Νέα

Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 566K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ας διασκεδάσουμε λίγο ακόμα όμως με την μαλακία που πέταξες...
Αν δεν είναι η Βερόνικα το τοπ του μαγαζιού ποιά είναι;
Το θωρηκτό η Ελένη; Το παγόβουνο Αλεξάνδρα; Η μύξα η Βασιλική ή η Μαργκώ που από φάτσα δεν πολυβλέπεται; Μήπως η Ντανιέλα το ΙΚΕΑ...;;;
Γι αυτό γράψε κανα τετρασέλιδο για το πως γάμησες και τι ωραία που πέρασες με ΟΠΟΙΑ και να πας και άσε εμας να ξέρουμε ποιά είναι τα βαριά χαρτιά του κάθε καταστήματος...

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Θέλω να πώ δηλαδή πως εσύ υπερβάλεις για τα πάντα
Την άλλη φορά που εκλασες μας είπες τι ωραίο γαμήσι που έριξε ο μικρος τσικα...
Και θα μου πεις ότι υπερβάλω εγώ;
Ασε ρε
Ας διασκεδάσουμε λίγο ακόμα όμως με την μαλακία που πέταξες...
Αν δεν είναι η Βερόνικα το τοπ του μαγαζιού ποιά είναι;
Το θωρηκτό η Ελένη; Το παγόβουνο Αλεξάνδρα; Η μύξα η Βασιλική ή η Μαργκώ που από φάτσα δεν πολυβλέπεται; Μήπως η Ντανιέλα το ΙΚΕΑ...;;;
Γι αυτό γράψε κανα τετρασέλιδο για το πως γάμησες και τι ωραία που πέρασες με ΟΠΟΙΑ και να πας και άσε εμας να ξέρουμε ποιά είναι τα βαριά χαρτιά του κάθε καταστήματος...
με το "χορχακο" δηλαδη δε σε καλοεπιασε ε?

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ναι με γλύκανε γι αυτό τον πήγα χαλαρά

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Βερονικα τοπ
συντασομαι με τον Χορχε και εγω :afro:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
με το "χορχακο" δηλαδη δε σε καλοεπιασε ε?
 Αστονε  μωρε  τον χαρχακο  να τον  πειραξω λιγο μπας και μας πει για τα βαρια  χαρτια   :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:...  αστονε μωρε να τον  τσιγκλισω τι πεταγεσεαι  εσυ μωρε  >:( >:( :s&m_2: ... για πε  χορχακο μου  στειλε και σε μας  τους  απλους  θνητους  κανα  βαρη  χαρτι  διοτι κι εγω  τωρα  ξεκιναω να κατεβαινω στα μασσατζιδικα  :'( :'( :S

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εγώ φίλε τσικα δεν πιστεύω πως γαμάς...
Σε έχω στην κατηγορία των μυθομανών αερο-α-γάμητων α-ποτυχημένων τροβαδούρων της μικρής ψωλής... διαβάζεις εδώ μέσα τι γαμάνε οι άλλοι και μετά συγγράφεις τα βαρετά πολυσέλιδα αποκυήματα της φαντασίας σου για τα δήθεν κατορθώματα της ανύπαρκτης ψωλής σου...
Ποτέ μου δεν σε πήρα στα σοβαρά ούτε έλαβα υπόψη μου κάτι που έγραψες...
Είσαι απλά γραφικός, μου θυμίζεις τον Λούσεντ... αυτός που και που τουλάχιστον γαμούσε....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Και για να τεκμηριώσουμε επιστημονικά τα λεγόμενα μας...
Στις 59 κριτικές για 19 κορίτσια... η συμπαθής Βερόνικα έχει 9 από αυτές και προηγείται στην προτίμηση των πελατών με τις επόμενες να έχουν μόνο 5 κριτικές...

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
  Το  αν  γαμαω και ποιες  γαμαω ασε να το κρινουν  αυτοι  που με  ξερουν  και που  χαζευουν και κανα βινδεο απο αυτα που τραβαω και τους  στελνω κατα καιρους  ;) ;), κι αν βρω  χρονο  γραφω και καμοια  κριτικη μικρε χορχακο  αραια και που ετσι  , ασε λοιπον να με  κρινουν  ατομα που με  ξερουν κι απο κοντα ,  παντως εσυ  δεν  βλεπω να γαμας και τιποτα ... εραστης  της  καποτας και του  πληκτρολογιου  σε κοβω  :jerking: :jerking: :S,  ολη την  ωρα πανω απ το pc να μας διχνεις τα  βαρια  χαρτια  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: ... λαστιχο   την  εχεις κανει  χορχακο λαστιχο ,  τα φιλια μου και καλα να περνας  χορχακο μου  :jerking: :jerking: :hi:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τσίμπησες βλέπω... αερογαμήκουλα
τα τραβας τα βίνδεο για να θυμάσαι τι θα γράψεις αργότερα στο κατεβατό?
στείλε κανα βίνδεο κι από δώ ρε! ή φοβάσαι μην αποκαλυφθεί το μέγεθος της ψωλής σου...???

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Μέχρι και την Αλεξάνδρα το  iceberg ξύπνησα μια φορά να φανταστείς...
Αυτά δεν γίνονται....

θές το πιστεύεις θές όχι με την αλεξάνδρα που είναι όντως ΙΚΕΑ γενικά ...πέρασα καλύτερα στο γαμήσι από ότι με την βερόνικα..μεγάλη διαφορά..για μένα η μαρία είναι το πιό "καλό πακέτο" υπηρεσιών εκεί μέσα μαζί με αλίνα προφανώς και μαργκό...διότι ναί μεν η βερόνικα κάνει μασάζ εξαιρετικό αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν μετριότατη...βέβαια όλα αυτά πέρσι τα χριστουγεννα όπου είχε κλείσει μόλις δίμηνο αν θυμάμαι καλά..

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
θές το πιστεύεις θές όχι με την αλεξάνδρα που είναι όντως ΙΚΕΑ γενικά ...πέρασα καλύτερα στο γαμήσι από ότι με την βερόνικα..μεγάλη διαφορά..για μένα η μαρία είναι το πιό "καλό πακέτο" υπηρεσιών εκεί μέσα μαζί με αλίνα προφανώς και μαργκό...διότι ναί μεν η βερόνικα κάνει μασάζ εξαιρετικό αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν μετριότατη...βέβαια όλα αυτά πέρσι τα χριστουγεννα όπου είχε κλείσει μόλις δίμηνο αν θυμάμαι καλά..
 Οταν  του τα   γραφω του παπαριδη οτι  ειναι μετριοτατη , και μαλιστα  με  ωραιο  τροπο οτι ειναι καλουλα , ο αλλος μας λεει οτι ειναι το  υπεροπλο εκει μεσα και βαρη  χαρτι ,  απορω  καμοια  ωρα περναει απο μεσα στην  κλινοπαλη  η τα φαντασιωνεται ολα αυτα  :think: :think: , διοτι  εγω  2 φορες που την  εχω δοκιμασει παλαιοτερα δεν τρελαθηκα  , φιλοτιμη  ειναι μεν και καλουλα κ  τιμια ... αλλα δεν εφυγα απ το  δωματιο  με το τρελο γαμησι και την λυσσαλεα τσιμπουκαρα  εβερ , εκτος  αν  στον  ερωτηλο του εκανε παπαδες  διοτι ειναι και ομορφοπαιδο  αυτος  :grin: :grin: :s&m_2:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αλήθεια λες, είμαι ομορφόπαιδο και τις γαμάω καλύτερα από σένα που κρατας και την κάμερα με τόνα χέρι... που πας να γαμήσεις ρε κακομοίρη πιερ γουντμαν....
Δες κανα βίνδεο πιες κανα φασκόμηλο να περασει η ώρα να νυστάξεις φαντασιόπληκτε...
Για την Βερόνικα τα λέει ο λαός, κυττάξτε τις στατιστικές τα υπόλοιπα είναι πίπες

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Και ρε συ τσικα πας να βγάλεις εμένα τον Χόρχε Καβλάρες αγάμητο;;;;
Πρώτον δεν ντρέπεσαι να κλέβεις την δικιά μου ατάκα για σένα, δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι δικό σου να πείς;;;
Και δεύτερον γαμάω τόσο πολυ που μπορεί να σε έχω γαμήσει κι εσένα... και να μη σε θυμάμαι....

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
  Καλα  χορχε  συνεχισε τα σεντονια  σου γελαει πολυς κοσμος με  την  παρτυ σου και τα βαρια σου  χαρτια  :headbang: :headbang: , κι ασε εμας που δεν  γαμαμε να γραφουμε καμοια  κριτικη για τα μασσατζιδικα και τις νεαρες κορασιδες , εσυ με το νου σου παιζει να  εχεις  γαμησει την  Βερονικα κι απο κωλο και να ντρεπεσε να μας το πεις  :grin: :grin: , αιντε πεσε  για  υπνο να ξεκουραστεις λεβεντακο μου διοτι  πρεπει να  εισαι κομματια απ τα φανταστικα  γαμησια που εριξες ολη την βδομαδα  :jerking: :jerking: :dancing:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλη νύχτα...
Διαβαζα τις κριτικές σου και έχα χεστεί στο γέλιο....
Μα ρε υπάνθρωπε της μικρής ψωλής είναι δυνατόν να έχεις πάει με τόσα μπάζα; Με την Μπετούλα; Με την κινητή κυτταρίτιδα Αλίσια για σκληρό Ανάλ... και μετά μας ρίχνεις μια Βαλέρια και μια Αντριάννα/Βερόνικα...;;;; Αυτή την τελευταία ούτε με κυάλια δεν την έχεις δεί
Αλλά και μιλφάκια σαν την Μπλοντ44....;;;;
Είναι φανερό πως ο σπερματοφόρος ορίζοντας έχει ανεβεί τόσο πολύ και τελείς υπό σύγχυση....
Κανένας παίκτης δεν έχει τόσο ετερόκλητο παλμαρέ...
Μάλλον δεν έχεις συναντήσει καμμία τους ποτέ....

Και ναί τον έχω τιμήσει πολλάκις τον κωλαράκο της Βερονίκης...
Εσύ που την βρήκες μέτρια αλλά την πήρες ΔΥΟ φορές.... γιατί;;;;
δεν ήξερες ότι τον δίνει;;;
Τράβα να αντιγράψεις καμιά κριτική από καναν άλλον παίκτη....
Α και κύττα νάναι διθυραμβική!!!! μόνο η Βερόνικα σε χάλασε.... α ρε μούφα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546

Δεν το συζητώ η Αλεξάνδρα είναι από τα πιό όμορφα μουνάκια που κυκλοφορούν σε μασατζίδικο, από μόνο του αυτό μπορεί να σε απογειώσει...
Αλλά η ίδια είναι τρελλή ξεπέτα, ενώ η Βερόνικα είναι διατεθειμένη να σε ευχαριστήσει και έχει όλο το πακέτο φούλ σέρβις...
Εγώ ξέρω τι λέω...
Τα κορίτσια του 7... όσα έχω πάρει και παραπάνω από μια φορά τα κατατάσσω ως εξής:
1. Βερόνικα 6 φορές
2. Αναστασία 2
3. Μαρία 1
4. Αλίνα 2
5. Μάργκω 2
6. Βασιλική 3
7. Λίκα 1
8. Αλεξάνδρα 3

Δέν έχω πάρει Ντανιέλα Ελένη Βικτώρια Τατιάνα Αναμπελ και κάνα δυό άλλες που περάσαν αστραπή...
Την Λίζα δεν την βάζω γιατί παίζει και να την έχω πάρει καμμιά τριανταριά φορές....
Νομίζω ότι δικαιούμαι να έχω άποψη για το μαγαζί και τα κορίτσια του

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
:grin:

Και ρε συ τσικα πας να βγάλεις εμένα τον Χόρχε Καβλάρες αγάμητο;;;;
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/r/xuse.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="jorgekavlares, post: 7924416, member: 8156"]
Και δεύτερον γαμάω τόσο πολυ που μπορεί να σε έχω γαμήσει κι εσένα... και να μη σε θυμάμαι....
[/quote]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/r/6j6t9iT.gif[/img[/URL]]

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
  Οταν  του τα  γραφω του παπαριδη οτι  ειναι μετριοτατη , και μαλιστα  με  ωραιο  τροπο οτι ειναι καλουλα , ο αλλος μας λεει οτι ειναι το  υπεροπλο εκει μεσα και βαρη  χαρτι ,  απορω  καμοια  ωρα περναει απο μεσα στην  κλινοπαλη  η τα φαντασιωνεται ολα αυτα  :think: :think: , διοτι  εγω  2 φορες που την  εχω δοκιμασει παλαιοτερα δεν τρελαθηκα  , φιλοτιμη  ειναι μεν και καλουλα κ  τιμια ... αλλα δεν εφυγα απ το  δωματιο  με το τρελο γαμησι και την λυσσαλεα τσιμπουκαρα  εβερ , εκτος  αν  στον  ερωτηλο του εκανε παπαδες  διοτι ειναι και ομορφοπαιδο  αυτος  :grin: :grin: :s&m_2:

δε μπαίνω σε προσωπικές διαφορές αλλα και γω με βερόνικα δε τρελλάθηκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom