Νέα

Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 566K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Περασμα σημερα. Ειχε 4 κοπελες. Ελενη με κοιλακια και πολυ μεγαλα βυζια, Βικτωρια πολυ καλο μωρο και απο προσωπο και απο σωμα, Αλεξανδρα το ιδιο με Βικτωρια και Μαρια, μελαμψη με πολυ ωραιο σωμα και πολυ λεπτη. Ηθελα πρωκτικο και η σεριφισα μου ειπε οτι ισως η Ελενη και αυτο με αλλη τιμη και για τις αλλες δεν ηξερε. Μου λεει οτι πρεπει να μιλησω εγω. Ε για να μην μιλαω με ολες λεω ας ρωτησω τη Μαρια. Μου αρνηθηκε το πρωκτικο ε και εφυγα. Απο οτι καταλαβα σε αυτο το μαγαζι δεν προσφερουν πρωκτικο. Και αν προσφερουν ισως το κανουν με κατι παραπανω

δε ξέρω αν προσφέρουν....για αλεξάνδρα πάντως μακρυά και αγαπημένοι...κακή στο δωμάτιο..ωραιότατη εμφάνιση αλλά μέσα χάλια μαύρα. Ενώ η μαρία είναι πολύ εντάξει. Την βικτώρια δεν την ξέρω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Φρ 7

Ολες πιασμενες. 1η βγηκε η Ελενη. Λογω ελλειψης χρονου αφενος, και απο ενστικτο αφετερου, την επελεξα. Ρωσοφωνη νομιζω. Με πιασιματα στα 1,70μ, κοντα καστανοκοκκινα ισια μαλλια, προσωπο απλο, λευκη επιδερμισα, φυσικό πλουσιο στηθος.

Μασαζ καλοοο, επιμονη στα προβληματικα σημεια, διεξοδικο απο αυχενα μεχρι τις πατουσες, με δυνατες χειρομαλαξεις εσπαγε τους κομπους. Επαγγελματικου χαρακτηρα. Αφεθηκα 100%, μιλησαμε ελαχιστα και χαλαρωσα αψογα. Ευεξια!

2ο μερος πολυ καλο, συμμετοχικη, συνεργασιμη, ευδιαθετη. Πλουσια χαμουρεματα. Καλαμακι, φραπες, αμοιβαιες περιποιησεις, μεχρι να κοψω το νημα. Ανεση χρονου, χωρις καμια πιεση.

Εφυγα απολυτα ικανοποιημενος

Χωρος καθαρος, φροντισμενος, και εξοπλισμενος

Ηταν ακομη η Αλεξανδρα και η Βερονικα. Ισως και καμια ακόμη, Δεν τις είδα όμως.

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
περασα απο το Φραντζη 7 και ειδα ενδιαφεροντα πραγματα  :sunglasses:

στην Υποδοχη η μελαχροινη Τζουλια
Κοπελες:

Βερονικα. Η γνωστη ομορφη Ρωσιδα με το αδυνατο κορμι. Εγγυηση στο δωματιο. Απο τις καλυτερες επιλογες.Ηλικια 30-
Μαρια. Λεπτη μελαχρινη μετριου αναστηματος κοπελα, γυρω στα 30-. Ομορφο προσωπο με λεπτα χαρακτηριστικα, αδυνατη, αρκετα σεξυ. Εχει δουλεψει στο Στουρναρη 29 σαν Τζουλια.
Ελενη. Η Ρωσιδα νταρντανα με το πλατυ χαμογελο και το καρε καστανοθανθο μαλλι. Σωμα με καμπυλες και μεγαλο φυσικο στηθος. Αρκετα ψιλη , ηλικια γυρω στα 30 και αυτη. Την επελεξα και περασα σουπερ.
Ναταλια. Ρωσιδα 30+ αρα με σχετικα κοντο ξανθο μαλλι, ωραια ματια και εντονα σλαβικα χαρακτηριστικα στο προσωπο. Αρκετα περιποιημενη και βαμμενη. Σχετικα αδυνατη και καπως συνεσταλμενη στο σαλονι.
Μονικα. Μολδαβη νεαρη ομορφη κοπελα περιπου 25- ετων με μακρυα ξανθα μαλλια , κανονικο σωμα.
Κατερινα. Επισης μολδαβη, 25- ετων αδυνατη με πολυ καλο σωμα, μετριο αναστημα, ομορφο προσωπο με ανοιχτοχρωμα ματια. Μαλλια καστανοξανθα μακρυα. Και οι δυο φαινονται πολυ ξεπεταγμενες και ανετες παρολη τη μικρη σχετικα ηλικια τους.

Στο τελος του μηνα επιστρεφουν και οι Ρωσιδες Αλεξανδρα και Τατιανα

τωρα σχετικα με τα προγραμματα η πολιτικη του καταστηματος εχει αλλαξει:

1 ωρα προγραμμα με 2 εκτονωσεις στα 80 ευρω
μιση ωρα προγραμμα με μια εκτονωση 60 ευρω
1 ωρα προγραμμα body to body 100 ευρω
1 ωρα προγραμμα Nuru μασαζ 120 ευρω
μιση ωρα προγραμμα με 2 κοπελες 100 ευρω
1 ωρα προγραμμα με 2 κοπελες 140 ευρω.

CHAROS30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Μια βοήθεια zero η  Μαρία που λες που δούλευε στην Ζάνα σαν Τζούλια είναι η αλβανίδα που ήταν πριν 4-5 χρόνια όταν ήταν στον επάνω όροφο ακόμα η άλλη;

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Μια βοήθεια zero η  Μαρία που λες που δούλευε στην Ζάνα σαν Τζούλια είναι η αλβανίδα που ήταν πριν 4-5 χρόνια όταν ήταν στον επάνω όροφο ακόμα η άλλη;

εχουνε περασει αρκετες Τζουλιες απο το Στουρναρη 29
δεν ειμαι σιγουρος αν εννοουμε την ιδια

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Άλλη είναι.
Πρέπει να εννοεί την Τζούλια όταν το κατάστημα Σ29 ήταν στο 2ο. Μια χαμηλού ύψους ξανθιά συμπαθητική κοπέλα που είχε και σημάδια ακμής στο πρόσωπο. Αυτή εδώ είναι μια μελαχρινή πιο μεγάλη σε ηλικία που ήταν στο  Σ29 στον 1ο.

CHAROS30

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Άλλη είναι.
Πρέπει να εννοεί την Τζούλια όταν το κατάστημα Σ29 ήταν στο 2ο. Μια χαμηλού ύψους ξανθιά συμπαθητική κοπέλα που είχε και σημάδια ακμής στο πρόσωπο. Αυτή εδώ είναι μια μελαχρινή πιο μεγάλη σε ηλικία που ήταν στο  Σ29 στον 1ο.
Ναι αυτή έλεγα εγώ. Είχα φάει σκάλωμα με αυτό το πιτσιρίκι γι'αυτό ρώτησα.  Ευχαριστώ πάντως για την πληροφορία.

sokoflikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2014
Like
8
Πόντοι
0
Παιδες ωραια κοριτσια αλλα η κοποελα στην υποδοχη καλυτερη... :respect: ξερουμε ποια ειναι η αν δουλευε?

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Παιδες ωραια κοριτσια αλλα η κοποελα στην υποδοχη καλυτερη... :respect: ξερουμε ποια ειναι η αν δουλευε?

ειναι μονο υποδοχη η συγκεκριμενη

επισης Μαργκω και Αλινα ειναι παλι στο καταστημα

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
Πολυ μεγαλη η επιστροφη της Αλινας

alkosin

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
56
Πόντοι
0
το μαγαζί έχει πολλούς μήνες τώρα που πήρε την κατηφόρα,και αναρωτιέμαι το γιατί.ξέρει κανένας να απαντήσει. :hi:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μαλακίες λέει...
Το μαγαζί έχει βαριά χαρτιά πρώτη σπ´ όλες η Βερόνικα!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Μαλακίες λέει...

εμένα αυτή δε με φτιάχνει καθόλου...καταπληκτικό μασαζ αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ μέτρια για τον χαμό που έγινε όταν εμφανίστηκε..και γενικά στη φάτσα μου είναι παντελώς αδιάφορη.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ε τι να πώ... εμένα μου κανει παπαδες στο β μερος...
Αλλά εμένα μου κανουν παπαδες όλες...
λογω μετριοφροσύνης ξερεις

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μέχρι και την Αλεξάνδρα το  iceberg ξύπνησα μια φορά να φανταστείς...
Αυτά δεν γίνονται....

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
Μαλακίες λέει...
 Καλουλα  ειναι  η Βερονικα ,  και τιμια λαδοκορη ,  οχι ομως και απ τα  βαρια  χαρτια η Βερονικα  Χορχακο νομιζω  υπερβαλεις  :( :( :hi:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Καλά σιγά μην ξέρεις εσύ...
Εσύ είσαι με όλες ευχαριστημένος φτάνει να σε αφήσουν να τις πληρώσεις για να σου κάτσουν... και θα πάρω σοβαρά την γνώμη σου;
I don’t think so...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Θέλω να πώ δηλαδή πως εσύ υπερβάλεις για τα πάντα
Την άλλη φορά που εκλασες μας είπες τι ωραίο γαμήσι που έριξε ο μικρος τσικα...
Και θα μου πεις ότι υπερβάλω εγώ;
Ασε ρε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom