taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
με την κοπελα ή ρωτας την σεριφισσα ??δεν εχω ξαναπάει στο συγκεκριμενο και γενικα η εμπειρια μου σε αυτους τους χορους είναι μικρή...
με την κοπελα ή ρωτας την σεριφισσα ??δεν εχω ξαναπάει στο συγκεκριμενο και γενικα η εμπειρια μου σε αυτους τους χορους είναι μικρή...
φιλε την πηρα εγω την μαρια την δευτερη μερα που ειχε ερθει,ειναι αλβανιδα. ωραιο μωρο μελαχρινο με ωραιο σωμα.μασαζ μετριο , δειχνει να βιαζεται λιγο. στο δευτερο μερος ειναι διεκπαιρεωτικη απλα. της λεω θελω ελευθερο στοματικο και αρχισε να μου ψαχνει τον πουτσο εξονιχιστικα. δεν εχω θεμα λεω ψαξε. αφου μου τον πηρε....η πιπα πολυ χερι μετρια και αυτη. για χυσιμο στο στομα ουτε κουβεντα! μια σταση πισωκολητο και τελος. φιλια δεν δινει. και φερνει δικες της καποτες ενισχυμενες . λεει οτι του μαγαζιου δεν ειναι καλες. τωρα τα συμπερασματα δικα σας.Τις τελευταίες μέρες παίζει ως Μαρία μια πετιτ μαυρομάλα μίλφ...
πέρασμα σήμερα απο το ελαιοτριβείο αυτό γύρω στις 19.00 παρά , με υποδέχτηκε η πάντα ευγενική και χαμογελαστή σερίφησα και με οδήγησε στο δωμάτιο όπου θα μου έστελνε τις κοπέλες να δώ , μου είπε ότι έχει 8 κοπέλες απο τις οποίες οι 3 είναι στο δωμάτιο και ότι απο τις υπόλοιπες που θα δώ οι δύο θα μπούν σε δωμάτιο...είδα λοιπόν τις παρακάτω
Ντανιέλα ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή με 1.5άρι βυζί
Κίρα κοντοπούτανο με καστανόι σκούρο μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κώλο
Μαργαρίτα(Μαργκο) ξανθοκάστανη μιλφ με κανονικό σώμα γυμνασμένα πόδια και 2.5άρι βυζί.
Βερόνικα που έχει τιμηθεί με πολύ καλές εντυπώσεις και
Ελένη καστανή ψηλή νταρντάνα μίλφ με 4άρια βυζιά ,
Κίρα και Μαργαρίτα μου κίνησαν το ενδιαφέρον , όταν ήρθε η σερίφησα της είπα ότι θέλω να δοκιμάσω την Κίρα , μου είπε δυστυχώς Κίρα και Ντανιέλα θα μπούν στο δωμάτιο , της είπα τότε ότι θα περάσω με την Μαργαρίτα
Μαργαρίτα λοιπόν Ουκρανή 31 ετών μιλάει μόνο αγγλικά με χαρακτηριστική προφορά , έχει ένα μήνα στην Ελλάδα όπου όπως είπε έχει έρθει μαζί με την αδερφή της Κίρα...φοβερό σφιχτό κορμί πάρα πολύ καλό 2.5άρι βυζί , στο μασαζ το προσπαθεί σε χαλαρώνει αλλά όπως μου είπε δεν της αρέσει , στο κυρίως πιάτο φωτιά και λάβρα....το πολύ καλό κορμί διακαιολογείται μίας και μέχρι πρίν 2.5 χρόνια έκανε μποντι μπίλντινγκ , θα ακολουθήσει κριτική .
Αναμπέλ,μαυρούλα με μοντελέ κορμί με ατελείωτα πόδια...Λατρεις του είδους πρέπει να κάνουν επίσκεψη.
Για την Μαργκο δεν πηγενες φιλε? Αλλαξες γνωμη ή δεν σε ενθουσιασε?
Το έχει απο τη φύση της...αχαχαχαΜαύρο στην Αναμπέλ....
Ντάξει μη τρελαίνεσαι, δεν είναι και τόσο φοβερή, στη φάτσα χάνει λίγο...
Δεν πειράζει έχει φοβερές κριτικές, και απο οτι διαβασα πολυ καλο σώμα.
Να σου πω κάτι ρε φιλε να την πάρεις ωραια και πιπινάκι και να μπει στο δωμάτιο να στην σπάσει τι νοημα έχει; για μενα δεν έχει. Και μπροστα σε 2 τυπισσες με την μια να έχει μέτριες κριτικές την άλλη πολυ καλές αλλα λιγοτερο εμφανισιμη απο την πρώτη θα επελεγα προφανως την τελευταια.
..αλήθεια τι έγιναν οι αδελφές (Αλεξάνδρα - Βάσια) έχω καιρό να τις πετύχω...Μόλις περιέγραψες την Αλεξάνδρα....