jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Η Βασια εκεί είναι... την Αλεξάνδρα εχω λίγο καιρό που δεν την έχω δει...
ευχαριστώ.... ίσως άλλαξαν ωράριο προσέλευσης, πάντα πήγαινα γύρω στις 13:00....εγώ τελευταία ημέρα που τις βρήκα αυτήν την ώρα ήταν πριν 2 εβδομάδες ..Η Βασια εκεί είναι... την Αλεξάνδρα εχω λίγο καιρό που δεν την έχω δει...
Μαύρο στην Αναμπέλ....
μαυροι!...αμεσως μαυρο στην μαυρη!!...........τσ τσ τσ τσ ! τι ανθρωποι ειστε!??
"μαυρη" παραμενει και η σεριφισα εκει! καθως ποτε δεν σου λεει ποιες δουλευουν! και λεει και ψεματα αν ρωτησεις για συγκεκρμενη κοπελα! .......τι ειχες Γιαννη? τι ειχα παντα! ..οπως συμβαινει παντα!....σχεδον σε ολα τα ελαιοτριβεια!
σωστά"μαυρη" παραμενει και η σεριφισα εκει! καθως ποτε δεν σου λεει ποιες δουλευουν! και λεει και ψεματα αν ρωτησεις για συγκεκρμενη κοπελα! .......τι ειχες Γιαννη? τι ειχα παντα! ..οπως συμβαινει παντα!....σχεδον σε ολα τα ελαιοτριβεια!
όντως στην φάτσα και στο μασαζΝτάξει μη τρελαίνεσαι, δεν είναι και τόσο φοβερή, στη φάτσα χάνει λίγο...
Τελευταια κριτική συναγωνιστη πριν λιγο .... κινειται και αυτη σε μέτρια επιπεδα. Οπως η δικη μου.
Τουλαχιστον ξεκινησε ο κοσμος να γράφει κριτικές μπας και σωθουμε απο τις φολες γαμω το κερατο μου γαμω να πληρώνεις σαν μαλακας και να τις παρακαλας να ειναι σωστές. Τι τρελα και αυτη , επαγγελματιας εισαι να σε πάρει η ευχη σοβαρεψου λιγο.
συναδελφε δεν ξερω τα γουστα σου, ουτε το vfm σου.
ελπιζω να μην σε παρεσυρα εγω με την αναμπελ, δεν εγραψα για σουπερ σερβις (που ειναι υποκειμενικο αλλωστε), ως ενηλικας θα εκρινες μονος και το αποφασισες
εντυπωσιαστηκα θετικοτατα απο την εμφανιση της, και απο την αλλη δεν εχω και πολλες ευκαιριες με μαυρουλες, εεε φουντωσα ρε συ.
για το σερβις της χωρις να ηταν εντυπωσιακο, ωστοσο επεμενε να με τελειωσει αν και αργουσα (θετικο μου φανηκε)
Μια κοκκινομάλλα με μεγάλα βυζια.δουλευει ακόμα στο συγκεκριμένο μαγαζί;
εχει σταματησει εδω και καιρο και δουλευει μονη της......
ονομα;;
Οποιος πετυχει εκει γυρω η σε αλλη μασσαζερι η ξερει κατι για την Ολγα την ξανθια 30αρα ελληνιδα , ας ενημερωσει η ας μου στειλει ενα πμ , διοτι την θελω κι εγω δεν την χορτασα αρκετακαι εγω ψαχνω την Ολγα , Ελληνιδα νομιζω, ξανθια 30+, αν καποιος ξερει που δουλευει τωρα?