Νέα

Δεν χύνω με την κοπελα μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Έχω μια γκόμενα εδώ και ένα χρόνο καλό σώμα μέτρια φάτσα..το θέμα είναι το εξής έχω χύσει λίγες φορές στο σεξ .. προσποιούμαι δηλαδή..ο λόγος είναι οτι η πίπα τις είναι πολύ αγαρμπη ..δεν γλύφει αρχιδια ..δεν νοιωθω πάθος όταν φιλιομαστε..κάνει σπάνια στοματικό και πότε δεν με έχει τελειώσει έτσι..
Στα 4 νοιώθω να μην στήνεται καλά με αποτέλεσμα να ξενερώνω και να κάνω ότι τελειώνω
Με αλλες γκόμενες περιστασιακες και πουτανες είναι μια χαρά.με ρωτάει τι φταίει γιατί με βλέπει ξενερώμενω ; δεν έχουμε χημεία;ή δεν την καθοδηγώ σωστά;

PETERaths

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2020
Like
221
Πόντοι
21
man,

προσαφως δεν το εχει με το σεξ ....κανε μια τελευταια προσπαθεια και πες της τι θελεις και τι σε φτιαχνει ...εαν δεν δεις αποτελεσμα ...αστη να παει στο καλο .

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κατσε ρε πουτανα πες της,απ τη μια δεν κανει στοματικο απ την αλλη ρωταει γιατι ξενερωνεις;

Μωρη καργια,μολις με βλεπεις ξενερωτο πρεπει να πεσεις κατω για φλαουτο.

Τυπε,βγαλτη καμμια φωτο κ βαλτη μας εδω να παρεις καλυτερες οδηγιες

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
[quote author=Pussylover6969 link= ]Έχω μια γκόμενα εδώ και ένα χρόνο καλό σώμα μέτρια φάτσα..το θέμα είναι το εξής έχω χύσει λίγες φορές στο σεξ .. προσποιούμαι δηλαδή..ο λόγος είναι οτι η πίπα τις είναι πολύ αγαρμπη ..δεν γλύφει αρχιδια ..δεν νοιωθω πάθος όταν φιλιομαστε..κάνει σπάνια στοματικό και πότε δεν με έχει τελειώσει έτσι..
Στα 4 νοιώθω να μην στήνεται καλά με αποτέλεσμα να ξενερώνω και να κάνω ότι τελειώνω
Με αλλες γκόμενες περιστασιακες και πουτανες είναι μια χαρά.με ρωτάει τι φταίει γιατί με βλέπει ξενερώμενω ; δεν έχουμε χημεία;ή δεν την καθοδηγώ σωστά; [/quote]

H ζωη ειναι πολυ μικρη για να την αναλωνεις σε κακο σεξ!

Ενα χρονο απτη ζωη σου τι κανεις μαζι της? Σεξ παντως δε κανεις! Συναισθηματα δεν εχεις αφου λες οτι πας κ με αλλες... τοτε τι σε κραταει?

Το σεξ ειναι Νο1 και φυσικα καλο σεξ δεν υπαρχει αν δεν υπαρχει επικοινωνια!

Μα ειναι δυνατον να προσποιεισαι?!

Το οτι δε κανει καλη πιπα ναι θα μπορουσες να τη καθοδηγησεις κ να μαθει πως σ αρεσει. Το γεγονος ομως οτι δε καυλωνεις τοσο ωστε να τη χυσεις κ να το ευχαριστηθεις δεν διορθωνεται!

Καιρος να παρεις τα κουβαδακια σου για αλλη παραλια...τουλαχιστον εκει θα εχει fun!

spurs

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
166
Πόντοι
1
Γιατί δεν τα λεσ στην ίδια όλα αυτά; Σταμάτα την προσποίηση και μίλα καθαρά. Αν κάνει την κινέζα ή σε κατηγορήσει κι από πάνω σήκω φύγε.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
...με αυτό το nick έχεις 12 κριτικές από οίκους των 10 και 20 euro...είσαι μέλος στο site εδώ και 3 χρόνια...άρα είσαι μπουρδελιάρης το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3 χρόνια...

...δεδομένου ότι ΠΡΩΤΑ γίνεσαι μπουρδελιάρης...και μετά μέλος στο site...σε κόβω να είσαι μπουρδελιάρης μια 5ετία στο νερό...

...με βάση αυτά...που δεν μας τα είπες...πάμε παρακάτω τώρα...

...το καβλί σου έχει μάθει να γαμά νόστιμα μουνάκια που είναι 8αρια...(με φτηνό αντίτιμο)...και τελειώνεις μαζί τους ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ...και επειδή το γκομενάκι δεν σου κάνει αυτά που σου κάνουν οι πουτάνες και σε καβλώνουν...και επειδή με βάση τα λεγόμενα σου είναι 7αρι το πολύ...δεν ολοκληρώνεις...λογικό είναι!!!...

...δεδομένου ότι άμα ήσουνα 8αρι...δεν θα έχανες τον χρόνο σου με ένα 7αρι...(το οποίο δεν σε καβλώνει κιόλας)...ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ 7ΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΤΟ ΠΟΛΥ...

...κάθεσαι και ασχολείσαι με την μικρή που είναι 6-7αρι...ενώ βλέπεις ότι δεν σε καβλώνει...και έρχεσαι μετά εδώ και μας ρωτάς πίπες!!!!...

...απαξιώ να γράψω παραπάνω πράγματα σε έναν μπουρδελιάρη 5ετίας...

...αν δεν τρολάρεις...και είσαι άντρας...ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις...ώστε να σταματήσεις να προσποιείσαι...

...και εσύ...και αυτή...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τυπε νηματοθετη ολες οι γυναικες εχουν πουτανια μεσα τους αρκει να μπορεσεις να τηνε βγαλεις στην επιφανεια.δες μελος πενταγιωτισσα, 150 κιλα στην γραμμωση, και ομως ρουφαει διχως αυριο:confused:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.212
Πόντοι
20.686
Αλλαξε γκόμενα χθες.:woldman:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Κατσε ρε πουτανα πες της,απ τη μια δεν κανει στοματικο απ την αλλη ρωταει γιατι ξενερωνεις;

Μωρη καργια,μολις με βλεπεις ξενερωτο πρεπει να πεσεις κατω για φλαουτο.

Τυπε,βγαλτη καμμια φωτο κ βαλτη μας εδω να παρεις καλυτερες οδηγιες

τυπε αν υπαρχει χημεια η πιπα δεν ειναι παντα απαραιτητη. δανειζεσαι λιγα μουνοζουμα και μπαινεις απευθειας κωλοτρυπιδι:confused:

garis

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2020
Like
193
Πόντοι
1
Βαλτινε κατω τυπε και ξεσκισε τις τον κολο να δεις ποσο ευκολα θα της γεμισεις φλοκια το κολαντερο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω πιστευω οτι ο λογος που δεν μπορει να χυσει ειναι οτι δεν του αρεσει η γκομενα.
Ειναι ψτχολογικο το θεμα του συναγωνιστη παρα παθολογικο.
Δεν θα του αρεσει λογικα με αποτελεσμα να μην τον αναβει πολυ.
Μου εχει τυχη με ιεροδουλη το περιστατικο.
Για να πηδηξει ενας αντρας πρεπει να του αρεσει η γυναικα γκομενα που θα εχει μπροστά του παρα πολυ αλλιως μετρια πραγματα.
Επισης ενας δευτερευων παραγοντας ειναι οτι μπορει να μην το εχει και η γκομενα με το σεξ,να ειναι ψυχρη η αγαρμπη και αυτο ισως να ξενερωνει το συναγωνιστη τοσο οποτε δεν μπορει και να τελειωσει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 177515

Επισκέπτης
Προσποιήσαι?Πως?Δεν βλέπει οτι δεν χύνεις?

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Κάτσε αγάμητος καμιά βδομάδα και θα τη δεις μ άλλο μάτι μετά.
Λες δε στήνεται καλά, στήστηνα εσύ όπως θες χωρίς πολλά λόγια. Το σύνηθες για τη γυναίκα είναι να αντιστέκεται κι όλας, όχι και να στηθεί από μόνη της.
Πίπα δεν είναι απαραίτητο να ξέρει να κάνει, κανονικά άμα έχετε χημεία δε χρειάζονται πίπες. Παίζει να είσαι και λίγο καλομαθημένος από τις πουτάνες.

Δώσε περιγραφή σωματότυπου (λεπτή; άβυζη; με κιλάκια;) για να κάνουμε διάγνωση. Μπορεί να είναι και καμιά ψυχρή σπασαρχίδω ανέραστη.

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
1 Μαλακια σου να εισαι σε σχεση και να γαμας αλλες χωρις να το ξερει. Γνωμη μου και τελος.
2 Αν γαμας και πουτανες κριμα για το κοριτσι που το θετεις σε κινδυνο για τιποτα σοβαροτερο.
3 Το να μη χυνεις μαρτυρα ενα πραγμα πως κανεις ενα χρονο σεξ καταναγκαστικο εργο
4 Χωρισε, γαμα οτι θες χωρις να εισαι σε σχεση και θα δεις πως θα χυνεις ξανα
5 Καλη χρονια

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
τυπε νηματοθετη ολες οι γυναικες εχουν πουτανια μεσα τους αρκει να μπορεσεις να τηνε βγαλεις στην επιφανεια.δες μελος πενταγιωτισσα, 150 κιλα στην γραμμωση, και ομως ρουφαει διχως αυριο:confused:
:2funny::2funny:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Ο τύπος εξαφανίστηκε;
Δεν Είδα να ξαναποσταρε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
1 Μαλακια σου να εισαι σε σχεση και να γαμας αλλες χωρις να το ξερει. Γνωμη μου και τελος.
2 Αν γαμας και πουτανες κριμα για το κοριτσι που το θετεις σε κινδυνο για τιποτα σοβαροτερο.
3 Το να μη χυνεις μαρτυρα ενα πραγμα πως κανεις ενα χρονο σεξ καταναγκαστικο εργο
4 Χωρισε, γαμα οτι θες χωρις να εισαι σε σχεση και θα δεις πως θα χυνεις ξανα
5 Καλη χρονια
Εγω ειμαι μπουρδελιαρης 10 χρονια και τα πρωτα 7 με 8 χρονια ημουν ακριβως οπως ο νηματοθετης,ισορροπουσα σε ενα σχοινι μεταξι σχεσης και αγοραιου ερωτα,αλλες φορες δεν ηθελα να πηδησω τις γκομενες που ειχα αλλες φορες εκανα αποχη απο τα μπουρδελα και αισθανομουν σαν τζανκι που ηθελε τη δοση του οποτε το 2018 πηρα την τελικη αποφαση.
Μονο αγοραιος ερωτας και δεν ξαναεχω κανει αποπειρα να συναψω σχεση με γκομενα εξω.
Θελει χρονο και πολυ προσπάθεια για να καταλαβει τι θελει.
Εγω στα 29 μου τοτε πηρα την αποφαση την οριστικη οτι θα ασχολουμε μονο με τον αγοραιο ερωτα.

• Like
Αντιδράσεις: msakis
OP
OP
Δ
Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Προσποιήσαι?Πως?Δεν βλέπει οτι δεν χύνεις?
όταν είναι στα τέσσερα κάνω ότι θα πεταω στο κολομερι ή όταν φοράω προφυλακτικό ..ούτε αυτό δεν κόβει να κοιτάξει απορώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom