Νέα

Delirium bar

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αξιζει...... ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
θα σε εμπιστευτω...

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
καλο φορτωμα :dancing:

skdu

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι κοστολογιο περιπου θελει καποιος για να παει και να περασει καλα, πιο φτηνα απο στριπτιτζαδικο βγαινει?

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
5 το αντρικο 10 το γυναικειο,20 το διπλο......με την πρωτη επισκεψη δινουν τηλ.για καφε.....100% μετα τη δευτερη ερχονται για...καφε....... ;)εξω μου εχουν ζητησει απο 50 εως 120 ευρα για να τις σκισω....αναλογα...η φορτωτικη μου γραφει ηδη 4 απο εκει μεσα....η γκομενα βγαζςι 7-8 ευρα το ποτο στα 10!!!!!!!!!!!,,,,,,πιανεις ελευθερα μετα 2-3 ποτα αλλα με τροπο γιατι βλεπει το αφεντικο!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.....λεφτα να'χεις χορταινεις μουνι και μιλφικο αλλα και 25αρικο :2funny:

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μονο εγω γαμαω απο εκει;;; ;)

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
προμοταρω οπου γαμαω αδερφε..... ;)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.185
Πόντοι
1.936
προμοταρω οπου γαμαω αδερφε..... ;)

σωστός ο τύπος.
Οι σωστά προσφερόμενες υπηρεσίες αξίζουν αναφοράς και επιβράβευσης (με τον τρόπο μας βέβαια...)!
Που πέφτει το εν λόγο ίδρυμα αγαπητέ?

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
καλογρεζα..πλατεια παναιτωλειου......

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Πέρασμα για εξερεύνηση, πριν από ένα 10ημερο.
Κατ αρχάς δεν είναι στα μαγαζιά που εντάσσονται στην ειδική λίστα των κωλόμπαρων.  :pipa1:  :tits2:  :fuck2:

Είναι κάτι μεταξύ bar με κονσομασιόν μεν, παλιού club με ΄΄επιρροές΄΄ από disco δε, κλπ. κλπ
Προφανώς ο boss (θα) έχει ένα θέμα σχετικά με αυτό το ζήτημα.
Το μαγαζί είναι διακοσμημένο με μοντέρνα έπιπλα, ψηλά τραπεζάκια, αλλά και καναπέδες.
Έχει αρκετή άπλα σαν χώρος και αρκετά μεγάλη μπάρα ενώ και εξωτερικά έχει χώρο για παρκάρισμα τόσο απ έξω, στον δρόμο αλλά και τριγύρω.
Σοβαρό όμως μειονέκτημα ότι εντός, δεν υπάρχουν καθόλου κρυφά σημεία, αλλά και τα φώτα που δεν είναι μεν σαν ζαχαροπλαστείου-καφετέριας, αλλά το ξαναλέω... δεν δίνει την αίσθηση κωλόμπαρου.
Τα ποτά είναι αδιάφορα, ενώ παρατηρήθηκε έλλειψη σε είδη που δεν θα έπρεπε, όχι τίποτα σπάνιες μάρκες.
Τιμές 5 τα των πελατών και 10 των επαγγελματιών, που πίνουν ελαφριάς μορφής με ολίγον από αλκοόλ.
Ρόστερ με πολλές αποκλίσεις και με αρκετό ενδιαφέρον, από πρώτης γενικής εμφάνισης.
Οι ηλικίες είναι όπως προηγουμένως περιγράφονται από 22+( ίσως και ποιο κάτω) έως 50??? και από πλευράς γενικής εμφάνισης είναι σε καλό επίπεδο συνολικά, αλλά και επι μέρους ατομικά, καθώς υπάρχουνε μερικά δυνατά χαρτιά.
Η ομάδα είναι πολυμελής μπορεί και να συμπληρώνανε φύλλο αγώνος για ποδοσφαιρική συνάντηση κανονική, όχι 5 Χ 5, ή σάλας.
Κυριαρχεί χορευτικού τύπου μουσική, για κουνήματα, και τις πολύ πρωινές ώρες, αν και δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση πριν το κλείσιμο, έγινε και το χορευτικό on the bar,  :tits2: από 2αδα υπερ εξαιρετικής εμφάνισης εκ των οποίων με την μια υπήρξε και μια σχετική επαφή και ολιγόλεπτη συνομιλία, αφού συστήθηκα αρχικά με τον ΄΄εσωτερικό της΄΄ (διά)κοσμο, την ώρα του show,  καθότι έτυχε να βρίσκομαι μέσα στην διαδρομή της...πίστας. :grin:
Το δίδυμο ήταν πιασμένο από χορηγούς long life...  :s&m_2: αλλά και εγώ επίσης είχα ήδη παρέα που την ώρα της πασαρέλας, κλώτσαγε από τα νεύρα της????  :2funny:
Οι γυναικείες υστερίες είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα θέματα όταν είσαι επισκέπτης, ταξιδιώτης, γενικώς ένας περαστικός.  :rolleyes:
Και οι αντιζηλίες ακόμη και για θέματα άνευ σημασίας και ουσίας, σε αυτούς τους χώρους είναι το.. κάτι άλλο.  :cheesy:
Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συγκεκριμένες κυρίες ή άλλες, δεν υπάρχουν ούτε και θα υπάρξουν.
Γενικώς το μαγαζί είχε αρκετή κίνηση για καθημερινή, κάθε ηλικίας, κάτι που μάλλον σημαίνει πως γενικώς υπάρχει .. ενδιαφέρον.
Δεν έχω πραγματοποιήσει ακόμη 2η επίσκεψη που χρειάζεται πάντα για μια ποιο πλήρη άποψη.
Τα βασικά όμως συμπεράσματα υπάρχουν και στην ουσία πρόκειται για ένα μαγαζί με καλό ρόστερ, όπου εντός δεν γίνεται τίποτα το ιδιαίτερο ή περίεργο.
Στην ουσία είναι της λογικής του Story της Πιπίνου. Όχι τόσο σκληροπυρηνικό σε θέματα ΄΄επαφής΄΄, αλλά κάπως έτσι.
Δεν συνιστάται σε παίκτες που τα θέλουν όλα εδώ και τώρα χωρίς να κάνουν οι ίδιοι έστω μερικά ίσως και παραπάνω μέχρι και πολλά και σε σχετικά άπειρους σε τέτοια θε(α)ματα και τρόπους. Δεν υπάρχει θέμα κινδύνου, αλλά μάλλον δεν θα υπάρξει και θετικό τελικό αποτέλεσμα.
Και το φάτε μάτια ψάρια δεν ήταν ποτέ σπορ! Ειδικά με τις τιμές που έχουνε πάει τα (καλά) ψάρια γενικώς.
Και εκεί κυκλοφορούν και αφρόψαρα, αλλά και πρώτης διαλογής, είναι όμως στα ίδια ράφια και η διαλογή δεν είναι εύκολη υπόθεση, όπως πχ στα μαγαζιά της Κυψέλης.
Όσοι πάντως παρακινηθούν ...Καλή ψαριά και ας ρίξουν και καμιά ενημέρωση. :)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Πέρασμα για εξερεύνηση, πριν από ένα 10ημερο.

Τα βασικά όμως συμπεράσματα υπάρχουν και στην ουσία πρόκειται για ένα μαγαζί με καλό ρόστερ, όπου εντός δεν γίνεται τίποτα το ιδιαίτερο ή περίεργο.
Στην ουσία είναι της λογικής του Story της Πιπίνου. Όχι τόσο σκληροπυρηνικό σε θέματα ΄΄επαφής΄΄, αλλά κάπως έτσι.
Δεν συνιστάται σε παίκτες που τα θέλουν όλα εδώ και τώρα χωρίς να κάνουν οι ίδιοι έστω μερικά ίσως και παραπάνω μέχρι και πολλά και σε σχετικά άπειρους σε τέτοια θε(α)ματα και τρόπους. Δεν υπάρχει θέμα κινδύνου, αλλά μάλλον δεν θα υπάρξει και θετικό τελικό αποτέλεσμα.
Και το φάτε μάτια ψάρια δεν ήταν ποτέ σπορ! Ειδικά με τις τιμές που έχουνε πάει τα (καλά) ψάρια γενικώς.
Και εκεί κυκλοφορούν και αφρόψαρα, αλλά και πρώτης διαλογής, είναι όμως στα ίδια ράφια και η διαλογή δεν είναι εύκολη υπόθεση, όπως πχ στα μαγαζιά της Κυψέλης.
Όσοι πάντως παρακινηθούν ...Καλή ψαριά και ας ρίξουν και καμιά ενημέρωση. :)

εντάξει εγώ προσωπικά καλύφθηκα από την αναφορά σου οπότε δεν χρειάζεται να το επισκεφθώ ;)

έχω κάνει αρκετά κασκαντεριλίκια τον τελευταίο καιρό σε τέτοιου είδους μαγαζιά οπότε δεν χρειάζεται να δοκιμάσω και εκεί την τύχη μου,μιας και το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο :(

Υ.Γ καλή ενημέρωση με ''έξυπνα σημεία'' που μας δίνουν την ουσία του πράγματος :cheesy:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
εντάξει εγώ προσωπικά καλύφθηκα από την αναφορά σου οπότε δεν χρειάζεται να το επισκεφθώ ;)

έχω κάνει αρκετά κασκαντεριλίκια τον τελευταίο καιρό σε τέτοιου είδους μαγαζιά οπότε δεν χρειάζεται να δοκιμάσω και εκεί την τύχη μου,μιας και το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο :(

Υ.Γ καλή ενημέρωση με ''έξυπνα σημεία'' που μας δίνουν την ουσία του πράγματος :cheesy:

Εγώ δεν το... απέρριψα πάντως. :grin:
Είπα ότι δεν κάνει σε όσους τους αρέσει να γίνεται η μάχη εντός έδρας. Σε κλασσικά κωλόμπαρα τερέν δηλαδή.  :cheesy:
Εσύ συνάδελφε ..αποφασίζεις τι μέλλει γενέσθαι

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
καλος ο σειχης........ ;)αυριο θα περασω μαλλον να δω αν τα πουλεν ειναι εκει ακομα.....οσο για τις αντιζηλιες ναι υπαρχουν :2funny: :2funny: :2funny:....μιλαγα με μια κορασιδα και ηρθε και η αλλη κορασιδα που ειχα διπλαρωσει το προηγουμενο σαββατο και δεν εφευγε με τπτ.....δεν κανεις ντου στο ωητο οπως το λα-λουνα αλλα βγαινουν εξω και μετα..... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Εγώ δεν το... απέρριψα πάντως. :grin:
Είπα ότι δεν κάνει σε όσους τους αρέσει να γίνεται η μάχη εντός έδρας. Σε κλασσικά κωλόμπαρα τερέν δηλαδή.  :cheesy:
Εσύ συνάδελφε ..αποφασίζεις τι μέλλει γενέσθαι

εγώ όμως ναι,είμαι πιο σκληρός σε αυτά :cheesy:

το κατάλαβα τύπε ότι το μαγαζί προσφέρεται μόνο για ψυχολογική στήριξη και τίποτα παραπάνω(μιλάω για εντός έδρας) ;)

επειδή μου πετάς την μπάλα δεν ξέρω μπορεί να αλλάξω γνώμη και να κάνω για ακόμη μια φορά τον κασκαντέρ :cheesy:

Υ.Γ οι αντηζηλίες πάντα παίζουν σε τέτοια μαγαζιά ειδικά αν είσαι πελάτης κάποιας συγκεκριμένης ;)

OP
OP
bigpipis7

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
χθεσινη επισκεψη στο ιδρυμα για ενα ποτακι :rockon:.....λιγος κοσμος 7 νοματαιοι ειμασταν και 7-8 κορασιδια......ειδα 1 νεο μωρο καπαρωμενο δυστυχως μελος της ρουμουνικης σχολης... :pipa2:....δυστυχως η μια απο τις 2 ρωσσιδες ειχε φυγει και η αλλη μου ειπε οτι σταματησε να εργαζεται νυχτα!!!!κερασα αυτη 2 ποτακια και 1 ποτακι την ελληνιδα που μου μπαστακωθηκε(και οι 2 δινουν τελεφωνο δια συναντησεις εκτος  ;).....γενικα καλα ηταν για ενα συντομο περασμα,χαιδεψα κωλαρακια και μπουτακια ακουσα καρρα-παολα κια αλλα λαικα με μια δοση ρουμουνικα και αποχωρησα..... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom