Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (15 μέλη και 18 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.258
Πόντοι
26.141
Δεν νομίζω ότι σε κάθε μήνυμα καλημέρα και καλησπέρα άλλοι συνομιλητές άλλο τι θα έπρεπε

Τα κουτσομπολιό που λες δεν τα ξέρω και δεν θα μπω στην ουσία αν είναι αλήθεια η ψέμματα

Για τα υπόλοιπα
Όπως και σε όλα τα επαγγέλματα
Θα υπάρχουν και καλοι και
Κακοι δικαστές

Και άλλες αποφάσεις βολεύουν την κυβέρνηση και το κεφάλαιο και άλλες όχι

Και βέβαια πολλές βγαίνουν για να ικανοποιήσουν και την κοινη γνώμη
Ειδικά του πρώτου βαθμού
Πού είναι πιο κοντά τα γεγονότα
Και επηρεάζονται πιο πολύ οι λιγότερο έμπειροι δικαστές

Επειδή όμως έχουμε τόσους βαθμούς δικαιοσύνης

Μέχρι να γίνει τελεσίδικη και μία απόφαση
Περνάει από τόσους πολλούς δικαστές
Που τις Περισσότερες φορές κατά τη γνώμη μου θα βγει η αλήθεια

Άλλο ότι σ την περίπτωση μου όπως έχω περιγράψει δεν βγήκε

Αλλά δεν είναι μόνο οι δικαστές καλοι και κακοί

Δικηγόροι αναλαμβάνουν να πληρωθούν σαν ποσοστό της αποζημίωσης μόνο αν πάρουν αποζημίωση

Αυτό είναι νόμιμο
Και προφανώς οι δικηγόροι μιας δικηγορικής φίρμας αν χάσουν δυο-τρεις τέτοιες υποθέσεις θα απολυθούν

Κάνουν λοιπόν τα πάντα για να κερδίσουν

Αν πω λεπτομέρειες μπορεί να έχω και ποινικό πρόβλημα μετά

Δες μια τέτοια διαφήμιση

Που επαναλαμβάνω δεν είναι παράνομη
Screenshot_2025-02-14-05-28-42-252_com.android.chrome.jpg
Εγώ άνθρωπο που του γαμανε τη γυναίκα και κάνει τα στραβά μάτια δεν τον εμπιστεύομαι διότι είμαι ανήθικος χωρίς ανδρισμό ...ούτε σαν επιστάτη σε μποστανι τριων στρεμμάτων δεν τον κάνω .....τόσο απλά ....τώρα εσείς που τον εμπιστεύεστε για πθ τι να πω

Τελευταία τροποποίηση:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.533
Πόντοι
266
Εγώ άνθρωπο που του γαμανε τη γυναίκα και κάνει τα στραβά μάτια δεν τον εμπιστεύομαι διότι είμαι ανήθικος χωρίς ανδρισμό ...ούτε σαν επιστάτη σε χωράφια πέντε στρεμμάτων δεν τον κάνω .....τόσο απλά ....τώρα εσείς που τον εμπιστεύεστε για πθ τι να πω
Δεν ξέρω για ποιον λες
Και δεν ξέρω ακόμα κι αν είναι αλήθεια αν μου πεις όνομα
Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό το ζευγάρι

Μπορεί αυτός να μην μπορεί πια

Μπορεί να έχουν συμφωνήσει από την αρχή να έχουν λευκό γάμο γιατί αυτός ή αυτή ή και οι δύο είναι γκέι

Η να είναι γάμος ελεύθερης σχέσης
Η γάμος πού θα περι λαμβάνει και παρτούζες η και ανταλλαγές

Μην ξεχνάς ότι στην αθήνα υπάρχουν και τρία swingers clubs
Πού στο site τους
Γράφουν και άνθρωποι που αρθρογραφούν και στα πολιτικά
Μερικοί εκ των οποίων είναι και σοβαροί και λογικοι

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του
Και ούτε είπα ποτέ λόγω αυτού και για τον κασελάκη
Και προφανώς δεν ένοιαζε και πολύ κόσμο που τον ψήφισε για πρόεδρο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.258
Πόντοι
26.141
Μπορεί αυτός να μην μπορεί πια

Μπορεί να έχουν συμφωνήσει από την αρχή να έχουν λευκό γάμο γιατί αυτός ή αυτή ή και οι δύο είναι γκέι

Η να είναι γάμος ελεύθερης σχέσης
Η γάμος πού θα περι λαμβάνει και παρτούζες η και ανταλλαγές
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:κλαιωωωω

Κ εσύ δλδ θα το δεχοσιυν αυτό με τη γυναίκα σου ;; Φαντάζομαι πως όχι .....

Όταν κάποιος δεν έχει αρχές μέσα στο ίδιο του το σπίτι ,,φαντάσου τι κάνει στην πολιτική

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.243
Πόντοι
6.056
Καλημέρα λέμε πρώτα

Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ..τι δεν καταλαβαίνεις;μιλάμε για τομάρια που καλούν χρέη υπαλλήλων της κυβέρνησης κ αυτοί με τη σειρά τους του κεφαλαίου ...

Όταν βγαίνεις ο εφοπλιστής κ λέει έχουμε δεδομένο τον πρωθυπουργό κ όταν.οηδαει ο άλλος εφοπλιστής τη γυναίκα του κ αυτός κάνει τα στραβά μάτια τότε καταλαβαίνεις τι εστί κυβέρνηση κ τι δικαιοσύνη
αναφέρθηκε παραπάνω , οι άνθρωποι φοβούνται για την ζωή τους ,απειλούνται
Όσο για την Δικαιοσύνη ,διορίζεται .... το 80% του λαού δεν την εμπιστεύεται !!
οι πρόθυμοι στις καθεστωτικές δουλίτσες πετάνε στην επετηρίδα κάνουν άλματα κ τσουπ αρπάζουν τις θεσούλες

ας δούμε τι λέει ο Λακαφώσης :
Περιμένουμε ένα χρόνο το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο να μας απαντήσει σε μια απλή ερώτηση.
Κάποιος άλλος παράγοντας πιέζει στο ότι αφού δεν μπορείς να μου πεις αυτό που θέλω ,τουλάχιστον μην πεις τίποτα.
Κάποια στιγμή :undecided-old:ελπίζω να πάρουμε μιά απάντηση

@Κώστας Λαδάκης ,για την ηλίθια μπαρόκα των τσοντοσινεμά ,βάζε το γκέυ πιθηκάκι ,έχει πλάκα :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.243
Πόντοι
6.056

Όταν κάποιος δεν έχει αρχές μέσα στο ίδιο του το σπίτι ,,φαντάσου τι κάνει στην πολιτική
μπορεί να δέχεται να του γαμάνε τη γυναίκα αρκεί να πηδάνε μαζί και τον ίδιο :2funny:

ρε τι κοπριά έχει μαζευτεί στη Νέα ανωμαλοκρατία , αααχ Κούλα :2funny:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.533
Πόντοι
266

Σε τέτοια θέματα πολλοι
Κάνουν και δεν το λένε

Σε τέτοια θέματα δεν μιλάμε προσωπικά

Παρόλα αυτά θα σου πω ένα παράδειγμα πως δεν λέγεται η αλήθεια

Όταν ήμουν πιτσιρικάς εγώ

Πολλοί άντρες θέλω να ακόμα τη γυναίκα παρθένα
Και γινόταν τότε παρθενοραφές
Η ισχύει αυτό που έλεγε ο μουστάκας από μπρος παρθένα από πίσω μπαίνουν τρένα

Δεν πήγαινα σε πορνες
Και άρχισαν να κάνω σεξ 15 με 16
Όταν λέμε όμως σεξ όχι κανονικό
Σε μπούτια σε βυζιά να μου την παίζει από πίσω
Άσχετα με αυτό Ποτέ δεν έχω σπάσει παρθένα
Όχι ότι δεν θέλαν μερικές
Αλλά θεωρούσα όχι σωστό
Να σπάσω μία κοπέλα που δεν θα παντρευόμουν και που άλλοι θα τη θέλαν παρθένα
Σεξ κανονικό έκανα στα 20 με 21

Δεν μέ ένοιαζε μέχρι τότε αφού έτσι κι αλλιώς ικανοποιόμουν

Τότε ειδικά στην επαρχία
Αυτό που λες εσύ για την απιστία και τις αρχές
Σήμερα τότε το λέγανε για την παρθενιά

Επίσης μετά τα 20 με 21 γυναίκα σχεδόν που κάναμε σεξ
Λες και ήταν συνεννοημενες μου λέγανε οτι έχουμε κάνει με έναν ακόμα

Και να σου πω ένα αστείο που είναι αλήθεια όμως

Την πρώτη φορά που έβγαινα με μία γκόμενα
Που είχα πολλές

Μετά ή πριν το φαγητό
Επειδή συνήθως ήταν γειτόνισσες
Τις πέρναγα κάτω από το σπίτι και τους έλεγα εδώ κάθομαι

Όταν ήταν οι γονείς μου και δεν μπορούσαμε να ανέβουμε πάνω

90% ήθελαν να μάθουν αν είναι δικό μου
Και δεν ρωτάγαν στα ίσια
Αλλά λέγαν τι ενοίκιο πληρώνεις

Είχε γίνει τόσο μονότονα αυτό έκανα το εξής

Βγαίνω με μια
Και της λέω σου έχω μία έκπληξη

Βγάζω ένα χαρτάκι από την τσέπη μου και το βάζω στο ντουλαπάκι του συνοδηγού

Της λέω αυτό θα στο δείξω αργότερα όταν θα φτάνουμε στο σπίτι σου

Πάμε τρώμε κάνουμε δεν κάνουμε κάτι μέσα στο αυτοκίνητο
Η στο ξενοδοχείο
Περνάμε κάτω από το σπίτι μου σταματάμε τις λέω αυτό είναι το σπίτι τα ίδια

όταν φτάνουμε σπίτι της
Της λέω να δες το χαρτάκι

Και κοιτάζει το χαρτάκι και το χαρτάκι έλεγε

Όταν θα περάσουμε από το σπίτι μου και θα σου πω εδώ κάθομαι θα με ρωτήσεις τι ενοίκιο πληρώνεις

Έπαθε την πλάκα της όπως και δυο τρεις άλλες που το έκανα και με αυτές

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
260
Πόντοι
21
Φίλε οι άνθρωποι φοβούνται μην εξαφανιστούν
όπως ο γιος της εισαγγελέα.....

εντάξει να δεχτώ ότι ασκούνται απάνθρωπες πιέσεις κι ότι υπάρχει κόσμος σε θέσεις κλειδιά που εξαναγκάζεται να δράσει υπό το καθεστώς του εκβιασμού

αλλά σε όλα υπάρχει ένα όριο κι ιδιαίτερα σε περιπτώσεις σαν κι αυτή που διακυβεύεται η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και η διάκριση των εξουσιών,

όσο μικρός κι αν είσαι το ανάστημα που μπορείς να σηκώσεις απέναντι στους ισχυρούς βρίσκεται στο χέρι σου. κανείς δεν μπορεί να σου το πάρει ούτε να σε ελέγξει εντελώς σε βαθμό εξανδραποδισμού όπως βλέπουμε να συμβαίνει.

και μη μου πει κανείς ότι στο κάτω κάτω οι άνθρωποι βιοπορίζονται, για αυτό και βρίσκονται σε αυτή τη δυσχερέστατη θέση, ότι έχουν κι αυτοί παιδάκια!

από τον καιρό της Αντιγόνης οι έλληνες έμαθαν στην οικουμένη πώς να λένε όχι στην εξουσία –ακόμα κι αν δεν τους συντρέχει κανείς, μες στην απόλυτη μοναξιά (όχι ως ελληνίδα, αλλά ως αδερφή ενός άταφου νεκρού, οικουμενική και διαχρονική)- με τίμημα να θαφτούν ζωντανοί μέσα σε ένα κιβούρι.

για να μη μιλήσουμε για μια απλή παραίτηση.

νισάφι λοιπόν με τους νενέκους

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
92
Πόντοι
0
Καλημέρα λέμε πρώτα

Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ..τι δεν καταλαβαίνεις;μιλάμε για τομάρια που καλούν χρέη υπαλλήλων της κυβέρνησης κ αυτοί με τη σειρά τους του κεφαλαίου ...
Επιτέλους να αρχίσουμε να το καταλαβαίνουμε. Φαντάσου στη δικτατορία να έβγαινες και να ζητούσες δικαιοσύνη, αυτά τα πράγματα δείχνουν έλειψη αντίληψης, ελπίζω κάτω σύντομα να το αντληφθείτε. Ο νουδουκουλης έχει δημιουργήσει ένα καθεστώς, αν δεν υπάρζουν πολιτικά αιτήματα , πάπαλα..
καλή αρχή θα ήταν αντίδραση στην εκλογή για πτουδου τασούλα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.477
Πόντοι
2.356
Δεν παίζει ρόλο τι πραγματικά ισχύει.
Οι γαλάζιοι παπαγάλοι βγήκαν αμέσως να πανηγυρίσουν για τη "γνησιότητα" του βίντεο, παρόλο που και οι ίδιοι οι πραγματογνώμονες γράφουν στην έκθεσή τους ότι δεν πιστοποιούν κάτι τέτοιο.
Προπαγάνδα φουλ να πέφτει κι η αλήθεια ας πάει στο βροντο.
Ούτε καν την υπομονή να περιμένουν τη βεβαίωση της γνησιότητας από το αρμόδιο εργαστήριο δεν έχουν.
Γενικά με τη χρήση των ελληνικών δεν το 'χουν και πολύ.
Προπαγάνδα κυβερνητική μόνον και Άγιος ο Θεός.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.477
Πόντοι
2.356
Επίσης το χρώμα των δύο μηχανών της εμπορικής στο πεδίο της καταστροφής αν δεν κάνω λάθος, κόκκινο και μπλέ.

Η έκθεση δεν είδα να αναφέρει το χρώμα τους ,ενώ αναγράφει το χρώμα του κάθε βαγονιού. Τις αναφέρει εκτός πίνακα στη σελίδα 2, χωρίς κουβέντα για το χρώμα.

Φαίνονται όμως στη φωτό 11 σελίδα 9...κι αμέσως μετά στην εικόνα 1 και 2 παρμένες απ'το βίντεο. ... μάλλον συγκρίσιμες με τα λευκά βαγόνια,με κάθε επιφύλαξη εννοείται.

Ερωτηματικά εγείρει λοιπόν και η απουσία αναφοράς στο χρώμα των ηλεκτραμαξών από την έκθεση.
Ανέφερε τους αριθμούς σειράς. Οπότε ξέρεις και το χρώμα. Η μία ήταν μπλε, η άλλη κόκκινη,μπλε, λευκή.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.567
Πόντοι
5.565
Τυπε δοσίλογοι της κατοχής μας κυβερνάνε από τότε..
:confused::confused::confused:
και τα μπάσταρδά τους μαζί.
είπα να μην το γράψω μπας και το συμπληρώσει κανένας.
οπότε το αίσθημα μη δικαίωσης βρίσκεται ζωντανό εδώ και 80 χρόνια. Δεν είναι κάτι νέο. Παρόλα αυτά συνεχίζει να προκαλεί η δικαστική εξ-ουσία με τις εξόφθαλμες μεροληψίες της.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.145
Πόντοι
5.506
Δεν παίζει ρόλο τι πραγματικά ισχύει.
Οι γαλάζιοι παπαγάλοι βγήκαν αμέσως να πανηγυρίσουν για τη "γνησιότητα" του βίντεο, παρόλο που και οι ίδιοι οι πραγματογνώμονες γράφουν στην έκθεσή τους ότι δεν πιστοποιούν κάτι τέτοιο.
Προπαγάνδα φουλ να πέφτει κι η αλήθεια ας πάει στο βροντο.
Ούτε καν την υπομονή να περιμένουν τη βεβαίωση της γνησιότητας από το αρμόδιο εργαστήριο δεν έχουν.
Γενικά με τη χρήση των ελληνικών δεν το 'χουν και πολύ.
Προπαγάνδα κυβερνητική μόνον και Άγιος ο Θεός.
Πρώτον, μετά από τόσους τόνους θεωριών και βεβαιότητας πως υπάρχει έγκλημα,συγκαληψη,δολοφονια,ξυλολια,πλουτωνια,μπαζωματα,στημενα τροχαία κλπ κλπ από γιουτιουμπερς, τικτοκερς,αντιπολιτευσεις,Χιους,Βελοπουλους,τον κάθε πικραμένο που είναι ντελιβερας αλλά έχει και ένα κανάλι στα σοσιαλ και γράφει επιστημονικά για ψεύτικα βίντεο, πως και με τι νοθευονται τα καυσιμα, ξέρουν όλους όσους εμπλέκονται, είναι βέβαιοι πως ότι γράφουν είναι η απόλυτη επιστημονική αλήθεια, ξέρουν από νομικα, ιατρικά, μηχανολογικά, πολιτικά, διαπλοκές με "ονόματα και διευθύνσεις" εσύ τι περιμένεις; Να βγει μια έκθεση εμπειρογνωμόνων (οποίοι αν είναι αυτοί) και να μην αναρτηθεί ως αντίλογος σε τόνους "πορισμάτων-αποφασεων-δικης και καταδίκης μέσω σοσιαλ"; Δηλαδή θελουμε εμείς να γράφουμε και να δημοσιοποιούμε ότι μας κατέβει "επειδή είναι δικαίωμα μας στη δημοκρατία" αλλά οι "άλλοι" να μη λένε τίποτα, να μη σχολιάζουν τίποτα, να μην αναρτούν τίποτα, επειδή έτσι αφού;

Ενώ, δεύτερον, όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι έχουν καπάκι το δικαίωμα και την "ηθική υποχρέωση" να συνεχίσουν το γαϊτανάκι πως όλα είναι ψέματα, τα βίντεο είναι πάλι ψεύτικα, το ξυλολιο τελικά δεν ήταν μέσα σε δεξαμενές (αφού δε φαίνονται δεξαμενές, αλλά ανάμεσα στις στοιβιασμενες λαμαρίνες :2funny:, ναι μεν αλλά, το τρένο που φαίνεται μπορεί να είναι το ίδιο αλλά το βίντεο είναι ψεύτικο, κομμένο ραμμένο, προπαγάνδα και τελικά την αλήθεια την έχουν μόνο αυτοί ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;

Και θέλετε πολύ να καταλάβετε πως ένθεν και ένθεν έχει στηθεί μια αρένα που οι μεν και οι δε ενώ είναι ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ κάθονται στα χαρακώματα και γεμίζουν το διαδίκτυο με άχρηστα τεραμπαιτ;;

Μια χαρά έχει στηθεί το επικοινωνιακό πανηγυρακι, τα πρόβατα σκοτώνονται μεταξύ τους.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.942
Πόντοι
216
Σχόλιο στο παρακάτω βίντεο:

Απλά μαθηματικά δημοτικού, ένα χαρτί και ένα στυλό που είχα μπροστά μου, ένα ελεύθερο πρωινό, λίγος καφές και λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ ήταν αρκετό σήμερα όταν πρόσεξα τις εξελίξεις της επικαιρότητας, μιάς και απέχω από τα "social media" πολύ καιρό τώρα. Πάμε να δούμε....... Η σήραγγα των Τεμπών (Τ2), μαζί με την Τ1 μήκους 2 χλμ., δημιουργούν ένα υπόγειο οδικό πέρασμα 8 χλμ που συνδέεται με ένα ανοιχτό τμήμα 1 χλμ. Συνδέει τις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας. Στο ίδιο κομμάτι, βρίσκεται και η σήραγγα Πλαταμώνα μήκους 3 χλμ. Άρα το βίντεο δείχνει την είσοδο στην Τ2 και την έξοδο από αυτήν. Η πρώτη κάμερα λέει: 23:13:53 και η τελευταία: 23:14:40 άρα ο χρόνος που πέρασε γι αυτή την διαδρομή Τ2 των 6χιλιομέτρων είναι: 00:00:47. Σαράντα επτά δευτερόλεπτα! Από εδώ αν βάλουμε 6/47 δευτερόλεπτα βγαίνει ότι η ταχύτητα του τραίνου μέσα στην σήραγγα είναι 459,8 χιλ./ώρα! Πάμε τώρα στο χρόνο που μεσολαβεί από την έξοδο μέχρι την σύγκρουση. Στις 23:21 ο επιβατικός συρμός Intercity 62 (IC62), με την μηχανή ηλεκτροκίνησης Siemens HellasSpriner 120-023, που μετέφερε περισσότερους από 350 επιβάτες και εκτελούσε τη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία 63503, με τις μηχανές ηλεκτροκίνησης Siemens HellasSpriner 120-022 και 120-012, που εκτελούσε το 120-012, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Θριάσιο. Άρα ο χρόνος που μεσολάβησε από τον χρόνο της εξόδου, μέχρι την σύγκρουση, είναι 23:21:00-23:14:40 = 00ω:06λ:20δ! (δλδ. Βγήκε το τραίνο έξι λεπτά και είκοσι δευτερόλεπτα πριν την σύγκρουση για να διανύσει μια απόσταση 200-500 μέτρα)!!! Από τα βίντεο που έχουμε δει άντε να πούμε ότι απέχει 500 μέτρα από την έξοδο του τούνελ, αν και είναι το πολύ μέχρι 200 μέτρα. Άρα η ταχύτητα του εμπορικού τραίνου την στιγμή της σύγκρουσης, ήταν = 0,5/380 δευτ. = 4,73 χιλιόμετρα/ ώρα. Από: 459,8 χιλ/ώρα, η ταχύτητα πέφτει στιγμιαία, στα 4,73 χιλ./ώρα. ή αν η απόσταση είναι 200 μέτρα τότε η ταχύτητα πέφτει στο 1,89χιλ. την ώρα δηλαδή σχεδόν σταματημένο! Άρα έχουμε δύο διαφορετικά τρένα σε διαφορετική ημέρα από αυτήν που δολοφονήθηκαν 57 άνθρωποι. Είναι απλά τόσο ηλίθιοι και σε απόγνωση που δεν πρόσεξαν ούτε τι ώρα έπρεπε να βάλουν στα ραμμένα βίντεο άλλης ημέρας και άλλων συρμών. Ο μόνος σκοπός τους είναι να καθυστερήσουν τις έρευνες ώστε να παραγράφει το ποινικό κομμάτι (ψήφησαν νόμο περί ευθύνης υπουργών ΑΛΛΆ τον εκτελεστικό νόμο 2 χρόνια τώρα ΔΕΝ τον έφεραν στη βουλή) , τόσο απλά και τα συμπεράσματα δικά σας. (Ότι γράφω το είχα αναρτήσει στο fb μου μόνο για τους φίλους μου αλλά μάλλον έκανα λάθος, πρέπει να μιλάμε όλοι δημόσια για την ψυχή των 57 συνανθρώπων μας). Καλή εβδομάδα.

Ενδιαφέρουσα ανάλυση αλλά έχω μια απορία...
Όλος ο συλλογισμός βασίζεται στο ότι οι διαφορετικές κάμερες ήταν απόλυτα συχρονισμένες χρονικά. Ποιος το εγγυάται αυτό ειδικά την στιγμή που λένε ότι πρόκειται για αναλογικές κάμερες χωρίς ip ?
Κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν μεταξύ τους απόκλιση από κάποια δευτερόλεπτα έως λεπτά και αυτό τινάζει στον αέρα όλο το αφήγημα.....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.477
Πόντοι
2.356
Όταν βγαίνεις ο εφοπλιστής κ λέει έχουμε χεσμένο τον πρωθυπουργό
Αυτόν τον εφοπλιστή τον τίμησε πριν λίγους μήνες η ΠτΔ, η Σακελλαροπούλου, με το Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Τιμής. Για την προσφορά του στην πατρίδα, νομίζω.
Επιασε τόπο το χέσιμο.
Εν τω μεταξύ τους Έλληνες εφοπλιστές προσέγγισε πρόσφατα ο Τραμπ και τους ζήτησε να μεταφερουν το επισκευαστικό έργο από τα ναυπηγεία της Κίνας σε τρία συγκεκριμένα της Ινδίας, που ετοιμάζονται τώρα με συνεργασία ΗΠΑ-Ινδίας.
Υποσχόμενος σημαντικότατα ανταλλάγματα αν δεχθούν την πρότασή του.
Χθες ο Τραμπ, σε συνάντηση με το Μόντι, δήλωσε πως θα πουλήσει F-35 στην Ινδία.
Μαρσαρει για την προώθηση της Ινδίας σε στρατηγικό εταίρο.
Και πες εσύ ότι είσαι ο Λασκαρίδης ή ο Μαρινάκης, που είχε και προνομιακές σχέσεις με την προηγούμενη κυβέρνηση Τραμπ, και δέχεσαι την πρόταση του Αμερικανού προέδρου.
Με το Μητσοτάκη, που τον έχεις για χέσιμο θα ασχοληθείς ή με τον ημιτρελο τον Τραμπ που ανοίγει την κανουλα του χρήματος;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.258
Πόντοι
26.141
Σε τέτοια θέματα πολλοι
Κάνουν και δεν το λένε

Σε τέτοια θέματα δεν μιλάμε προσωπικά

Παρόλα αυτά θα σου πω ένα παράδειγμα πως δεν λέγεται η αλήθεια

Όταν ήμουν πιτσιρικάς εγώ

Πολλοί άντρες θέλω να ακόμα τη γυναίκα παρθένα
Και γινόταν τότε παρθενοραφές
Η ισχύει αυτό που έλεγε ο μουστάκας από μπρος παρθένα από πίσω μπαίνουν τρένα

Δεν πήγαινα σε πορνες
Και άρχισαν να κάνω σεξ 15 με 16
Όταν λέμε όμως σεξ όχι κανονικό
Σε μπούτια σε βυζιά να μου την παίζει από πίσω
Άσχετα με αυτό Ποτέ δεν έχω σπάσει παρθένα
Όχι ότι δεν θέλαν μερικές
Αλλά θεωρούσα όχι σωστό
Να σπάσω μία κοπέλα που δεν θα παντρευόμουν και που άλλοι θα τη θέλαν παρθένα
Σεξ κανονικό έκανα στα 20 με 21

Δεν μέ ένοιαζε μέχρι τότε αφού έτσι κι αλλιώς ικανοποιόμουν

Τότε ειδικά στην επαρχία
Αυτό που λες εσύ για την απιστία και τις αρχές
Σήμερα τότε το λέγανε για την παρθενιά

Επίσης μετά τα 20 με 21 γυναίκα σχεδόν που κάναμε σεξ
Λες και ήταν συνεννοημενες μου λέγανε οτι έχουμε κάνει με έναν ακόμα

Και να σου πω ένα αστείο που είναι αλήθεια όμως

Την πρώτη φορά που έβγαινα με μία γκόμενα
Που είχα πολλές

Μετά ή πριν το φαγητό
Επειδή συνήθως ήταν γειτόνισσες
Τις πέρναγα κάτω από το σπίτι και τους έλεγα εδώ κάθομαι

Όταν ήταν οι γονείς μου και δεν μπορούσαμε να ανέβουμε πάνω

90% ήθελαν να μάθουν αν είναι δικό μου
Και δεν ρωτάγαν στα ίσια
Αλλά λέγαν τι ενοίκιο πληρώνεις

Είχε γίνει τόσο μονότονα αυτό έκανα το εξής

Βγαίνω με μια
Και της λέω σου έχω μία έκπληξη

Βγάζω ένα χαρτάκι από την τσέπη μου και το βάζω στο ντουλαπάκι του συνοδηγού

Της λέω αυτό θα στο δείξω αργότερα όταν θα φτάνουμε στο σπίτι σου

Πάμε τρώμε κάνουμε δεν κάνουμε κάτι μέσα στο αυτοκίνητο
Η στο ξενοδοχείο
Περνάμε κάτω από το σπίτι μου σταματάμε τις λέω αυτό είναι το σπίτι τα ίδια

όταν φτάνουμε σπίτι της
Της λέω να δες το χαρτάκι

Και κοιτάζει το χαρτάκι και το χαρτάκι έλεγε

Όταν θα περάσουμε από το σπίτι μου και θα σου πω εδώ κάθομαι θα με ρωτήσεις τι ενοίκιο πληρώνεις

Έπαθε την πλάκα της όπως και δυο τρεις άλλες που το έκανα και με αυτές
Άλλο το κάνει προσωπικά ο κυρ Τάκης με το περίπτερο κ αν δεν τον νοιάζει που του πήραν τη γυναίκα κ άλλο ο πθ της χώρας

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.477
Πόντοι
2.356
Πρώτον, μετά από τόσους τόνους θεωριών και βεβαιότητας πως υπάρχει έγκλημα,συγκαληψη,δολοφονια,ξυλολια,πλουτωνια,μπαζωματα,στημενα τροχαία κλπ κλπ από γιουτιουμπερς, τικτοκερς,αντιπολιτευσεις,Χιους,Βελοπουλους,τον κάθε πικραμένο που είναι ντελιβερας αλλά έχει και ένα κανάλι στα σοσιαλ και γράφει επιστημονικά για ψεύτικα βίντεο, πως και με τι νοθευονται τα καυσιμα, ξέρουν όλους όσους εμπλέκονται, είναι βέβαιοι πως ότι γράφουν είναι η απόλυτη επιστημονική αλήθεια, ξέρουν από νομικα, ιατρικά, μηχανολογικά, πολιτικά, διαπλοκές με "ονόματα και διευθύνσεις" εσύ τι περιμένεις; Να βγει μια έκθεση εμπειρογνωμόνων (οποίοι αν είναι αυτοί) και να μην αναρτηθεί ως αντίλογος σε τόνους "πορισμάτων-αποφασεων-δικης και καταδίκης μέσω σοσιαλ"; Δηλαδή θελουμε εμείς να γράφουμε και να δημοσιοποιούμε ότι μας κατέβει "επειδή είναι δικαίωμα μας στη δημοκρατία" αλλά οι "άλλοι" να μη λένε τίποτα, να μη σχολιάζουν τίποτα, να μην αναρτούν τίποτα, επειδή έτσι αφού;

Ενώ, δεύτερον, όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι έχουν καπάκι το δικαίωμα και την "ηθική υποχρέωση" να συνεχίσουν το γαϊτανάκι πως όλα είναι ψέματα, τα βίντεο είναι πάλι ψεύτικα, το ξυλολιο τελικά δεν ήταν μέσα σε δεξαμενές (αφού δε φαίνονται δεξαμενές, αλλά ανάμεσα στις στοιβιασμενες λαμαρίνες :2funny:, ναι μεν αλλά, το τρένο που φαίνεται μπορεί να είναι το ίδιο αλλά το βίντεο είναι ψεύτικο, κομμένο ραμμένο, προπαγάνδα και τελικά την αλήθεια την έχουν μόνο αυτοί ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;

Και θέλετε πολύ να καταλάβετε πως ένθεν και ένθεν έχει στηθεί μια αρένα που οι μεν και οι δε ενώ είναι ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ κάθονται στα χαρακώματα και γεμίζουν το διαδίκτυο με άχρηστα τεραμπαιτ;;

Μια χαρά έχει στηθεί το επικοινωνιακό πανηγυρακι, τα πρόβατα σκοτώνονται μεταξύ τους.
Εσύ κι όποιος κατηγορεί τους άλλους για αριστερή προπαγάνδα, είσαι καραγκιόζης όταν επιδίδεσαι με ευκολία σε δεξιά προπαγάνδα.
Και για τον εαυτό σου ψάχνεις άλλοθι και βολικές δικαιολογίες όταν το κάνεις.
Γιατί, δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις ...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.155
Πόντοι
12.056
Εσύ κι όποιος κατηγορεί τους άλλους για αριστερή προπαγάνδα, είσαι καραγκιόζης -ΣΤΡΑΠΟΝΙΑΡΗΣ όταν επιδίδεσαι με ευκολία σε δεξιά προπαγάνδα.
Και για τον εαυτό σου ψάχνεις άλλοθι και βολικές δικαιολογίες όταν το κάνεις.
Γιατί, δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις ...
συναγωνιστη ηθελε το κατιτις η απαντηση σου αλλα ενταξει στο συμπληρωσα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.603
Πόντοι
6.056
Εύλογο να ζητηθεί ΚΑΙ αυτό.
Όπως σε όλες τις υποθέσεις καλύτερα να καθυστερήσει η ανάκριση και η υπόθεση να πάει πλήρης στο ακροατήριο, παρά να γίνει γρήγορα και να παραπεμφθεί με ελλείψεις που δεν διορθώνονται.

Δεν αντελήφθην.
Δεν πηγαινε για εσενα,συγχωνευση εγινε:confused::confused::confused:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.003
Πόντοι
4.655
Άρα τα βίντεο δεν ειναι γνησια γιατι δεν συμφωνουν με την συνομωσία της πλακας.

Π

• Like
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom