Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (20 μέλη και 16 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
79.734
Πόντοι
12.056
Όταν τοποθετείς ένα εργαζόμενο, που δεν πληροί τα κριτήρια, σε τέτοια θέση, τότε ναι, δολοφονία είναι.
Και ο μεθυσμένος οδηγός, όταν είναι νηφάλιος, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι το αλκοόλ στο τιμόνι μπορεί να σκοτώσει.
Και όμως το πίνει...Άρα, δεν κάνει κάτι, γνωρίζοντας ότι μπορεί να επιφέρει πιθανό θάνατο; Δε λέγεται δολοφονία;
Εγώ έχω σταματήσει να ονομάζω κάποια πράγματα, ως ΑΜΕΛΕΙΑ.
Δολοφόνος λέγεσαι όταν εν γνώσει σου, πράττεις πράγματα που πολύ πιθανό να επιφέρουν θάνατο.
οταν εισαι κομματοσκυλο και μαλακας νο2 δεν ειναι εγκλημα να κυκλοφορει αναμεσα μας??

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.106
Πόντοι
5.506
Ω ρε πουστη, μολις ανεφερα τη λεξη μαλακας εμφανιστηκαν ολοι μαζι. Συρμα επεσε.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.733
Πόντοι
456
Ήρθε ποιο γρήγορα απο όσο περιμένες.

Σπίτι για γάλα και κουλουρακια

Π

Αδερφέ, έχω αρκετή εμπειρία για να λέω τα πράγματα όπως είναι.
Έχω ζήσει πολλά χρόνια εξωτερικό, έχω δει πώς λειτουργούν τα πράγματα, πώς είναι και πώς θα μπορούσαν να είναι.
Αυτές τις εποχές που ζούμε, δε μπορεί να ονομαστεί κάτι "αμέλεια". Οι πολιτικοί έχουν ολόκληρα επιτελεία από επιστήμονες δίπλα τους. Θα μου πεις , ποιός τους γαμάει τους επιστήμονες, τι ξέρουν αυτοί...Η πολιτική είναι το παν.
Η λέξη "δολοφονία" καθ' αυτού σημαίνει το φόνο με δόλο, ότι εξ' αρχής έχει σκοπό να σκοτώσει.
Το να πάρεις μία απόφαση όμως, που πολύ πιθανό θα επιφέρει θάνατο, πώς μπορεί να χαρακτηριστεί;
Και κάτι ακόμα: Μη με μπλέκεις με κόμματα και λοιπές παπαριές. Το τελευταίο που έμαθα στη ζωή μου είναι να υποστηρίζω κόμματα σε τέτοιες στιγμές σαν τα Τέμπη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.106
Πόντοι
5.506
Έχω ζήσει πολλά χρόνια εξωτερικό, έχω δει πώς λειτουργούν τα πράγματα, πώς είναι και πώς θα μπορούσαν να είναι.
Αυτές τις εποχές που ζούμε, δε μπορεί να ονομαστεί κάτι "αμέλεια". Οι πολιτικοί έχουν ολόκληρα επιτελεία από επιστήμονες δίπλα τους. Θα μου πεις , ποιός τους γαμάει τους επιστήμονες, τι ξέρουν αυτοί...Η πολιτική είναι το παν.
Η λέξη "δολοφονία" καθ' αυτού σημαίνει το φόνο με δόλο, ότι εξ' αρχής έχει σκοπό να σκοτώσει.
Το να πάρεις μία απόφαση όμως, που πολύ πιθανό θα επιφέρει θάνατο, πώς μπορεί να χαρακτηριστεί;
Και κάτι ακόμα: Μη με μπλέκεις με κόμματα και λοιπές παπαριές. Το τελευταίο που έμαθα στη ζωή μου είναι να υποστηρίζω κόμματα σε τέτοιες στιγμές σαν τα Τέμπη.
Οταν λες για μια αποφαση που «πολυ πιθανο» να φερει το θανατο εννοεις την απουσια τηλεδιοικησης; Τη μεταταξη του βυσματια;
Γιατι χωρις τηλεδιοικηση ταξιδευαν εκατονταδες, χιλιαδες δρομολογια.
Για το αχρηστο κοπροσκυλο υπηρχε προβλεψη να υπαρχουν αλλοι δυο ταυτοχρονα μαζι του αλλα την κοπανησαν.

Αλλο οι δεδομενες παραλειψεις και η καθυστερηση εργων που δυστυχως ειναι κανονας σε αυτη τη ρημαδα χωρα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.941
Πόντοι
4.655
Δεν σε μπλέκω πουθενά. Ονόμαζε το όπως θες. Το επίπεδο (της συζήτησης) δεν θα ανέβει όμως. Είτε μιλάμε την ίδια γλώσσα και καταλήγουμε σε συμπεράσματα είτε χρησιμοποιούμε την γλώσσα για να δείξουμε ένα συναίσθημα.

Είναι αμέλεια των υπαλληλων του ΟΣΕ, είναι αμέλεια του ΟΣΕ ως εταιρεία κλπ. που δυστυχώς οδήγησαν τελικα στο συγκεκριμενο δυστυχημα.

Μετα από τόσα παρολίγον δυστυχήματα έγινε και το δυστυχημα, αργα ή γρήγορα.

Π

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.976
Πόντοι
26.141
Καθόμαστε μετά από δύο χρόνια κ μετά από όλα αυτά να προσπαθούν να μάς πείσουν τι;

Κ παράνομο φορτίο υπάρχει από την μοναδική εταιρία ( οικογένεια) που μπορεί να διυλιζει ξυλολιο κ που κρατά από τα αρχιδια τον Κούλη
Κ η κυβέρνηση με το που έσκασε ιστορία έκανε το πανε δικαστικούς να καλύψει το γεγονός της παράνομης διακινήσεις προϊόντων
Κ φυσικά το σημαντικότερο ότι εν έτη 2025 δεν είχαμε τηλεδιοικηση για να τρων λεφτά

Ούτε δυστύχημα ούτε ατυχημα

Έγκλημα κ συγκάλυψη

Κ μια σφαίρα στο κεφάλι του μπασταρδου από τα Χανιά

Ρε πως είμαι δυνατόν να ψηφίζεται έναν που του γαμανε τη γυναίκα κ αυτός κάνει τα στραβά μάτια ;;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.941
Πόντοι
4.655
Η άποψη μου, είναι καταδική των υπαλληλων του ΟΣΕ σε φυλακιση

Ξήλωμα των κεφαλιων ΟΣΕ και φυλακιση των προισταμενων (ισως και Hellenic train)

Παραίτηση του Καραμανλη απο βουλευτη

Ξεκιναμε ανανεωση του σιδηροδρομικου δικτυου

Π

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.483
Πόντοι
6.056
Δεν με αφορά εάν ήξερε ή όχι. Όφειλε να γνωρίζει. Δεν υπήρχε πρόθεση, αλλά έαν δε ελέγχεις την ιεραρχία, δεν μπορείς να βρίσκεσαι στην κορυφή της.

Π
Nαι,δεν διαφωνουμε καπου:confused::confused::confused:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.941
Πόντοι
4.655
Καθόμαστε μετά από δύο χρόνια κ μετά από όλα αυτά να προσπαθούν να μάς πείσουν τι;

Κ παράνομο φορτίο υπάρχει από την μοναδική εταιρία ( οικογένεια) που μπορεί να διυλιζει ξυλολιο κ που κρατά από τα αρχιδια τον Κούλη
Κ η κυβέρνηση με το που έσκασε ιστορία έκανε το πανε δικαστικούς να καλύψει το γεγονός της παράνομης διακινήσεις προϊόντων
Κ φυσικά το σημαντικότερο ότι εν έτη 2025 δεν είχαμε τηλεδιοικηση για να τρων λεφτά

Έγκλημα κ συγκάλυψη

Ρε πως είμαι δυνατόν να ψηφίζεται έναν που του γαμανε τη γυναίκα κ αυτός κάνει τα στραβά μάτια ;;
Τσιμπα ενα αρχιδι ρε πρεζακι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.866
Πόντοι
6.056

Έγκλημα κ συγκάλυψη

ένα πράμα να κάνουμε , όχι να πούμε !!!
στις 28 όλη η Ελλάδα στους δρόμους και γιά όσο χρειαστεί.....

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.733
Πόντοι
456
Μετα από τόσα παρολίγον δυστυχήματα έγινε και το δυστυχημα, αργα ή γρήγορα.

Π

Σε ευχαριστώ πολύ.
Η συζήτηση έχει πολύ υψηλότερο επίπεδο, για αυτό και γράφω.
Πώς ονομάζεται η κατ΄εξακολούθηση αμέλεια σε κάτι που μπορεί να επιφέρει θάνατο;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.941
Πόντοι
4.655
Σε ευχαριστώ πολύ.
Πώς ονομάζεται η κατ΄εξακολούθηση αμέλεια σε κάτι που μπορεί να επιφέρει θάνατο;
συνεχιζει να ειναι αμέλεια διοτι εγινε μια φορα το δυστυχημα. Καταλαβαινω που το πας αλλα δεν λειτουργει έτσι ο νομος. Το παραλιγο να τρακαρεις με το τρακαρες δεν εχει την ιδια νομικη εννοια, (ευτυχως ή δυστυχως).

Π

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.976
Πόντοι
26.141

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.563
Πόντοι
12.756
Καλημερα μπραδερινι μου. Δηλαδη γραφεις πως ειμαι εγω ο μητσοτακαρος, εχω οργανωσει τη μεγαλυτερη μαφια ολων των εποχωνε, εχω στησει καναλια, τροχαια «ατυχηματα» , εχω πιασμενη δικαιοσυνη, οσε, ελλενικ τρειν, φορτωνω οτι πυρηνικο γουσταρω στα τρενα, χωρις φορτωτικες, εξαφανιζω βιντεο, μονταρω ηχητικα, ειμαι ο μεντορας του Αλ Καπονε (σιγα το γατι μπροστα μου) και δεν εχω προλαβει εγω και η συμμορια μου ενα κωλοβιντεο.

Σε περιμενω πιο δυνατο παικτη εσενα.

Για αρχη , καλημεριζω Μπραδερινι μου :rockon:

Δεν το λεω για συγκεκριμένα προσώπα, για όλους παει.
Το θεμα ειναι ο ελεγχος που μπορει να κάνει η καθε κυβερνηση προς όλα τα μέσα για να αποφυγει τις ευθυνες της
γιατι προφανως και η μονη ευθυνη δεν ειναι του σταθμάρχη , μην τρελαθουμε εντελως.

Το μπουρδελο που υπαρχει προσπαθουν να καλυψουν που έχει αρκετό κόσμο που δεν εχει κανει σωστα την δουλεια του και θα επρεπε να ειναι μπλεγμένος τωρα.
Ο μαλάκας σταθμάρχης με την μαλακία του απλά αποκάλυψε οτι δεν υπαρχει σχεδόν τιποτα που να δουλευει :coffee:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.976
Πόντοι
26.141
ένα πράμα να κάνουμε , όχι να πούμε !!!
στις 28 όλη η Ελλάδα στους δρόμους και γιά όσο χρειαστεί.....

Αυτή έχει όλο το ηθικό δικαίωμα να πάρει. Ένα τέτοιο κ να καθαρίζει όποιον πολιτικό αοατεωνα
IMG_20250206_102919.jpg

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.983
Πόντοι
8.346
Σε ευχαριστώ πολύ.
Τους ρωτάς τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και σου απαντάνε σκύλος οι μπραβοκουληδες. Εντωμεταξυ ειναι οι μονοι που έχουν αναγάγει το ζήτημα σε πολιτικό ενώ είναι βαθιά κοινωνικό. Γιατί άραγε???

Ανοιξτε στοματακι, έρχεται να σας ταισει ο μπαμπάς σας ο Κούλης
:shit::shit::shit::shit::shit:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.483
Πόντοι
6.056
Για αρχη , καλημεριζω Μπραδερινι μου :rockon:

Δεν το λεω για συγκεκριμένα προσώπα, για όλους παει.
Το θεμα ειναι ο ελεγχος που μπορει να κάνει η καθε κυβερνηση προς όλα τα μέσα για να αποφυγει τις ευθυνες της
γιατι προφανως και η μονη ευθυνη δεν ειναι του σταθμάρχη , μην τρελαθουμε εντελως.

Το μπουρδελο που υπαρχει προσπαθουν να καλυψουν που έχει αρκετό κόσμο που δεν εχει κανει σωστα την δουλεια του και θα επρεπε να ειναι μπλεγμένος τωρα.
Ο μαλάκας σταθμάρχης με την μαλακία του απλά αποκάλυψε οτι δεν υπαρχει σχεδόν τιποτα που να δουλευει :coffee:
:2funny::2funny:
Καμια κυβερνηση παγκοσμιως δεν θα προσπαθουσε ποτε να συγκαλυψει-αποκρυψει κατι που θα επληττε την εικονα της.Ειναι αντιθετο στις δημοκρατικες(ντεμεκ) πεποιθησεις που εχει οργανωθει η συγχρονη πολιτισμενη κοινωνια μας.Ολα δουλευουν αψογα,απλα υπαρχουν καποιες ελαχιστες αστοχιες:confused::confused::confused:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.529
Πόντοι
5.565
η κοινοβουλευτική μαφία δεν αντέχει, δεν ανέχεται, δυσφορεί να παρατηρεί τη γέννηση και τη δύναμη ενός κοινωνικού αντιπολιτευτικού κινήματος. Και γιατί αυτό; Γιατί από αυτό τον όγκο που είναι δραστήριος είναι πιθανό ότι θα αναδειχθούν νέα πρόσωπα με ευρύτερη αποδοχή και πιο ίσιο λόγο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τους ρωτάς τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια και σου απαντάνε σκύλος οι μπραβοκουληδες. Εντωμεταξυ ειναι οι μονοι που έχουν αναγάγει το ζήτημα σε πολιτικό ενώ είναι βαθιά κοινωνικό. Γιατί άραγε???

Ανοιξτε στοματακι, έρχεται να σας ταισει ο μπαμπάς σας ο Κούλης
:shit::shit::shit::shit::shit:
και πολιτικό είναι. Παθογένειες δεκαετιών με κλιμακώσεις.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.733
Πόντοι
456
συνεχιζει να ειναι αμέλεια διοτι εγινε μια φορα το δυστυχημα. Καταλαβαινω που το πας αλλα δεν λειτουργει έτσι ο νομος. Το παραλιγο να τρακαρεις με το τρακαρες δεν εχει την ιδια νομικη εννοια, (ευτυχως ή δυστυχως).

Π
Θα σου αναφέρω κάτι, το οποίο ίσχυε παλαιότερα, δεν ξέρω τώρα τι γίνεται στο εξωτερικό γιατί έχω χάσει επαφή.
ΕΡΤ δεν πλήρωναν στο εξωτερικό. Γιατί πολύ απλά μπορούσες να ισχυριστείς ότι δεν έχεις τηλεόραση, δε σε ενδιαφέρει.
Έβγαιναν λοιπόν συνεργεία με βαν και ραδιογωνιόμετρα, ή όπως λένε τα μηχανήματα, στη γύρα. Όπου έβλεπαν ανοιχτή τηλεόραση, έκαναν έλεγχο. Αν τσεκάριζαν ότι έχεις τηλεόραση και δεν πλήρωνες, δεν πλήρωνες ένα απλό πρόστιμο. Πλήρωνες πρόστιμο για όλα τα χρόνια που κατοικείς στο σπίτι, σα να είχες τηλεόραση, γιατί υποτίθεται ότι την τηλεόραση φυσικά και δεν την αγόρασες χθες.
Κατάλαβες τη διαφορά στο συλλογισμό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom