Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
καλα νεα δλδ η Μαργκο (υπηρεσιες)
λιγο υστερει στο προσωπο
λιγο υστερει στο προσωπο
Πέρασμα πρόσφατα από το μαγαζί για να δώ κυρίως τις νέες προσθήκες εξ Ουκρανίας.
Τελικά είδα μόνο Μάργκο (ή Μαργαρίτα) μια και η αδερφή της Κίρα ήταν απασχολημένη σε δωμάτιο.
Φρέσκο πρόσωπο στο χώρο του μασάζ και είπα να δοκιμάσω μια και είχε και καλές αναφορές εδώ από τους συναγωνιστές.
Μασάζ απλά χαλαρωτικό (τώρα πρέπει να μαθαίνει) αλλά με δυνατότητα να εξελιχθεί σε πολύ καλό μια και διαθέτει και δύναμη αλλά έχει και καλό άγγιγμα χεριού. Στον αγώνα όμως πολύ καλή όπως θα περίμενε κάποιος από μια 32αρα Ουκρανίδα που "τιμά" την καταγωγή της.
Τα πάντα όλα στο σέρβις, δεν λέει σε τίποτα όχι ενώ δείχνει να γουστάρει.
Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω κριτική.
πριν από λίγο παρούσες οι θεραπεύτριες Βερόνικα (έχει προηγηθεί περιγραφή) Κίρα (γύρω στα 25 Ουκρανέζα ,συνεννόηση στα Αγγλικά με δυσκολία-συμπαθητική πρόσωπο με ασιατικά χαρακτηριστικά, στήθος 2,5ρι , γυμνασμένη ,1,67,μελαχροινή, στα μείον που δεν βγάζει τις 15ποντες 4σολες γόβες..) και Αναμπελ (μαυρούλα . γύρω στα 34 - συμπαθητική , λεπτή - 2ρι στήθος - 1,72 περίπου )
έχω γράψει παραπάνω : μαυρούλα . γύρω στα 34 - συμπαθητική , λεπτή - 2ρι στήθος - 1,72 περίπουινφο για την Αναμπελ;;;
έχω γράψει παραπάνω : μαυρούλα . γύρω στα 34 - συμπαθητική , λεπτή - 2ρι στήθος - 1,72 περίπου
κάτι άλλο παραπάνω θα μας πει όποιος πέρασε μαζί της για θεραπεία....
Την ειδα κι εγω την Αναμπελ την βδομαδα που μας περασε , πολυ γλυκο μουτρακι για μαυρουλα , με ισιο καταμαυρο μαλλι , λεπτη με ωραια αφρικαν μπουτια και ωραια νεγρικη κωλαρα , καποια στιγμη θα δοκιμαστει διοτι ειναι σουπερ οπτικα το μωρο , αν επισης γνωριζει καποιος που χαθηκε η Ολγα η ελληνιδα απο εκει η αν την δει σε αλλη μασσαζερι ας μου στειλει πμ , πολυ καυλα η ξανθια ελληνιδα Ολγαινφο για την Αναμπελ;;;
Εχει δίκιο ο συναγωνιστης για τη μαυρούλα...είναι ανοιχτό αυτό το Ίδρυμα σήμερα μηπως να τη τεσταρω
Η κατάσταση είναι ψιλοχύμα, οπωσδήποτε συνενόηση πριν με την κοπέλα.στο πρόγραμμα της μιας ώρας ειναι πολιτικη του μαγαζιου η μια εκτόνωση..?ή εξαρταται απο την κοπέλα?
Την ειδα κι εγω την Αναμπελ την βδομαδα που μας περασε , πολυ γλυκο μουτρακι για μαυρουλα , με ισιο καταμαυρο μαλλι , λεπτη με ωραια αφρικαν μπουτια και ωραια νεγρικη κωλαρα , καποια στιγμη θα δοκιμαστει διοτι ειναι σουπερ οπτικα το μωρο , αν επισης γνωριζει καποιος που χαθηκε η Ολγα η ελληνιδα απο εκει η αν την δει σε αλλη μασσαζερι ας μου στειλει πμ , πολυ καυλα η ξανθια ελληνιδα Ολγα
Πήρες και ποπό συναγωνιστή?
Μια μελαχρινούλα; πετίτ;Το Μαράκι που βρίσκεται,γνωρίζει κάποιος;
με την κοπελα ή ρωτας την σεριφισσα ??δεν εχω ξαναπάει στο συγκεκριμενο και γενικα η εμπειρια μου σε αυτους τους χορους είναι μικρή...Η κατάσταση είναι ψιλοχύμα, οπωσδήποτε συνενόηση πριν με την κοπέλα.
Μια μελαχρινούλα; πετίτ;