soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
πλατεια παναιτωλιου,καλογρεζα...
ΛΕω να ανηφορισω προς τα κει καμια μερα
Αξιζει
πλατεια παναιτωλιου,καλογρεζα...
χου ισ δε γκερλ;;;
μονο εγω γαμαω απο εκει;;; ;)
προμοταρω οπου γαμαω αδερφε..... ;)
προμοταρω οπου γαμαω αδερφε..... ;)
Μετά το Erotika ανέλαβες το προμοτάρισμα κι αυτού του μαγαζιού;
Πέρασμα για εξερεύνηση, πριν από ένα 10ημερο.
Τα βασικά όμως συμπεράσματα υπάρχουν και στην ουσία πρόκειται για ένα μαγαζί με καλό ρόστερ, όπου εντός δεν γίνεται τίποτα το ιδιαίτερο ή περίεργο.
Στην ουσία είναι της λογικής του Story της Πιπίνου. Όχι τόσο σκληροπυρηνικό σε θέματα ΄΄επαφής΄΄, αλλά κάπως έτσι.
Δεν συνιστάται σε παίκτες που τα θέλουν όλα εδώ και τώρα χωρίς να κάνουν οι ίδιοι έστω μερικά ίσως και παραπάνω μέχρι και πολλά και σε σχετικά άπειρους σε τέτοια θε(α)ματα και τρόπους. Δεν υπάρχει θέμα κινδύνου, αλλά μάλλον δεν θα υπάρξει και θετικό τελικό αποτέλεσμα.
Και το φάτε μάτια ψάρια δεν ήταν ποτέ σπορ! Ειδικά με τις τιμές που έχουνε πάει τα (καλά) ψάρια γενικώς.
Και εκεί κυκλοφορούν και αφρόψαρα, αλλά και πρώτης διαλογής, είναι όμως στα ίδια ράφια και η διαλογή δεν είναι εύκολη υπόθεση, όπως πχ στα μαγαζιά της Κυψέλης.
Όσοι πάντως παρακινηθούν ...Καλή ψαριά και ας ρίξουν και καμιά ενημέρωση.
εντάξει εγώ προσωπικά καλύφθηκα από την αναφορά σου οπότε δεν χρειάζεται να το επισκεφθώ ;)
έχω κάνει αρκετά κασκαντεριλίκια τον τελευταίο καιρό σε τέτοιου είδους μαγαζιά οπότε δεν χρειάζεται να δοκιμάσω και εκεί την τύχη μου,μιας και το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο
Υ.Γ καλή ενημέρωση με ''έξυπνα σημεία'' που μας δίνουν την ουσία του πράγματος
Εγώ δεν το... απέρριψα πάντως.
Είπα ότι δεν κάνει σε όσους τους αρέσει να γίνεται η μάχη εντός έδρας. Σε κλασσικά κωλόμπαρα τερέν δηλαδή.
Εσύ συνάδελφε ..αποφασίζεις τι μέλλει γενέσθαι