mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
όχι βέβαια!!!
συγκαταλέγεται στα μείον του πορτοφολιού του φτωχομπινεδίτο...
όχι βέβαια!!!
συγκαταλέγεται στα μείον του πορτοφολιού του φτωχομπινεδίτο...
Οχι τυπε μου , αυτο συγκαταλεγεται στις ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ που πανε και ταιζουν 50αρια τα ταπεινα ρωσσιδια για να βαλουν ενα 5λεπτο το μαριδακι τους στο κωλαρακι τους , τοσο το χρεωνουν στις Κοροιδαρες ,στην υγεια του Μαλακα πιρφορου που λενε και οι ΒλαδιβοστοκεςΑυτό συγκαταλέγεται στα υπέρ της κοπέλας?
οι Βλαδιβοστοκες
Πηγαινε βρες την Πολωνη Χορχε50αρες κι ασε τα πολλα ΜπαρμπαΧορχε , της εχω μιλησει για σενα , μου ειπε αν εχει μικρη ψωλη με ενα 60αρι θα τον αφησω κανα 5λεπτο , επισης αν ποτε την παρεις " στα αληθεια ομως οχι καταφαντασιαν ", αν λοιπον καταφερεις και την παρεις γραψε εδω στο νημα τι σχεδιο εχει το μικρο ταττου της που κοσμει την ωμοπλατη της , τα φιλια μου μικροψωλη , συντακτικε , εραστη του πληκτρολογιου
ποιά αντιπαράθεση?Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει,αλλά μας εχετε κουράσει απο χθες.....αναρωτιέμαι τι νόημα εχει η αντιπαράθεση αυτή........
Ποτε ?? Ποια βδομαδα πηγες ?? διοτι εχει κατι 3ημερα και 4ημερα που δεν παταει καν στο μαγαζι , αφου ουτε καν την εχεις δει βρε παπαρακο τι πιπες μας λες παλι ??? αστα αυτα , αυτα πες τα σε κανα φιλαρακο σου οχι σε μενα .περίεργο... εγώ την ρώτησα για σένα αλλά δεν σε θυμόταν...
Συμμερίζομαι κι εγω την ίδια άποψη. Διαχειριστές δεν υπάρχουν να σβήσουν τα άσχετα μηνύματα και να επιβάλουν την τάξη;Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει,αλλά μας εχετε κουράσει απο χθες.....αναρωτιέμαι τι νόημα εχει η αντιπαράθεση αυτή........
Η Αλινα εχει πολυ καλες υπηρεσιες.Ολες οι κριτικες της ειναι αρκετα καλες.Φυσικα ολα ειναι και θεμα προσωπικου γουστου και χημειας.Δεν αρεσουν ολοι και σε ολους.