Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (6 μέλη και 30 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.547
Πόντοι
6.056
Καλημέρα λέμε πρώτα

Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ..τι δεν καταλαβαίνεις;μιλάμε για τομάρια που καλούν χρέη υπαλλήλων της κυβέρνησης κ αυτοί με τη σειρά τους του κεφαλαίου ...

Όταν βγαίνεις ο εφοπλιστής κ λέει έχουμε χεσμένο τον πρωθυπουργό κ όταν.οηδαει ο άλλος εφοπλιστής τη γυναίκα του κ αυτός κάνει τα στραβά μάτια τότε καταλαβαίνεις τι εστί κυβέρνηση κ τι δικαιοσύνη
Που τα εχεις δει αυτα ρε συ?Ολοι οι πολιτες ειναι ισοι και εχουν την ιδια αντεμετωπιση απο την δικαιοσυνη:confused::confused::confused::coffee:

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.781
Πόντοι
206
Fake news:

το Πρώτο Θέμα, Ο Ενικός, το manifesto, η liberal και η ΕΡΤ και ο Σπύρος !!! :rockon::rockon:

fake news.png

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.644
Πόντοι
12.756
Για να καταλάβετε πως γίνεται η προπαγάνδα και πως την χάφτει ο λαουτζίκος :

Βίντεο της ΕΡΤ με τίτλο "Γνήσια τα τρία βίντεο από την εμπορική αμαξοστοιχία για τους πραγματογνώμονες" ...στο 3.05 η παρουσιάστρια ρωτάει την δημοσιογράφο '' είναι γνήσια λοιπόν τα βίντεο'' και αυτή τα μασάει γιατί προφανώς ξέρει ότι δεν μπορεί να το πει...και το πάει γύρω γύρω.... όμως αυτό που μένει είναι ο τίτλος και η ερώτηση.

Και εδώ έχουμε την έκθεση να την διαβάσει κάποιος την πραγματικότητα τι έγραψαν....και που δεν αναφέρει πουθενά ότι πιστοποιούν την γνησιότητα των βίντεο...απλά διαπιστώνουν ότι τα απεικονιζόμενα συμφωνούν με τα επίσημα στοιχεία της χελένικ τρέιν και του οσε. Διότι αν η έκθεση αφορούσε την γνησιότητα των βίντεο ήταν υποχρεωμένοι να. το αναφέρουν αναλυτικά και με τεκμηρίωση.

Τέμπη: Ολόκληρη η έκθεση των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο

Αλλά αυτό δεν σταματά ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ από το να βγάζει βίντεο και να κάνει προπαγάνδα.

Εκτος απο την ΕΡΤ αυτο τωρα εχει περάσει και σε ΄΄ολα τα μέσα ..
Τιτλοι , τιτλοι , τιτλοι , το βιντεο ειναι γνησιο :tooth::tooth::tooth::tooth:

Ρε μαλακα σε λιγο θα στειλουν βιντεο σε πραγματογνώμονες και θα τους ρωτανε αν ειναι τρενο αυτο που δείχνει :tooth::tooth: και αυτοι θα απαντησουν μετα απο εξονυχιστική ερευνα οτι ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
και θα βγαλουν εκτακτα δελτία οτι ναι , το βιντεο ειναι γνήσιο :tooth::tooth:

Ειναι διασκεδαστικό ποσο λίγο και ερασιτεχνικά προσπαθουν να κοροιδεψουν το κόσμο .. μεχρι και σε αυτο ειναι τεμπέληδες :tooth:
Σου λεει
-Δωσε αυτο το βιντεο στους μαλάκες να τελειωνουμε , να εχουν να λένε και να περάσει λιγο ο καιρος

Ειμαι σίγουρος οτι δεν ειχαν προχειρο κανα βιντεο με Τομ και Τζερρυ που να δείχνει κανα τρενο , αλλιως θα εδιναν αυτο στην δημοσιοτητα , να τους τρολλαρουν εντελως :tooth::tooth:

ΥΓ Καλημεριζω μπραδερίνι Μπαροκ :rockon::rockon: ο μόνος μαχητης της λογικης και της ΝΔ :rockon::rockon: ολοι οι αλλοι οι δεξιοι λάκισαν (Αλεξ) η λάλησαν (Νταιμας)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.547
Πόντοι
6.056
Εκτος απο την ΕΡΤ αυτο τωρα εχει περάσει και σε ΄΄ολα τα μέσα ..
Τιτλοι , τιτλοι , τιτλοι , το βιντεο ειναι γνησιο :tooth::tooth::tooth::tooth:

Ρε μαλακα σε λιγο θα στειλουν βιντεο σε πραγματογνώμονες και θα τους ρωτανε αν ειναι τρενο αυτο που δείχνει :tooth::tooth: και αυτοι θα απαντησουν μετα απο εξονυχιστική ερευνα οτι ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
και θα βγαλουν εκτακτα δελτία οτι ναι , το βιντεο ειναι γνήσιο :tooth::tooth:

Ειναι διασκεδαστικό ποσο λίγο και ερασιτεχνικά προσπαθουν να κοροιδεψουν το κόσμο .. μεχρι και σε αυτο ειναι τεμπέληδες :tooth:
Σου λεει
-Δωσε αυτο το βιντεο στους μαλάκες να τελειωνουμε , να εχουν να λένε και να περάσει λιγο ο καιρος

Ειμαι σίγουρος οτι δεν ειχαν προχειρο κανα βιντεο με Τομ και Τζερρυ που να δείχνει κανα τρενο , αλλιως θα εδιναν αυτο στην δημοσιοτητα , να τους τρολλαρουν εντελως :tooth::tooth:

ΥΓ Καλημεριζω μπραδερίνι Μπαροκ :rockon::rockon: ο μόνος μαχητης της λογικης και της ΝΔ :rockon::rockon: ολοι οι αλλοι οι δεξιοι λάκισαν (Αλεξ) η λάλησαν (Νταιμας)
Το σκεφτηα κι εγω αλλα με τον μπαγκς μπανι:confused::confused::confused:Απο την αλλη βεβαια,δεν χρειαζονται αποδειξεις για να πειστει καποιοις που θελει να πειστει:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.644
Πόντοι
12.756
Τα ίδια κανετε ρε μουνια και στο μπραδερινι μου εδω μεσα

Άρης Πορτοσάλτε στο protothema.gr: Έκανα το δημοσιογραφικό μου καθήκον με τα βίντεο για τα Τέμπη - Έχω υποστεί δολοφονία χαρακτήρα​

Δολοφονία νικ Μπαροκ εχετε βαλθει να κάνετε ρε μουνια , επειδη κάνει το καθηκον του , της λογικής

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.781
Πόντοι
206
Δεδομένο 1: Η έκθεση των πραγματογνωμόνων λέει πως ΔΕΝ πιστοποιείται η γνησιότητα των βίντεο.

Δεδομένο 2: Οι ΝΔούλοι και τα Κουλομέσα λένε πως τα βίντεο είναι γνήσια.

Ερωτήματα:

Ποσο ζώα και μαλάκες μπορεί να είναι οι ΝΔούλοι ?
Πόσο μπορούμε να συνεχίσουμε με μια τέτοια κυβέρνηση και με τα ίδια πληρωμένα κουλομέσα ?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.868
Πόντοι
12.056

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.868
Πόντοι
12.056

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.398
Πόντοι
2.356

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
Δεδομένο 1: Η έκθεση των πραγματογνωμόνων λέει πως ΔΕΝ πιστοποιείται η γνησιότητα των βίντεο.

Δεδομένο 2: Οι ΝΔούλοι και τα Κουλομέσα λένε πως τα βίντεο είναι γνήσια.

Ερωτήματα:

Ποσο ζώα και μαλάκες μπορεί να είναι οι ΝΔούλοι ?
Πόσο μπορούμε να συνεχίσουμε με μια τέτοια κυβέρνηση και με τα ίδια πληρωμένα κουλομέσα ?
1. Τα βιντεο πιθανολογείται οτι ειναι γνήσια εκτος απόδειξης του αντιθέτου
2. Λογικο να το λενε.
3. Οι μπετόβλακες τα θεωρούν μη-γνησια διοτι "ξερουν" καλυτερα

Π

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.558
Πόντοι
5.565
η άγνοια των μπάσταρδων της κοινοβουλευτικής συμμορίας σχετικά με την εσωτερική λειτουργία κι αξία της ελληνικής οικογένειας είναι που θα τους φάει τα σωθικά. Και καλώς θα γίνει.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.749
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν υπήρχε παράνομο φορτίο ή όχι. Υποθέτω ότι είχε, κυρίως σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου στο Βέλγιο αλλά και το άρον-άρον συμμάζεμα του χώρου από τον κύριο τότε περιφεριάρχη Θεσσαλίας, που εκτιμώ ότι θα "θυσιαστεί" για να γλιτώσουν άλλοι.
Το ζήτημα είναι ότι ούτως ή άλλως θα είχαμε νεκρούς. Ναι, κάποια παιδιά θα γλίτωναν, αλλά η παράλειψη και η ανευθυνότητα δε μετριέται με αριθμούς νεκρών.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
Δεν ξέρω αν υπήρχε παράνομο φορτίο ή όχι. Υποθέτω ότι είχε, κυρίως σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου στο Βέλγιο αλλά και το άρον-άρον συμμάζεμα του χώρου από τον κύριο τότε περιφεριάρχη Θεσσαλίας, που εκτιμώ ότι θα "θυσιαστεί" για να γλιτώσουν άλλοι.
Το ζήτημα είναι ότι ούτως ή άλλως θα είχαμε νεκρούς. Ναι, κάποια παιδιά θα γλίτωναν, αλλά η παράλειψη και η ανευθυνότητα δε μετριέται με αριθμούς νεκρών.
Ευτυχώς που δεν βρίσκεσαι σε καίρια θέση, διότι οι υποθέσεις χωρίς αποδείξεις....γιοκ

Π

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.749
Πόντοι
456
Ευτυχώς που δεν βρίσκεσαι σε καίρια θέση, διότι οι υποθέσεις χωρίς αποδείξεις....γιοκ

Π
Διάβασες καλά το τι γράφω; Διατυπώνω σιγουριά σε κάποιο σημείο; Μη γράφεις κάτι μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις.
Εγώ εμπιστεύομαι την επιστήμη. Από κει και πέρα, το λόγο τον έχουν τα δικαστήρια.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
Διάβασες καλά το τι γράφω; Διατυπώνω σιγουριά σε κάποιο σημείο; Μη γράφεις κάτι μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις.
Εγώ εμπιστεύομαι την επιστήμη. Από κει και πέρα, το λόγο τον έχουν τα δικαστήρια.
Διαβασα τι γράφεις, φυσικά. Οποτε θεωρείς οτι ο τοτε περιφερειάρχης μπάζωσε άρον-αρον για να καλύψει ένα ύποπτο φορτίο?

Επιπλέον, η έρευνα του συγκεκριμένου πανεπιστημίου δεν είναι η μόνη και δε φαίνεται να είναι ενδελεχη΄ς.

Όμως, πώς συνδέεις το μπάζωμα με το παρανομο φορτίο?

Π

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
16
Like
8.712
Πόντοι
2.046
Ανέφερε τους αριθμούς σειράς. Οπότε ξέρεις και το χρώμα. Η μία ήταν μπλε, η άλλη κόκκινη,μπλε, λευκή.
Εννοείται, και να προσθέσω ότι εγώ κι ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξέρω το χρώμα αλλά αυτοί που συνέταξαν την έκθεση όφειλαν να το αναφέρουν ρητά και επίσης να σχολιάσουν γιατί στο βίντεο φαίνεται η μια λαμπερό λευκό κι η άλλη υπόλευκο ενώ τα μπλέ και κόκκινα βαγόνια βγαίνουν κάποια μεν γκρι καραμπινάτο και κάποια άλλα όχι και τόσο...γκρί.

Δεν έπρεπε τουλάχιστον να κάνουν μια προσπάθεια να εξηγήσουν τη διαφαινόμενη χρωματική αναντιστοιχία;

Ντάξει το αφήσαν γκρίζα ζώνη...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.976
Πόντοι
4.655
Εννοείται, και να προσθέσω ότι εγώ κι ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξέρω το χρώμα αλλά αυτοί που συνέταξαν την έκθεση όφειλαν να το αναφέρουν ρητά και επίσης να σχολιάσουν γιατί στο βίντεο φαίνεται η μια λαμπερό λευκό κι η άλλη υπόλευκο ενώ τα μπλέ και κόκκινα βαγόνια βγαίνουν κάποια μεν γκρι καραμπινάτο και κάποια άλλα όχι και τόσο...γκρί.

Δεν έπρεπε τουλάχιστον να κάνουν μια προσπάθεια να εξηγήσουν τη διαφαινόμενη χρωματική αναντιστοιχία;

Δεν είναι γκρίζα ζώνη. Εάν έχεις κάμερα που καταγράφει σε εξωτερικούς χώρους με night vision αλλα΄ζει το χρώμα ανάλογα με την εικόνα λόγω background contrast.

Μαύρη εικόνα στο σημείο, κάνει τους αριθμούς της ώρας να ασπρίζουν (για να φαίνονται) και τούμπαλιν.

Απλά είπαμε, οι μπετόβλακες και τα τρολλάκια, ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ

Π

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.398
Πόντοι
2.356

Νομίζω ότι δε μπήκαν στη διαδικασία γιατί θα έπρεπε να εξηγήσουν τι και πως. Οπότε θα μιλούσαν για πιθανή επεξεργασία ή όχι του βίντεο, που ηταν εκτός της εντολής πραγματογνωμοσύνης του ανακριτή.
Κορόιδα δεν είναι να μπλέξουν με κάτι που δεν τους αφορά. Το αφήνουν για την ΕΛΑΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom