Νέα

Δεληγιώργη 30..το χειρότερο μπουρδέλο με τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPARTAKOS7777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
S

SPARTAKOS7777

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΥΤΕΡΟ ΦΥΛΣ 99
ΤΙ ΜΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙΝΟΥ 54?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
καλο ψαξιμο κ καλη τοιχοι

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Λουκά Νίκα ήταν η Αλίκη η ψηλή ξανθιά και γενικά πάντα είχε χειρουργημένες από ό,τι ξέρω. Τα δωμάτια χωριζόντουσαν με σεντόνια ή αντί για πόρτα είχε σεντόνι δεν θυμάμαι. Η Δέσποινα είναι οκ , αλλά ευρισκόμενη σε μπουρδέλο δεν ευνοεί η φάση διότι ο τσάτσος και ενδεχομένως κάποια τσόλια, κάθονται στο κουζινάκι σε απόσταση 2 μέτρων από την πόρτα του δωματίου.
Πιπίνου παλιά ήταν η Κορίνα με χοντουλό εργαλείο. εκεί μοιραζόσουν το αιρ κοντίσιον με το διπλανό δωμάτιο. Σου πρότεινε και παρτούζα με τον άλλο πελάτη  :grin:  

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΛΟΥΚΑ ΝΙΚΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΥΤΕΡΟ ΦΥΛΣ 99
ΤΙ ΜΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΙΠΙΝΟΥ 54?

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς. Λουκά Νίκα 1. Τα δωμάτια Χώριζαν με κουρτίνες. Το είχα επισκεφτεί πριν δυό χρόνια περίπου και τσακώθηκα με τον πιτσιρικά τσάτσο γιατί μου λέει ότι η κοπέλα δεν βγαίνει στο σαλόνι αλλά κάνουμε ανωμαλίες. Δηλαδή γουρούνι στο σακί. Δεν πέρασα φυσικά. Πολύ παλαιότερα η είσοδος ήταν από Ήβης. Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν λειτουργεί κιόλα.

:jerking:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.332
Πόντοι
606
Έτσι ακριβώς. Λουκά Νίκα 1. Τα δωμάτια Χώριζαν με κουρτίνες. Το είχα επισκεφτεί πριν δυό χρόνια περίπου και τσακώθηκα με τον πιτσιρικά τσάτσο γιατί μου λέει ότι η κοπέλα δεν βγαίνει στο σαλόνι αλλά κάνουμε ανωμαλίες. Δηλαδή γουρούνι στο σακί. Δεν πέρασα φυσικά. Πολύ παλαιότερα η είσοδος ήταν από Ήβης. Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν λειτουργεί κιόλα.

:jerking:
ετσι κλειστο ειναι

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
πάντως το σκηνικό να πληρώσεις και να περάσεις στο δωμάτιο χωρίς να δεις την κοπέλα έχει  ερωτικό σασπένς. Το έχω κάνει, αλλά σε σπίτια που ήξερα το επίπεδο των κοριτσιών (milfs). Το επόμενο level είναι να κλείσεις και τα μάτια σου και να μη δεις την κοπέλα καθόλου, αλλά να την ακουμπάς με τα χέρια και να ψηλαφίζεις το σώμα της

τσακώθηκα με τον πιτσιρικά τσάτσο γιατί μου λέει ότι η κοπέλα δεν βγαίνει στο σαλόνι αλλά κάνουμε ανωμαλίες.

OP
OP
S

SPARTAKOS7777

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
SIGOYRA EXEI SASPENS..EINAI SAN NA PAIRNEIS SE AGGELIA APO EFIMERIDA TIL...ALLA SKEPSOU NA SKASEI KANA 2METRA OIKODOMOS... :rockon: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :think:

OP
OP
S

SPARTAKOS7777

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
POIA PISTEYETAI OTI EINAI H KLYTERI SYMFONA ME TIS EMPEIRIES SAS?EGW PSIFIZW DESPOINA!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Είναι διαφορετικό, σου έγραψα ότι ήξερα το επίπεδο, είχα πληρώσει και περίμενα στο κρεβάτι. Στην περίπτωση του οικοδόμου ανοίγει η πόρτα, λες γεια χαρά, έκανα λάθος και φεύγεις.

SIGOYRA EXEI SASPENS..EINAI SAN NA PAIRNEIS SE AGGELIA APO EFIMERIDA TIL...ALLA SKEPSOU NA SKASEI KANA 2METRA OIKODOMOS... :rockon: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :think:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Είναι διαφορετικό, σου έγραψα ότι ήξερα το επίπεδο, είχα πληρώσει και περίμενα στο κρεβάτι. Στην περίπτωση του οικοδόμου ανοίγει η πόρτα, λες γεια χαρά, έκανα λάθος και φεύγεις.

Παλιοτερα το εκανα κι εγω.Παντα σε μπουρδελο που γνωριζα τι αφερνε.Τοτε που μπορουσα να γαμησω τα παντα γιατι το αιμα εβραζε.Πολυ καλη φαση παντα το σασπενς με εφτιαχνε!
Το ξανακανα τελευταια(γεροξεμωραματα) σε γνωστο ρωσιδαδικο.Δεν ηταν και πολυ καλα,εχει πεσει το επιπεδο,εχει πεσει κι ο πουτσος.....

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Άλλο να το θες εσύ και άλλο να στο επιβάλουν τα τραβέλια με το ζόρι.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Σωστά λες, τα παραδείγματα που αναφέρουμε ήταν εκούσια . Εκτός αν συναινέσεις στο παιχνίδι αυτό και δεν το δεις σαν υποχώρησή σου, αλλά σαν εμπειρία. Είναι ανάλογα και με τα γούστα και τον άνθρωπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom