jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Χαμηλοκώλα εννοεί...
ψιλοζουμερό σώμα = ΧαμηλοκώλαΧαμηλοκώλα εννοεί...
Έτσι και χειρότερα.... η μία είναι ξενέρωτη, με αποστειρωμένες υπηρεσίες..... ενώ η προμό..... το κορίτσι προσέχει την υγιεινή του!!!! μη χέσω!Κάποιοι βλέπουν πάντα το ποτήρι μισογεμάτο....
Βάσια. Αλεξάνδρα, Γιούλη, Αλίνα, Βερόνικα, ΣτεφανίαΓεια παιδιά,
Θέλω να κάνω επίσκεψη αύριο ή μεθαυριο στο κατάστημα. Έχει πάει κανείς τελευταία να μας πει ρόστερ?
η ελληνιδα ολγα υφισταται???
Υπάρχει το τηλέφωνο του καταστήματος στην πρώτη σελίδα. Μπορείς να τους πάρεις και να τους ρωτήσεις!Ξέρει κανείς αν θα ξανακάνει προσφορά 3+1 μισή τιμή;
σύντομο πέρασμα σήμερα
Φραντζη 7 δεν ανοιξαν 2ος Όροφος
Τι ώρα δουλεύει η λιζα
θα ξανα παω και θα ενημερώσω..................Δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο...Περίμενες λιγάκι ή χτύπησες και έφυγες γρήγορα...Μήπως ήταν απασχολημένη η κυρία της υποδοχής...
Επίσκεψη στο κατάστημα πριν από λίγο....Περίπου κατά τις 14:30 το μεσημέρι...
Με υποδέχτηκε η υπηρεσία όπως πάντα και μου παρουσίασε τις κοπέλες...
Βικτώρια,μελαχρινή με κοντό μαλλί.
Βερόνικα η γνωστή που έχουν αναφερθεί αρκετοί συναγωνιστές για τις πολύ καλές υπηρεσίες της...
Στεφανία,καινούργια κοπέλα με εξωτική ομορφιά θα την χαρακτήριζα...Ξανθιά με μεγάλα στήθη και ωραίο σώμα!Μπήκε στα υπ'όψιν...
Γιούλι,η μελαχρινή κοπέλα με τις αφέλειες...Όμορφο σώμα σχετικά με λευκή επιδερμίδα.
Λίζα,η γνωστή Λίζα από Αχιλλέως...Πάρα πολύ σέξυ σήμερα...
Βασιλική ή Βάσια,η μελαχρινή Ρωσσιδούλα με το ωραίο καλλίγραμμο σώμα αλλά συγχρόνως και το γλυκό πρόσωπο!Όπου και επιλέχτηκε για τα ενδότερα...
Πάρα πολύ καλή,χαλαρωτικό μασάζ και άψογο δεύτερο μέρος με φουλ συμμετοχή!Λεπτομέρειες στη κριτική!