Νέα

Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 564K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
Αυτό συγκαταλέγεται στα υπέρ της κοπέλας?  :think:
 Οχι τυπε μου ,  αυτο  συγκαταλεγεται  στις  ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ που πανε και  ταιζουν 50αρια τα  ταπεινα ρωσσιδια  για να βαλουν ενα 5λεπτο  το μαριδακι τους  στο κωλαρακι τους  :jerking: :jerking: , τοσο  το  χρεωνουν στις  Κοροιδαρες  :2funny: :2funny: :2funny: ,στην υγεια  του Μαλακα  πιρφορου που λενε και οι Βλαδιβοστοκες  :grin: :grin: :grin: :s&m_2:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
οι Βλαδιβοστοκες

α ωραίο! θα το δανειστώ!!!

Βλαδιβο-Στοκίτο...!!!!

και σε είχα για κιμπάρη άντρα έτσι που χεις γεμίσει όλα τα στόματα με σπέρμα όπως γράφεις στις ευτράπελες και εύγλωττες περιγραφές σου...

αν χρησιμοποιώ δύσκολες λέξεις πές μου...
ξέρω ότι το λεξιλόγιο σου είναι περιορισμένο... ψωλή, κώλος, τσιμπουκάρες κλπ

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ψιτ Στοκίτο...????
θέλλλλεις κώλλλλλλο...???
όχι αγαπητή μου έγω κάνο μόνο σκληρό ανάλ...
και στα 30 ευρώ αν μπορείς γιατι δεν θα μου βγαίνουν μετά τα ψιλά για το λεωφορείο...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
  Πηγαινε βρες την Πολωνη Χορχε50αρες κι ασε τα πολλα ΜπαρμπαΧορχε ,  της  εχω  μιλησει  για σενα , μου  ειπε αν εχει μικρη  ψωλη με ενα 60αρι  θα τον  αφησω κανα 5λεπτο , επισης αν ποτε  την παρεις " στα αληθεια ομως οχι  καταφαντασιαν ", αν λοιπον καταφερεις και την παρεις  γραψε εδω στο νημα τι σχεδιο  εχει το μικρο ταττου  της που κοσμει την ωμοπλατη  της , τα  φιλια μου μικροψωλη ,  συντακτικε , εραστη του πληκτρολογιου  :hi: :hi:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
  Πηγαινε βρες την Πολωνη Χορχε50αρες κι ασε τα πολλα ΜπαρμπαΧορχε ,  της  εχω  μιλησει  για σενα , μου  ειπε αν εχει μικρη  ψωλη με ενα 60αρι  θα τον  αφησω κανα 5λεπτο , επισης αν ποτε  την παρεις " στα αληθεια ομως οχι  καταφαντασιαν ", αν λοιπον καταφερεις και την παρεις  γραψε εδω στο νημα τι σχεδιο  εχει το μικρο ταττου  της που κοσμει την ωμοπλατη  της , τα  φιλια μου μικροψωλη ,  συντακτικε , εραστη του πληκτρολογιου  :hi: :hi:

περίεργο... εγώ την ρώτησα για σένα αλλά δεν σε θυμόταν...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
έχετε καναν πιό έξυπνο? γιατί αυτός είναι ευκολάκι και τον βαρέθηκα...
πως να το πώ... δεν με ερεθίζει πνευματικά ρε παιδί μου...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει,αλλά μας εχετε κουράσει απο χθες.....αναρωτιέμαι τι νόημα εχει η αντιπαράθεση αυτή........

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει,αλλά μας εχετε κουράσει απο χθες.....αναρωτιέμαι τι νόημα εχει η αντιπαράθεση αυτή........
ποιά αντιπαράθεση?
μόνο σκληρό ανάλ...

αμαν ρε Αντι να μην τσακωθώ και γω λίγο...
να το χαρώ...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
περίεργο... εγώ την ρώτησα για σένα αλλά δεν σε θυμόταν...
 Ποτε ??  Ποια  βδομαδα πηγες ?? διοτι εχει κατι  3ημερα και 4ημερα που δεν παταει καν στο μαγαζι ,  αφου ουτε καν την  εχεις δει βρε παπαρακο τι πιπες μας λες παλι ???  αστα αυτα  ,  αυτα πες τα σε κανα φιλαρακο σου  οχι σε μενα .
  Οποτε  αν λοιπον  την  πετυχεις κι αν καταφερεις και μπεις στο  δωματιο ...  γραψε δημοσια τι ταττουαζακι  εχει , αυτα τα ολιγα  δεν  ξανασχολουμε μαζι σου και μαλακια  κανω διοτι μου γραφουν 2-3ις σε πμ γλεντησε τον κι αλλο τον παπαρα ειναι το " ανεκδοτο " του  bou , αυτα τα ολιγα λοιπον , τις καλημερες μου και παλι  χορχε 50αρι  :grin: :grin: :hi: :hi:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
το 50ρι είπαμε είναι που σου λείπει?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εμένα δεν μου γράφει κανείς για σένα...
απαρατήρητος πέρασες ψωλαρά μου κι εδώ...

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Συμμερίζομαι κι εγω την ίδια άποψη. Διαχειριστές δεν υπάρχουν να σβήσουν τα άσχετα μηνύματα και να επιβάλουν την τάξη;
Εγω μια φορά "έβηξα" και με είχατε WARNED για μια βδομάδα. Εδώ γιατι δείχνετε τόση ανοχή;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
σε αυτήν την Αλίνα βρε παιδιά που γράφετε τί σας αρέσει ακριβώς??? όχι για να καταλάβω δηλ...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Η Αλινα εχει πολυ καλες υπηρεσιες.Ολες οι κριτικες της ειναι αρκετα καλες.Φυσικα ολα ειναι και θεμα προσωπικου γουστου και χημειας.Δεν αρεσουν ολοι και σε ολους.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Η Αλινα εχει πολυ καλες υπηρεσιες.Ολες οι κριτικες της ειναι αρκετα καλες.Φυσικα ολα ειναι και θεμα προσωπικου γουστου και χημειας.Δεν αρεσουν ολοι και σε ολους.

Οι κριτικές της μπορεί να είναι καλές...το ζήτημα είναι όμως άν όντως είναι καλή...γιατί την επισκέφτηκε κολλητός μου προχθές ο οποίος μου είπε τα χείριστα...δυστυχώς δεν γράφει εδώ οπότε και μεταφέρω αυτά που μου είπε..α) πίπα με καπότα χωρίς να ρωτήσει...καλή πίπα βέβαια αλλά πρώτο φάουλ....β) καλό σχετικά μασάζ αλλά πολύ ξεπέτα στο δεύτερο μέρος..άντε χύσε να φεύγουμε...β φάουλ...και γ) όταν της πέταξε την καπότα για να κάνει ακα τελειωτικό αφού του το κάνε με ένα σχετικό ζόρι...του ζήτησε και εξτρά χρήματα με...νοήματα βέβαια περισσότερο γιατί δεν ξέρει γρί ελληνικά ούτε φυσικά αγγλικά..οπότε και τρίτο φάουλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom