Νέα

Δεν χύνω με την κοπελα μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.438
Πόντοι
3.296
[quote author=Pussylover6969 link= ]Έχω μια γκόμενα εδώ και ένα χρόνο καλό σώμα μέτρια φάτσα..το θέμα είναι το εξής έχω χύσει λίγες φορές στο σεξ .. προσποιούμαι δηλαδή..ο λόγος είναι οτι η πίπα τις είναι πολύ αγαρμπη ..δεν γλύφει αρχιδια ..δεν νοιωθω πάθος όταν φιλιομαστε..κάνει σπάνια στοματικό και πότε δεν με έχει τελειώσει έτσι..
Στα 4 νοιώθω να μην στήνεται καλά με αποτέλεσμα να ξενερώνω και να κάνω ότι τελειώνω
Με αλλες γκόμενες περιστασιακες και πουτανες είναι μια χαρά.με ρωτάει τι φταίει γιατί με βλέπει ξενερώμενω ; δεν έχουμε χημεία;ή δεν την καθοδηγώ σωστά; [/quote]Δεν έχετε χημεία man ξεκάθαρο.

Το δοκίμασες 1 χρόνο και επιβεβαιώθηκε.

Δε φταις εσύ.

Ίσως εκείνη είναι άμαθη.

Καθοδήγησέ την πες της τι θες για να χύσεις καλά κι αν δε συμμορφωθεί χρίσε την β ανθυπομούτσο στο καραβι με τα στανταράκια σου...

Και για όνομα ποτέ μη την προσβάλλεις με τακτ όλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.715
Πόντοι
9.297
Αφου δεν την θελεις ρε παικτη, με το ζορι δεν γινεται...μην ασχολεισαι αλλο.Η στειλε την η κρατα την για βολτες και βρες καποια αλλη για ζμπρωξιμο μονο.ΑΦΟΥ εμβολιαστεις για την κινεζικη πανουκλα εννοειται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
49.715
Πόντοι
9.297
Ο τιτλος παντως ειναι σαν να το εγραψε γυναικα...μην την αφηνεις να σε κανει σαν γυναικα ξενερωτη και αγαμητη.Ριξε στην μαχη κανα σεξυ εσωρουχο για δωρακι.Αν βεβαια νιωθεις οτι μπορει να ανταποκριθει γιατι αν οχι ειναι ξενερωτη.Και επειδη αυτο ειναι κολλητικο η φυγε η θα γινεις σαν και αυτην .Δρασε γρηγορα!

poutaniaris_anhr

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
883
Πόντοι
1.525
φιλε μηπως τον παιζεις συχνα;
Οταν εχουμε γκομενα, ΚΑΝΟΝΑΣ, σταματαμε το τακα τακα γιατι μετα δεν χυνουμε με τιποτα - ασε που συνηθιζει ο πουτσος το χερι μας και μετα δεν χυνει με το κανονικο...
Κοβεις την τρομπιτσα λοιπον, κανε κ λιγη αποχη καμια εβδομαδα, και θα δεις φως.
αν δεν δεις φως....φυγε να σωθεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom