It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.594
- Πόντοι
- 206
τύπε συγνώμη αλλά εγώ είμαι πιο κυνικός....συμφωνώ με τον στοίχο, μόνο που αναφέρεται σε επαναστάσεις που έτοιχαν τον πρωηγούμενο αιώνα σε διαφορετικές συνθήκες με διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικά βιώματα και μορφωτικο επίπεδο.
Εγώ ειμαι της άποψης οτι η ίδια η διαδικασία για αλλαγή του καθεστώτος θα αναδείξει τους ηγέτες της αλλά και τις πολιτικές ομάδες. Όταν έγραψα στον κινεζο για συμμετοχή κόσμου σε συγκεντρώσεις αυτό το σκοπό είχα, οι πολίτες να γνωριστούν στο πεδίο, όχι μόνο να γνωριστούν φατσικά, εκεί θα ζημωθουν οι απόψεις και όπως γίνεται και εδώ οτι δεν αξίζει μπαίνει στο περιθώριο.
Τέλος, το σημειωτόν δεν οδηγεί πουθενά, αλήθεια ποιός επιχειρηματίας επιχείρησε γνωρίζοντας οτι θα πετύχει; σαν τον καλό καπετάνιο είναι που δείνει λύση επι τόπου, αλλα το ταξίδι το ξεκίνησε, δεν άραξε
Για ναυτη τη κοβω τη Τιτικα...back stage απο την ταινια το Κ(Π)ΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ ΝΟ2![]()
μπορεις να τους προκαλεσεις σε εναν αγωνα επιβιωσηςΤελικα η απορια παραμενει....ποιος ειναι πιο ηλιθιος και αχρηστος;
Ο ΤΡΥΠΙΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΜΠΑΡΟΚ ή Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΑΥΝΑΝΑΣ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ;
κερδισμένος είναι όποιος από τη συζήτηση αποκομίζει κάτι που θα συμπληρώσει τη σκέψη τουσυνεχίζεις ρε μαν να μην καταλαβαίνεις τι γράφω.
δεν είπα ότι το deree είναι ανώτερο από το ΑΕΙ. Όπως σου έγραψα και δεν θες να το δεχτείς η αγορά εργασίας είναι μυστήριο πράγμα και δεν ενδιαφέρεται για το μόχθο σου. Να ξέρεις υπάρχουν πολλοί ντιλιβεράδες που έχουν καλά πτυχία....ειδικά στα χρόνια των μνημονίων.
είναι διαχρονικό πρόβλημα της Ελληνικής οικογένειας (και κόμπλεξ) να θέλει το παιδί της να γίνει επιστήμονας....άσχετα αν είναι κορεσμένη η αγορά...αν ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος κτλπ....γιατρός, δικηγόρος, ''οικονομολόγος''...αν ο σκοπός δεν είναι απλά η μόρφωση και η επιστήμη αλλά η επαγγελματική αποκατάσταση.....το καλό πτυχίο από μόνο του δεν μου λέει τίποτα. Ξέρω τεχνίτες που βγάζουν περισσότερα από τα 1200 που παίρνει ο γιατρός στο ΕΣΥ (αν δεν παίρνει φακελάκια...)
Α, συγνωμη τυπε, νομιζα πως ανεβαζουμε ΟΛΑ τα νεα και τις εξελιξεις που αφορουν το θεμα.Δεν μας συμφέρει τυπε και για αυτο δεν την γράφουμε παρόλα που η είδηση εχει βγει απο το μεσημέρι.
Άλλωστε το βίντεο ειναι fake και το εχει κατασκευάσει η CIA σε συνεργασία με τους illuminati.
κατσε να ρωτησουμε τον μελλοντικο προεδρο να μας πεικερδισμένος είναι όποιος από τη συζήτηση αποκομίζει κάτι που θα συμπληρώσει τη σκέψη του
και χαμένος αυτός που δεν ακούει τίποτα επειδή είναι μονολιθικός ξερόλας
Αγορά σε ελλάδα και Ευρώπη που είναι περιζήτητοι οι έλληνες πτυχιούχοι Πανεπιστημίων ,
νοοτροπία ,
επιστήμονες και ιεκάδες- ντιρίδες ,
τα εξαντλήσαμε , ο καθένας έχει διαφορετική άποψη
Προσθέτεις κάτι καινούριο , τους "τεχνίτες"
Οι υδραυλικοί επίσης είναι καλή φάση , το έλεγε ο κούλης , σπουδάστε υδσραυλικά , μιά χαρά κι αυτό![]()
Για ναυτη τη κοβω τη Τιτικα...
![]()
υδραυλικός ή μεγαλοπτυχιούχος ντιρί μάνατζερ Χίλτον ?κατσε να ρωτησουμε τον μελλοντικο προεδρο να μας πει@pastelios για πες εχει κονομα η ολα τα κανεις καταθεση στο ταμειο κορασιδων
![]()
mono allaγη σωληνωνυδραυλικός ή μεγαλοπτυχιούχος ντιρί μάνατζερ Χίλτον ?![]()
τύπε...το περιζήτητος δεν σημαίνει τίποτα...παίρνουν παραπάνω από τους άλλους από τα ντιριά? ή όχι???κερδισμένος είναι όποιος από τη συζήτηση αποκομίζει κάτι που θα συμπληρώσει τη σκέψη του
και χαμένος αυτός που δεν ακούει τίποτα επειδή είναι μονολιθικός ξερόλας
Αγορά σε ελλάδα και Ευρώπη που είναι περιζήτητοι οι έλληνες πτυχιούχοι Πανεπιστημίων ,
νοοτροπία ,
επιστήμονες και ιεκάδες- ντιρίδες ,
τα εξαντλήσαμε , ο καθένας έχει διαφορετική άποψη
Προσθέτεις κάτι καινούριο , τους "τεχνίτες"
Οι υδραυλικοί επίσης είναι καλή φάση , το έλεγε ο κούλης , σπουδάστε υδραυλικά , μιά χαρά κι αυτό![]()
τύπε έχεις πρόβλημα με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , ξεπέρασε το ...τύπε...το περιζήτητος δεν σημαίνει τίποτα...παίρνουν παραπάνω από τους άλλους από τα ντιριά? ή όχι???
ένας υδραυλικός μπορεί να βγάλει 10 φορές περισσότερα λεφτά από έναν απόφοιτο του πολυτεχνείου.
μην τα επαναλαμβάνουμε...αν έχεις το ψώνιο του πτυχίου να σε ακολουθεί μια ζωή....και πιστεύεις ότι δικαιούσαι κάτι επειδή σπούδασες...
οπότε είναι καλυτερα να έχεις μια κοινωνία γεμάτη δικηγόρους που παλεύουν για το ποιος θα πάρει κορακίστικα την υπόθεση έξω από την ευελπίδων..
δεν φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω. Σου έγραψα ότι ο λογιστής δεν χρειάζεται να έχει υπαλλήλους λογιστές με πτυχίο...όχι ότι ο ίδιος θα έχει εμπειρία στο πόδι. Έλεος.τύπε έχεις πρόβλημα με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ , ξεπέρασε το ...
φτάνει η λαλακία .... τη μιά μας ΄φέρνεις παράδειγμα τον λογιστή που δεν σπούδασε αλλά έχει εμπειρία στο πόδι ,
την άλλη μας λες για αυτόν που σηκώνει παλέτες κ άρα ο ντελιβεράς δεν δικαιούται τιπς
και τώρα σαχλαμαρίζεις με τον "τεχνίτη" που παίρνει παραπάνω από τον γιατρό
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ γιατρός αν πάει ευρώπη , ξέρει πόσα θα πάρει ?
Κόψε λίγο το τάκα τάκα
να σπούδαζες υδραυλικά όπως σου είπε ο κούλης , να έβγαζες δεκαπλάσια από τον πτυχιούχο του Πολυτεχνείου όπως είπες εσύδεν φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις τι σου γράφω. Σου έγραψα ότι ο λογιστής δεν χρειάζεται να έχει υπαλλήλους λογιστές με πτυχίο...όχι ότι ο ίδιος θα έχει εμπειρία στο πόδι. Έλεος.
δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στην πραγματική αγορά εγώ αυτό βλέπω
έσυ έχεις κόλλημα με το Ελληνικό πανεπιστήμιο και το ψώνιο του πτυχίου....αν ήταν έτσι θα είχαμε γεμίσει ευχαριστημένους.
δεν σπαμάρω άλλο το θρεντ για τα τέμπη.
μα δε το ξέρω μαν...έχουμε γεμίσει στην Ελλάδα εκατομμύρια μηχανολόγους....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙνα σπούδαζες υδραυλικά όπως σου είπε ο κούλης , να έβγαζες δεκαπλάσια από τον πτυχιούχο του Πολυτεχνείου όπως είπες εσύ
Την πραγματικότητα σου λέω , τα αυτονόητα !!!! αλλά έχεις κόμπλεξ με το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Πανεπιστήμιο , σε κατανοώ![]()
ο υδραυλικός από το Τεπελένι που έμαθε τη δουλειά στο πόδι ,μα δε το ξέρω μαν...έχουμε γεμίσει στην Ελλάδα εκατομμύρια μηχανολόγους....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ
πρώτη φορά βλέπω κουμουνιστή που να υποτιμά τις τεχνικές εργασίες
εν τω μεταξύ ο μηχανολόγος σε μια εταιρεία θα πάρει 1200 με 1500 και ο υδραυλικός αν έχει δουλειά παίζει αυτά να τα βγάλει σε 10 μέρες![]()
εντάξει μαν...μην μπερδεύουμε άλλο το θρεντ των τεμπών.ο υδραυλικός από το Τεπελένι που έμαθε τη δουλειά στο πόδι ,
θα έρθει σε σένα τονμεγαλοπιασμένο μέτοικο και θα του κάνεις παζάρι στο μεροκάματο που θα σου ζητάει ..
θα τον πληρώνεις με εργατοώρα σαν χαμάλι κ όχι σαν τεχνίτη αφού δεν έχει ιεκ![]()