πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.735
- Πόντοι
- 12.056
μακαρι να αλλαξει ο κοσμος αλλα ουτε εγω βλεπω φωςΔυστυχώς κάτι άλλαξε,όχι όμως τόσο ουσιαστικό π να φαίνεται!
Τελευταία τροποποίηση:
μακαρι να αλλαξει ο κοσμος αλλα ουτε εγω βλεπω φωςΔυστυχώς κάτι άλλαξε,όχι όμως τόσο ουσιαστικό π να φαίνεται!
Εσύ δεν έγραψες ότι δεν γνωρίζουν οι άλλοι τι σημαίνουν οι νομικοί όροι???Που ειδες νομικες αναλυσεις ρε βλαχο εμπειρογνωμονα-δικηγορε-γιατρε-ταξιτζη;;
κάθε φορά που βγαίνει ληγμένο σε προσφορά έχω pm από ντάιμα για να μην το χάσωMαλλον φταιει που ενημερωνεσαι για τις προσφορες/φυλλαδιο απο το μπου![]()
Σε εχει στοιχειωσει![]()
μπαρόκ γυρίζει σπίτι με τη γκόμενα μετά τη δουλειά για να μελετήσει Ποινική Δικονομία![]()
γιατι εμενα αυτο το ζωακι μου κανει σε τραγο![]()
μπαρόκ γυρίζει σπίτι με τη γκόμενα μετά τη δουλειά για να μελετήσει Ποινική Δικονομία![]()
έχω νεύρα πολλά σήμερα ΠΟΛΛΑΣε εχει στοιχειωσει![]()
Δεν πληρωσε κουρσα κανενας πελατης?έχω νεύρα πολλά σήμερα ΠΟΛΛΑ![]()
Οι πουτανες που πληρωνεις να σε ξεκωλιαζουν με μελιντζανες και στραπον με πληρωνουν με τους φορους τους ρε τρυπιε....Τραβα να δουλεψεις ρε κοπριτη δημοσιε υπαλληλε που σε πληρωνουμε με τους φορους μας για να μαλακιζεσαι στο μπου.
Τυπε ο τρυπιος που απο το πρωι μεχρι το βραδι βολοδερνει σε ενα σαι για πουτανες να τον βριζουν οι παντες μου ειπε να παω να δουλεψω....αχαχαχα!!!Εσυ τα λες αυτα μωρη κουράδα νυφουλα?? Επιχειρηματια του κωλου?
Εγραψα καπου πως εγω γνωριζω ή ειμαι νομικος;;;Εσύ δεν έγραψες ότι δεν γνωρίζουν οι άλλοι τι σημαίνουν οι νομικοί όροι???
Δηλαδή γνωρίζεις εσύ ρε κατσικομπίχτη??????
Που διάβασες το κείμενο για την εγκληματική αμέλεια και γέλαγες σαν χάνος?
Τον ποινικό κώδικα τον μελετάς στη στάνη υπό το φως των κεριών ή έχεις και λάμπα πετρελαίου στον αχυρώνα?![]()
οι μελιτζανες ομως ειναι απο το μποστανι του πεθερου ...μετα τις κανει και ιμαμ μπαιλντιΟι πουτανες που πληρωνεις να σε ξεκωλιαζουν με μελιντζανες και στραπον με πληρωνουν με τους φορους τους ρε τρυπιε....
Αυτό είναι αλήθεια.Ο Μητσοτάκης την πάτησε γιατί ζει στην κοσμαρα του νομίζοντας ότι μπορεί να παραπλανήσει τον κόσμο υποτιμώντας την νοημοσύνη του.
Που ζεις ;Ακόμα και έτσι όπως λες να είναι και εγώ θα προσθέσω χίλια δίκια ακόμα υπέρ της κυβέρνησης,το υπεροπτικό όμως υφάκι τυπε μου,που είχε ο Καραμανλής λίγες μέρες πριν θανατωθούν 57 άτομα,ζητώντας να του απαιτήσουνε συγνώμη διότι προσβάλανε το έργο του μέσα στα έδρανα της βουλής,θα το βάλει στον κωλο του πλέον..αυτός κ όποιος άλλος έχει το αντίστοιχο ύφος
Βάζω στοίχημα ότι κανείς πολιτικός , όχι δεν θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα,Μόνο όταν βρεθεί πίσω από τα σίδερα
όχι μπήκε μέσα και άρχισε να νομίζει ότι ξέρει καλύτερα από μέναΔεν πληρωσε κουρσα κανενας πελατης?![]()
σφουγγαριζει παντου ...ειναι το παιδι πουστρονι το κρεβατιΕυχαριστω πολυ κα Σεξεργατρια!!!
![]()