Νέα

Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 564K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
Οι κριτικές της μπορεί να είναι καλές...το ζήτημα είναι όμως άν όντως είναι καλή...γιατί την επισκέφτηκε κολλητός μου προχθές ο οποίος μου είπε τα χείριστα...δυστυχώς δεν γράφει εδώ οπότε και μεταφέρω αυτά που μου είπε..α) πίπα με καπότα χωρίς να ρωτήσει...καλή πίπα βέβαια αλλά πρώτο φάουλ....β) καλό σχετικά μασάζ αλλά πολύ ξεπέτα στο δεύτερο μέρος..άντε χύσε να φεύγουμε...β φάουλ...και γ) όταν της πέταξε την καπότα για να κάνει ακα τελειωτικό αφού του το κάνε με ένα σχετικό ζόρι...του ζήτησε και εξτρά χρήματα με...νοήματα βέβαια περισσότερο γιατί δεν ξέρει γρί ελληνικά ούτε φυσικά αγγλικά..οπότε και τρίτο φάουλ...

μια χαρα ξηγηθηκε του "ξαδερφου" σου το Αλινακι τέτοιος μαλέας που είναι!  :2funny:

200.gif

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
Να ρωτήσω κάτι άσχετο?
Αυτό το ''ίδρυμα'' είναι που στο πρόγραμμα 1 ώρας με αντίτιμο 80 ευρώ ''επιτρέπεται''  1 ''πιστολιά'' ???

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
μια χαρα ξηγηθηκε του "ξαδερφου" σου το Αλινακι τέτοιος μαλέας που είναι!  :2funny:

200.gif

σύ είπας για ξάδερφο....έχω μίλησα για φίλο...αλλά αφού το θές έτσι να επανέλθω όταν πάω και εγώ και την επισκεφτώ για να έχω ιδία άποψη..για να δώ τότε..θα αμφισβητήσεις και τη δική μου κριτική αν δεν είναι καλή???

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Να ρωτήσω κάτι άσχετο?
Αυτό το ''ίδρυμα'' είναι που στο πρόγραμμα 1 ώρας με αντίτιμο 80 ευρώ ''επιτρέπεται''  1 ''πιστολιά'' ???

υποτίθεται 2 αλλά μέσα το κάνουν αβαβά..

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
αυτό έγινε προ διμήνου περίπου.

Ε τότε αν το παρουσιάζει έξω σαν στάνταρ στο πρόγραμμα και δεν παίζει μέσα...δεν δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων???
Εγώ το ρώτησα γιατί φίλος πριν πολύ καιρό που πήγε του το είπαν απέξω επίσημα πως στη 1 ώρα ,80 ευρώ, είναι 1 πιστολιά!Άρα σε σχέση με άλλα ιδρύματα θεωρώ πωε δεν αξίζει...αν ισχύει ακόμα!!!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
Ε τότε αν το παρουσιάζει έξω σαν στάνταρ στο πρόγραμμα και δεν παίζει μέσα...δεν δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων???
Εγώ το ρώτησα γιατί φίλος πριν πολύ καιρό που πήγε του το είπαν απέξω επίσημα πως στη 1 ώρα ,80 ευρώ, είναι 1 πιστολιά!Άρα σε σχέση με άλλα ιδρύματα θεωρώ πωε δεν αξίζει...αν ισχύει ακόμα!!!!

γενικά αυτό το ίδρυμα για μένα δεν αξίζει αν και άρχισε πέρσι τέτοια εποχή με ωραίες προοπτικές υποτίθεται. Εδώ και κάποιους μήνες σαν να έχουν υπερεκτιμήσει λίγο την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

djnet71

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
33
Like
576
Πόντοι
6.055
γενικά αυτό το ίδρυμα για μένα δεν αξίζει αν και άρχισε πέρσι τέτοια εποχή με ωραίες προοπτικές υποτίθεται. Εδώ και κάποιους μήνες σαν να έχουν υπερεκτιμήσει λίγο την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

οκ!θένξ!!!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
De gustibus et de coloribus....
Πήγα προσφάτως να αφήσω το 20ρικο που δεν είχε ο φίλος μου στην Βερόνικα αλλά το βαρύ χαρτί του μαγαζιου είχε τρία συνεχόμενα δωμάτια οπότε πήρα Μαρία....
Τι τόθελα....
Να σημειωθεί ότι στις 5 κριτικές που αποδίδονται στη Μαρία μόνο η τελευταία είναι δικιά της... οι άλλες τέσσερεις είναι της στρουμπουλής κοκκινομάλλας γνωστής και από άλλα μαγαζιά παλαιότερα ως Αναστασία νομίζω....
Βερόνικα και πάντα Βερόνικα τι θέλω και πεο-ραματίζομαι

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.145
Πόντοι
5.916
De gustibus et de coloribus....
Πήγα προσφάτως να αφήσω το 20ρικο που δεν είχε ο φίλος μου στην Βερόνικα αλλά το βαρύ χαρτί του μαγαζιου είχε τρία συνεχόμενα δωμάτια οπότε πήρα Μαρία....
Τι τόθελα....
Να σημειωθεί ότι στις 5 κριτικές που αποδίδονται στη Μαρία μόνο η τελευταία είναι δικιά της... οι άλλες τέσσερεις είναι της στρουμπουλής κοκκινομάλλας γνωστής και από άλλα μαγαζιά παλαιότερα ως Αναστασία νομίζω....
Βερόνικα και πάντα Βερόνικα τι θέλω και πεο-ραματίζομαι

σοβαρά μιλάς??? χαχαχαχαχα. Η Μαρία τί σου έκανε και πέρασες άσχημα?? εγώ αρκετά καλά είχα περάσει με τη συγκεκριμένη.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τι να έκανε...
βασικά ψύχρα... ίχνος ερωτισμού...
Μόνο στη Ρώσικη σχολή πλέον...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
με τη ναταλια δοκιμασα

στρωτη εμπειρια χωρις εξαρσεις

δεν ηταν και κακη απο την αλλη

CTonDuty

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2016
Κριτικές
8
Like
316
Πόντοι
281
Να κάνω εγώ μια ερώτηση. Επίκειται ταξίδι Αθήνα και κάνω έρευνα αγοράς γενικά.
Η απορία μου  είναι η εξής. Το πρόγραμμα 2 για μια ώρα 140 , περιλαμβάνει και τις 2 κοπέλες για όλη την ώρα ή όπως διάβασα σε άλλο μασαζοίδρυμα μετά το μισάωρο η μία???
Και πιο ντουο συστήνεται για καλό μασάζ (Το μετά είναι θέμα γούστου το ξέρω)

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Να κάνω εγώ μια ερώτηση. Επίκειται ταξίδι Αθήνα και κάνω έρευνα αγοράς γενικά.
Η απορία μου  είναι η εξής. Το πρόγραμμα 2 για μια ώρα 140 , περιλαμβάνει και τις 2 κοπέλες για όλη την ώρα ή όπως διάβασα σε άλλο μασαζοίδρυμα μετά το μισάωρο η μία???
Και πιο ντουο συστήνεται για καλό μασάζ (Το μετά είναι θέμα γούστου το ξέρω)

στο φρ7 δεν εχω δοκιμασει 2πλο

νομιζω καλο ειναι να εχεις γνωμη απο πριν για τις μασεζ και μετα να το αποφασισεις

και να σου τα διευκρινισουν απο το μαγαζι ολα

CTonDuty

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2016
Κριτικές
8
Like
316
Πόντοι
281
Απλα λεω μπας και καποιος που ειναι αθηνα και επισκεπτεται εχει γνωμη. Κυριως για το πως λειτουργει το διπλο. Αν ερθω κατω 5 μερες και τα ψαχνω εκει θα μεινω ρεστος στο τελος.
Κυριε zero λιγη βοηθεια????

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Απλα λεω μπας και καποιος που ειναι αθηνα και επισκεπτεται εχει γνωμη. Κυριως για το πως λειτουργει το διπλο. Αν ερθω κατω 5 μερες και τα ψαχνω εκει θα μεινω ρεστος στο τελος.
Κυριε zero λιγη βοηθεια????

εχω παει αλλου

μασαζ και απο τις 2

2ο μερος και με τις δυο

τελειωμα 1 φορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom