βαρουσαν μύγες? Το ίδιο και χειρότερο θα γίνει και τώρα. Τα μουνια διχασμός ξανά. Δεν είχα σκοπό να κατέβω αλλά θα πάρω άδεια. Θα πάω μόνο κ μόνο για την αφίσα

η αλαζονεία τους έχει καταφέρει να σηκώσει από τον λήθαργο πολύ κόσμο, ιδιαίτερα η πεποίθησή των τυρράνων ότι είναι πιο δυνατοί από τον κόσμο μας. Ε, έτσι την πατάνε όλοι οι τύρρανοι κι έχουν το ίδιο τέλος πάντα.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
615
Πόντοι
81
Μας έχει τρελάνει όλους αυτή η υπόθεση και ο χειρισμός του δυστυχήματος από την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη, και μπορεί να παρασυρθούμε σε λάθος υποθέσεις τις οποίες οι Πορτοσάλτε και οι Αδώνιδες και οι Βορίδηδες αυτού του κόσμου θα εκμεταλλευτούν για να ρίξουν λάσπη σε όποιον διαμαρτύρεται. Πετιούνται δεξιά-αριστερά λαγοί που μας αποπροσανατολίζουν σε λάθος συμπεράσματα και λάθος κυνήγια, ενώ ο ελέφαντας στο δωμάτιο παραμένει.

(Κατι παρόμοιο είδαμε και με τον κορωνοϊό, όπου ακόμα κι εγώ που ήμουν φουλ υπέρ των επίσημων πρακτικών και πάτησα με χαρά όποιο εμβόλιο μου πρότειναν ως πιο προχωρημένο -Astra, και θα το ξαναέκανα, cost effective επιμένω ότι ήταν-, δεν μπορούσα παρά να παρατηρήσω μια υπερβολική ευκολία στο να χαρακτηρίζεται "ψεκασμένος" όποιος λ.χ εξέφραζε επιφυλάξεις για τις παρενέργειες των εμβολίων, για τις υπερβολές περί απολύμανσης σακουλών, τα υστερικά μέτρα στην εστίαση, κι από την άλλη επίσης, λ.χ στην καθυστερημένη επιβολή μασκών. Και τότε, θέλω να πω, πολλοί ξεκινούσαν από λογικές ενστάσεις και κατέληγαν να κυνηγούν φαντάσματα, καταλήγοντας να χαρακτηρίζονται απλά ψεκασμένοι και όλα τα επιχειρήματά τους να απορρίπτονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Τελικά μέχρι και για την προέλευση του ιού ήταν λογικές οι υποψίες-αν και δεν νομίζω να κατέληξαν κάπου στέρεα).

Ο ελέφαντας στο δωμάτιο: Ιδιωτικοποίησες μπιρ-παρά έναν νευραλγικό (για την οικονομία, την ανάπτυξη, την γεωστρατηγική) δημόσιο οργανισμό με τεράστιες υποδομές, επειδή έλεγες ότι οι παθογένειες του Δημοσίου τον κρατάνε κολλημένο 40 χρόνια πίσω. Η ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε πήρε όλα τα "φιλέτα" και όλες τις διευκολύνσεις που μπορούσε να της δώσει ένα καθημαγμένο κράτος, με ελάχιστες υποχρεώσεις. Μία από αυτές ήταν η καλύτερη εξυπηρέτηση, και αυτό χώλαινε εμφανώς επί μήνες κάνοντας τα ταξίδια με τραίνο ανέκδοτο για φτωχούς. Μια άλλη υποχρέωση ήταν η ασφάλεια, και τελικά φτάσαμε τόσα χρόνια μετά να λειτουργούμε ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ. Συνέβη το κακό, και αντί να σηκώσουν όλοι οι ιθύνοντες μανίκια και να πουν δεν πάει άλλο με την προχειρότητα, την ατιμωρησία, την παρακμή του υλικού (θυμίζω, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αυτό είχε προτάξει ως ζητούμενο της επόμενης μέρας στο διάγγελμά του), αντί λοιπόν αυτών, είδαμε αδιανόητα μπαζώματα, καταστροφές στοιχείων, χαμένα βίντεο, πρόχειρες νεκροτομές, προσχηματικές παραιτήσεις που ακολουθήθηκαν από επανατοποθετήσεις στις εκλογικές λίστες (όπου και μεταφράστηκαν ως ζήτημα τιμής και κομματικού φρονήματος να ξαναεκλεχτούν), και εξόφθαλμες πρακτικές επικοινωνιακής διαχείρισης/χειραγώγησης (λεκτικά παιχνιδάκια με την τηλεδιοίκηση, επίρριψη όλων των ευθυνών στον σταθμάρχη, προεξοφλητικές δηλώσεις περί θεωριών συνωμοσίας, τερατουργιών κλπ). Είχες τον Άδωνι να λέει το μνημειώδες "δεν μπορούσε ένας υπουργός να παραδέχεται ζητήματα ασφαλείας, γιατί αύριο δεν θα έπσιρνε κανείς το τραίνο", καθιστώντας αυτόματα ΟΟΟΟΛΗ την ελληνική κυβέρνηση αναξιόπιστη σε ΟΟΟΟΟ,ΤΙ λέει. Η οικονομία πάει καλά, υπουργέ; Είχες τον πρόεδρο της εξεταστικής επιτροπής να ειρωνεύεται κατήγορους και συγγενείς θυμάτων ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ. Έχεις τους Ιταλούς να αποσείουν κάθε ευθύνη και να συνεχίζουν με τα ίδια "σαπάκια" όπως είπε ο ίδιος πρωθυπουργός.

Η έκρηξη και ό,τι την προκάλεσε είναι το ελεφαντάκι στο δωμάτιο. Κι αν αποδειχθεί ότι έγινε έκρηξη χωρίς να υπάρχει μυστικό φορτίο, δεν αλλάζει ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω. Απλά, αν υπήρχε και λαθραίο φορτίο, ένα ζητούμενο είναι μεν το πως και τι, κι ένα δεύτερο είναι το πόσο τρυπημένη είναι η δικαιοσύνη, η περιφέρεια, η αστυνομία, η τραινοσέ, η hellenic train και δεν ξέρω ποιος πούστης άλλος.

Θέλω να πω, δεν χρειάζεται ο Κούλης να μετέφερε ξυλόλιο για την αδερφή του π.χ ή τους μασώνους, ούτε να έστειλε δολοφόνους να φάνε τον γιο της εισαγγελέως, ούτε να έβαλε να φτιάξουν πειραγμένα βίντεο. Μην το πάμε ως εκεί, αν και με τόσα που έχουν γίνει δεν μπορώ να το αποκλείσω. Όμως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κοτζάμ πρωθυπουργός ευρωπαϊκής χώρας, χωρίς αντιπολίτευση, με προοπτικές για επανεκλογές και (φεύ!) σταδιοδρομία στα υψηλότερα κλιμάκια του ευρω-αμερικανικού συστήματος ως χαϊδεμένο παιδί του, με αδερφή σε οικονομικό κολοσσό, με μπατζανάκια και συμπέθερους σε ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ και τα πάντα όλα, ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΟΛΑ για 3-4 τόνους ξυλόλιο, έναν ΦΡΟΥΛΗ υπουργό, έναν πρώην περιφερειάρχη-καμμένο χαρτί, ακόμη-ακόμη και κανέναν ολιγάρχη. Κάπου λες, δεν αξίζει, κάνατε μαλακία και θα την πληρώσετε ή εσείς ή εγώ, κι εγώ δεν είμαι πλέον "του χεριού σας", μπορώ του χρόνου να'μαι πρόεδρος κομισιόν αν τα βροντήξω και φύγω, κι ελάτε να με στραγγαλίσετε στις Βρυξέλλες.

Από που τον κρατάνε; Η εύκολη απάντηση είναι το κλισέ "παίζονται μεγάλα συμφέροντα" κλπ αεριτζήδικα συνωμοσιολογικά. Εγώ λέω ότι δεν χρειάζεται να φτάσουμε ως εκεί. Μας αρκεί να πούμε ότι η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ έγινε όχι επειδή είχε λερωμένα τα χέρια του με ξυλόλιο και τώρα πια με αίμα (του γιου της εισαγγελέως, ως ηθικός αυτουργός πλέον κι όχι "απλά" με το αίμα των 57 επιβατών, ως πρωθυπουργός σε ένα μπουρδέλο ), αλλά επειδή διαχρονικά το κομματικό μπουρδέλο τους προσπαθεί να σώσει τα δικά του παιδιά ακόμα και στις μαλακίες τους και τις παρανομίες τους, καθώς και τους δικούς του ολιγάρχες στις παρανομίες τους, οπότε το ένα φέρνει το άλλο και προσπαθούν με ένα μεγαλύτερο λάθος να κρύψουν τα μικρότερα. Ψέμα στο ψέμα, ΙΣΩΣ να σκέφτεται πια "ως εδώ που φτάσαμε, ό,τι παραδεχτώ ή αποδειχτεί, θα φέρει χιονοστιβάδα". Μόνο έτσι στέκουν οι πιο "χοντρές" από τις θεωρίες μας, ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ, δε θεωρώ καν ότι χρειάζεται να φτάσουμε ως εκεί για να πούμε ότι έχει γίνει μια απίστευτη, ντροπιαστική για οποιαδήποτε κυβέρνηση και χώρα, ασυγχώρητη σειρά εγκλημάτων.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.856
Πόντοι
12.756
Θα ξεχάσει ο κόσμος όμως τους μαλακες τύπου Ποκαχόντας, μπακαλης κτλ. ( Μπαροκ εσυ δν μετράς, εισαι διαχρονικός μαλακας δεν σε ξεχνάει κανείς )

Εδώ ξέχασαν σε ενα μήνα τα Τέμπη κ έβγαλαν ΝΔ με 41% , θα θυμούνται να ψηφίσουν σωστά τον Δεκέμβριο?

κανεις δεν θα ξεχαστει .. θα υπαρχουν best of με τις καλυτερες στιγμες μεσα στην χρονια για τον καθε μαλάκα.. σαν αθλητική ανασκοπηση :coffee::coffee:

Πως τα δελτια ειδησεων πριν αλλαξει ο χρόνος δειχνουν τις σημαδιακες στιγμες της χρονιας που φευγει κτλ .. ετσι κάπως θα γινει :coffee::coffee:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.147
Πόντοι
8.346
κανεις δεν θα ξεχαστει .. θα υπαρχουν best of με τις καλυτερες στιγμες μεσα στην χρονια για τον καθε μαλάκα.. σαν αθλητική ανασκοπηση :coffee::coffee:

Πως τα δελτια ειδησεων πριν αλλαξει ο χρόνος δειχνουν τις σημαδιακες στιγμες της χρονιας που φευγει κτλ .. ετσι κάπως θα γινει :coffee::coffee:
Ααα θα υπάρχει αρχείο.. ενδιαφέρον

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.108
Πόντοι
6.056
( Μπαροκ εσυ δν μετράς, εισαι διαχρονικός μαλακας δεν σε ξεχνάει κανείς )
Ο barock δεν είναι ένας απλός μαλάκας.
Και όταν πάρει τον τίτλο ... δεν θα είναι ένας Mr Malakas of the Year.

Είναι η μαλακία προσωποποιημένη .
Είναι θεσμός.
Όλοι οι Mr Malakas του παρελθόντος, θα θέλαν να είναι barock .

Μία μέρα, δεν θα λέμε ότι ο barock ήταν μαλάκας
αλλά ότι οι μαλάκες, είναι barock !!!!!!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.108
Πόντοι
6.056
Είναι σαν να λες ότι ήταν συνθέτες ο Μπετόβεν και ο Μπουαλντιέ ....

Ποιός ξέρει το Μπουαλντιέ ;

Έτσι και ο Barock
Ο Μπετόβεν της Μαλακίας.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.513
Πόντοι
5.506
ολα τα σκουπιδια στο μεταξυ εχουν προβλεψει ηδη γιγαντιαια επεισοδια .....
γιατι αραγε?:coffee:
θα ειναι εκει?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.108
Πόντοι
6.056
θα ειναι εκει?
Οι αναρχικοί της εκάλης, θα έχουν ενημερωθεί να οργανώσουν τα τσιράκια τους.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.147
Πόντοι
8.346
θα ειναι εκει?
Μη μου πεις.. μπαχαλακηδες εγκάθετοι της κυβέρνησης θα δώσουν το σύνθημα στα ματ να διαλύσουν τις πορείες??

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.484
Πόντοι
6.056
θα ειναι εκει?
γιγαντιαία θα είναι η ψωλή που θα φάει η συμμορία ...

τα λένε για να φοβήσουν-τρομοκρατήσουν τον κόσμο να μην διαδηλώσει ...
μέχρι της 28 μπορεί να στήσουν κάποια προβοκάτσια
Αλλά στις 28 δεν τους παίρνει , 2 εκατομμύρια κόσμος θα κατέβει κ υπάρχει μέριμνα να καλύπτουν την εκδήλωση ξένα κανάλια
Κυρίες θα είναι τα κουλόπανα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.108
Πόντοι
6.056
γιγαντιαία θα είναι η ψωλή που θα φάει η συμμορία ...

τα λένε για να φοβήσουν-τρομοκρατήσουν τον κόσμο να μην διαδηλώσει ...
μέχρι της 28 μπορεί να στήσουν κάποια προβοκάτσια
Αλλά στις 28 δεν τους παίρνει , 2 εκατομμύρια κόσμος θα κατέβει κ υπάρχει μέριμνα να καλύπτουν την εκδήλωση ξένα κανάλια
Κυρίες θα είναι τα κουλόπανα
Μην παίρνεις όρκο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom