Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (16 μέλη και 24 επισκέπτες)

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
86
Στο Μάτι βρε ζώον ήμουν εθελοντής.Λες να μην είδα απανθρακωμένα πτώματα που ήταν σαν κούτσουρα καμένα;

Είσαι ασχέτως και μάλλον πιτσιρικι
δεν είμαι πιτσιρίκι μη πετας πράγματα στη τύχη.
Άλλο απανθρακωμένος, άλλο να ξεψυχάει, άλλο μετωπική σύγκρουση τρένων. Ο Άνθρωπος δεν πεθαίνει στιγμιαία όπως στις ταινίες

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.912
Πόντοι
2.046
το ίδιο φανατικοί και ταλιμπάνοι είναι με όλο το συνάφι τους , τους δικούς τους ...
πόσες υποθέσεις ? λιγνάδης που έκαναν έρευνα στο λαπτοπ του μετά από δίμηνο, νίκος γεωργιάδης που τον αθώωσαν,
μίχος που έλεγαν πως έκανε "διευκόλυνση" κτλπ κτλπ
Με τα τέμπη ξεπέρασαν κάθε όριο.... γίνονται πράματα που τα βλέπαμε σε ταινίες σικελικής μαφίας ,
που εκτελούσαν συγγενείς εισαγγελέων , μάρτυρες κτλπ
ντροπή που έχουμε αυτη τη συμμορία στην κυβέρνηση ..
αλλά λόγω τεμπών κ ...άλλων λόγων , έχουν ξοφλήσει , λίγοι μήνες τους έμειναν
Κάτι θυμάμαι αμυδρά ότι σούμπιτη η οικογένεια είχε πάει στο δικαστήριο Μολδαβία να επιβλέψει την αθώωση ή κάνω λάθος;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
848
Πόντοι
96
καποιος να μου πει, γιατι παει "τρενο" το νημα...

αυτο το βλημα τον Καπου ή οπως τον λενε, με την αναλυση που τον εβγαλε στο γυαλι ο γλιτσας, τον πιασαμε εδω μεσα ή ακομα?

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
86
Εσύ πόσες μετωπικές τραίνων έχεις δει από κοντά;
για να λεω συγκεκριμένα αυτό κάτι θα ξέρω δεν νομίζεις;
Σου φαίνομαι για ιντερνετικός βλάκας που προσπαθεί να το παίξει έξυπνος;
Όλοι μάγκες στο ιντερνετ με τη βοήθεια του google. Οποιος εχει γνώσεις να δούμε τη μαγκιά του live. Σαν το freestyle που κάνουν οι ραπερς. Χωρίς google με τις γνώσεις που ήδη έχουμε μόνο οπως τον παλιο καλό καιρό. Γεμισε το ιντερνετ ξερολες

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
86
Αν στις επόμενες εκλογές από 9.000.000 ψηφοφόρους
πάνε να ψηφίσουν 800.000 ... και οι υπόλοιποι απέχουν .....
και από τις 800.000 τους ψηφίσουν οι 360.000
ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ .... 45% .......

Και τα καρτέλ θα τρώνε με φαγάνες μπουλντόζας.

Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχει φόβος να γίνει κάτι τέτοιο.

Έχουν πάνω από μισό μύριο νταϊμάδες, πεζοπόρους και άλλους ΗΛΙΘΙΟΥΣ .
Καθώς και ναυάγια ξεκούτηδες, που θα ψηφίσουν ΝΔ
επειδή την ψήφισαν ... το 1974 ....
συνέδριο ΝΔ:
-Κύριοι έχουμε πρόβλημα, έχουμε μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές και χάνουμε τον κουβά με το μέλι και το παγκάρι.
-Γαμώτο δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό, ο λαός νίκησε.

Προφανως δεν ισχυει το παραπανω. Δεν τους ελέγχεις σε ελέγχουν περίτεχνα, γι αυτό λέγεται πολιτική

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.556
Πόντοι
2.356
για να λεω συγκεκριμένα αυτό κάτι θα ξέρω δεν νομίζεις;
Σου φαίνομαι για ιντερνετικός βλάκας που προσπαθεί να το παίξει έξυπνος;
Όλοι μάγκες στο ιντερνετ με τη βοήθεια του google. Οποιος εχει γνώσεις να δούμε τη μαγκιά του live. Σαν το freestyle που κάνουν οι ραπερς. Χωρίς google με τις γνώσεις που ήδη έχουμε μόνο οπως τον παλιο καλό καιρό. Γεμισε το ιντερνετ ξερολες

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.145
Πόντοι
8.346
ρε νούμερο, είναι γνωστό οτι έγινε άρον άρον μπάζωμα. η μία άποψη λέει οτι τα μπάζωσαν γιατί,θέλανε να ξεχαστεί το θέμα, να μην κβιντεοσκοπείται και φωτογραφίζεται το μέρος, να μην ταυτιστεί το δυστυχημα με τη νδ, έρχονταν και εκλογές. στο μάτι ο τσίπρας δεν πήγαινε για μια βδομάδα για να μην τον φωτογραφίσουν με τα καμμένα και περιφέρεται η φωτογραφία παντού. έτσι κάνουν οι κυβερνήσεις, προσπαθούν να τα καλύψουν άρον άρον, να ξεχαστεί. η άλλη άποψη που παρουσιάστηκε απο τον πραγματογνώμονα της πλευράς καρυστιανού βρήκε το ξυλόλιο,το κάνανε σημαία, το τραβήξανε οτι γίνεται λαθρεμπόριο και οι νεκροί σίγουρα κάηκαν και δεν σκοτώθηκαν. μετά έγιναν τα τροχαία των οσετζήδων, ο χίος έβγαλε τους σκότωσε ο κούλης γιατί ήταν σημαντικοί μάρτυρες, και βγήκε και η λέξη συγκάλυψη που την κάνατε σημαία. και τώρα ο καλογήρου που ήταν ένας μοναχικός ψυχολόγος λέει από μια θεούσα οικογένεια, ο τσούκαλης είπε οτι το παιδί βρέθηκε σε περιοχή κυνηγιού σε περίοδο κυνηγιού, (μπορεί και κανας κυνηγός να εμπλέκεται), κανείς δεν ξέρει, εσείς οι ψεκασμένοι όμως τα ξέρετε όλα, ο κούλης τον σκότωσε. μια ρήση λέει οι ηλίθιοι είναι σίγουροι για τον εαυτό τους, οι έξυπνοι έχουν αμφιβολίες. εσείς είστε σίγουροι οτι τα ξέρετε όλα και κατέχετε όλη την αλήθεια για όλα.
GIF-4f1282cc71a1d5996ad29de725a1120d.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
848
Πόντοι
96
καποιος να μου πει, γιατι παει "τρενο" το νημα...

αυτο το βλημα τον Καπου ή οπως τον λενε, με την αναλυση που τον εβγαλε στο γυαλι ο γλιτσας, τον πιασαμε εδω μεσα ή ακομα?
ρε...
ξεκολατε με το νουμερο και τις παπαριες που λεει και πειτε μου...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.467
Πόντοι
6.056
Κάτι θυμάμαι αμυδρά ότι σούμπιτη η οικογένεια είχε πάει στο δικαστήριο Μολδαβία να επιβλέψει την αθώωση ή κάνω λάθος;
εδώ τον καλύψανε οι γαλάζιοι κίναιδοι ,δεν γινόταν να μην τον αθωώσουν αφού ήταν κολλητός κ συγκάτοικος του cuckold
Οι ρουμάνοι θα τον είχανε μπουντρούμι με τον πάσσαρη...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.015
Πόντοι
4.655
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
272
Πόντοι
21
Από @Maria Karystianou
(η έμφαση δική μου)

Πλησιάζει η πιο μαύρη επέτειος της ζωής μας.
Η νύχτα που η διαφθορά σκότωσε τα παιδιά μας.
Και για να μην αποκαλυφθεί, συνεχίζει αδίστακτη να τα ΣΚΟΤΩΝΕΙ , «μπαζώνοντας» στο διάβα της ό,τι θα δικαιώσει τις ψυχές τους.

28/02/2025 είναι μια μέρα μνήμης.
Είναι η μέρα που μας ωθεί ειρηνικά στους δρόμους για τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ των ψυχών που θυσιάστηκαν και για την ΚΑΘΑΡΣΗ που θα δώσει οξυγόνο στην Ελλάδα.

Σας είμαστε ευγνώμονες για τη συμπαράσταση στον πόνο και τον αγώνα μας για δικαιοσύνη και σας καλούμε για άλλη μια φορά να είστε πλάι μας, γιατί εσείς και μόνο εσείς είστε η ΔΥΝΑΜΗ και η ΕΛΠΙΔΑ όλων μας.

Σεβόμενοι και το δικό τους αγώνα για όλα τα δίκαια αιτήματα τους, παρακαλούμε θερμά όλα τα σωματεία, τα συνδικάτα και τις οργανώσεις εργαζόμενων και πολιτών, αυτήν την αποφράδα ημέρα να δωρίσουν τις ομιλίες τους στις ψυχές των Τεμπών, ώστε να λάβουν την προτεραιότητα που τους αξίζει.

Αλλά και για να στερήσουμε το δόλιο επιχείρημα που οι κακόψυχοι
θα σκαρφιστούν, ότι η ιερή αυτή συγκέντρωση των πολιτών εξυπηρετεί δήθεν κόμματα, χρώματα και συμφέροντα.

Για να είναι ΜΙΑ η φωνή όλων μας, χωρίς ταμπέλες και διακρίσεις, για το έγκλημα των Τεμπών, αλλά και για όσα εγκλήματα το ακολούθησαν.

Για τη δικαίωση ΟΛΩΝ των νεκρών
Για να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς
Για τα παιδιά μας
Για τη Δημοκρατία
Για το Κράτος Δικαίου που αξίζουμε
Για να έχουμε επιτέλους ΟΞΥΓΟΝΟ…..

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
86
Όχι. Μια ερώτηση σου κάνω.
σου είπα μια αλλά καλή. Και φυσικά λόγω της φύσης του ατυχήματος έχω και μάρτυρες αλλα και μπορω να το αποδειξω.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.015
Πόντοι
4.655
Από @Maria Karystianou
(η έμφαση δική μου)

Πλησιάζει η πιο μαύρη επέτειος της ζωής μας.
Η νύχτα που η διαφθορά σκότωσε τα παιδιά μας.
Και για να μην αποκαλυφθεί, συνεχίζει αδίστακτη να τα ΣΚΟΤΩΝΕΙ , «μπαζώνοντας» στο διάβα της ό,τι θα δικαιώσει τις ψυχές τους.

28/02/2025 είναι μια μέρα μνήμης.
Είναι η μέρα που μας ωθεί ειρηνικά στους δρόμους για τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ των ψυχών που θυσιάστηκαν και για την ΚΑΘΑΡΣΗ που θα δώσει οξυγόνο στην Ελλάδα.

Σας είμαστε ευγνώμονες για τη συμπαράσταση στον πόνο και τον αγώνα μας για δικαιοσύνη και σας καλούμε για άλλη μια φορά να είστε πλάι μας, γιατί εσείς και μόνο εσείς είστε η ΔΥΝΑΜΗ και η ΕΛΠΙΔΑ όλων μας.

Σεβόμενοι και το δικό τους αγώνα για όλα τα δίκαια αιτήματα τους, παρακαλούμε θερμά όλα τα σωματεία, τα συνδικάτα και τις οργανώσεις εργαζόμενων και πολιτών, αυτήν την αποφράδα ημέρα να δωρίσουν τις ομιλίες τους στις ψυχές των Τεμπών, ώστε να λάβουν την προτεραιότητα που τους αξίζει.

Αλλά και για να στερήσουμε το δόλιο επιχείρημα που οι κακόψυχοι
θα σκαρφιστούν, ότι η ιερή αυτή συγκέντρωση των πολιτών εξυπηρετεί δήθεν κόμματα, χρώματα και συμφέροντα.

Για να είναι ΜΙΑ η φωνή όλων μας, χωρίς ταμπέλες και διακρίσεις, για το έγκλημα των Τεμπών, αλλά και για όσα εγκλήματα το ακολούθησαν.

Για τη δικαίωση ΟΛΩΝ των νεκρών
Για να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς
Για τα παιδιά μας
Για τη Δημοκρατία
Για το Κράτος Δικαίου που αξίζουμε
Για να έχουμε επιτέλους ΟΞΥΓΟΝΟ…..

Εάν αυ΄τη εδώ πονάει ω΄ς μάνα, εγώ είμαι ο Batman

Π

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.128
Πόντοι
456
Εάν αυ΄τη εδώ πονάει ω΄ς μάνα, εγώ είμαι ο Batman

Π
πονάει, αλλά κάπου έχει ξεφύγει και τα έχει χάσει, από το πένθος πήγε στην υπερέκθεση στα μμε, έχει δώσει πάνω από 3000 συνεντευξεις, δεν γίνεται να μην έχει επηρεαστεί

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.169
Πόντοι
5.506
Παραιτηθηκε λογω λανθασμένης είδησης, πολύ σωστά.

Αυτό τι σημαίνει? Ότι δεν είναι γνήσια τα βίντεο?

1+1 = 4

Π
Να μη σου πω πως τον παραιτησε ο αναλγητος ο μητσοτακης για ενα μικρο λαθακι και ο καημενος ο ανθρωπος βγηκε στην ανεργια με δυο μικρα παιδακια να θρεψει. Θα εγραφαν οι ανθρωπιστες γυρω μας ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.556
Πόντοι
2.356
σου είπα μια αλλά καλή. Και φυσικά λόγω της φύσης του ατυχήματος έχω και μάρτυρες αλλα και μπορω να το αποδειξω.
Όχι δε μου είπες. Τώρα το ανέφερες.
Ας πούμε ότι ήσουν παρών στα Τέμπη. Να υποθέσω ότι όλοι αυτοί που ήταν τραυματίες και δήλωσαν ότι φίλος, φίλη, σύντροφος, συγγενής που καθόταν στη δίπλα θέση και επέζησε του ατυχήματος και πέθανε λίγο αργότερα ή σκοτώθηκε επί τόπου λένε ψέματα.
Γιατι σύμφωνα με αυτά που λες δεν ήταν δυνατό να γλιτώσει κανείς.
Κι άρα αυτοί δεν ήταν τραυματίες. Έτσι μας λένε τα κανάλια ότι ήταν, γιατί αυτό επιτρέπει η κυβέρνηση να μας πουν. Ούτε οι φωνές που ακούγονται στα ηχητικά του 112 υπάρχουν. Κι αυτά "μαρτυρίες" ειναι.
Γιατί τέτοιες κουταμαρες γράφεις.
Εμένα μου φαίνεσαι ότι περνιεσαι για έξυπνος. Αλλά δεν είσαι.
Α! Εγώ έχω βρεθεί σε 3 συντριβές αεροσκαφών.
Στις 2 πρώτες χάθηκαν τρεις ψυχές. Ψάχναμε για μέρες. Στην 3η καμία.
Κάτσε να το παίξω ειδικός αεροπορικών καταστροφών.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.145
Πόντοι
8.346

Stories

Νέο!