Νέα

Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 564K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.547
Πόντοι
41.813
ειχε επισης αναφερει καποιος οτι το αλλαξαν και το εκαναν κι αυτοι με δυο εκτονωσεις αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει απο κανεναν.
μονο παραπονα ακουγονται για αυτο.
αρα μαλλον οπου σε πιασουν ειναι

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
ειχε επισης αναφερει καποιος οτι το αλλαξαν και το εκαναν κι αυτοι με δυο εκτονωσεις αλλα δεν εχει επιβεβαιωθει απο κανεναν.
μονο παραπονα ακουγονται για αυτο.
αρα μαλλον οπου σε πιασουν ειναι
  Στα θετικά τότε αν ισχύει...!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Πέρασμα σήμερα και από εδώ...!

Είχα καιρό να περάσω από εδώ,μήνες....Το ρόστερ έχει κάποιες σταθερές αλλά και νέες παρουσίες...
Βικτώρια,η μιλφ με το κοντό μαλλί και το έκφυλο πρόσωπο...Ακούγονται πολύ καλά σχόλια για τις υπηρεσίες της...Σέξυ εμφάνιση με κάλτσες μαύρες και μισάνοιχτη τη ρόμπα της....
Βερόνικα στο δωμάτιο....
Αλίνα,η ξανθούλα,μιλφ που είχε τιμηθεί προ δέκα μηνών αν θυμάμαι καλά με πολύ καλές εντυπώσεις...Όμορφο πρόσωπο με γαλανά μάτια και ωραίες αναλογίες σώματος....
Μαργκό,πρώτη φορά την βλέπω εδώ...Καστανόξανθη με κοντά σχετικά μαλλιά και  καλό σώμα...Μακριά όμως από τα γούστα μου...
Όπως επίσης και η Κατερίνα η οποία ήταν ξανθιά με κάπως πιο γεμάτο σώμα....Όλες οι κοπέλες φορούσαν γαλάζια ρόμπα,είναι σαν τη στολή του ιδρύματος....

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Σημερινή επίσκεψη στο μαγαζί και πέρασμα σε δωμάτιο με Μάργκο. Πολύ καλή εμπειρία. Ακολουθεί κριτική.

Giteftis1976

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2016
Κριτικές
1
Like
83
Πόντοι
0
Σημερινή επίσκεψη στο στον οίκο και πέρασμα στο δωμάτιο με την Βερόνικα.Πανέμορφη εμπειρία. Νομίζω ότι το μασάζ της πλησιάζει την Σαντρα και το δεύτερο μέρος είναι σε υψηλά επίπεδα.

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

Thodoris_iron

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
5
Like
151
Πόντοι
0
Για 1 ώρα με δύο εκτονωσης πόσο πάει ρε παιδια;

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Εμένα η Μαργκω δεν με ενθουσίασε καθόλου. Τουναντίον. Ακόμα και στο σαλονάρισμα δεν μου έκανε αλλά την διάλεξα για τα καλά λόγια που έχουν γραφτεί εδω μέσα. Είχε μιά φάτσα λες και της είχες κάνει κάτι. Αγριόφατσα. Δεν έιχε κάμιά επικοινωνία. Ούτε καν με κοίταγε στα μάτια. Αμίλητη αγέλαστη, χωρίς χαδάκια στο μασάζ. Μόλις μου είπε να γυρίσω μου πέρασε αμέσως προφυλακτικό(δεν της είπα να μη βάλει απλά την άφησα να δω απο μόνη της πως το πάει). Σε γενικές γραμμές πολύ μέτρια. Κάτι φορές σκέφτομαι να μην ξαναεπιλέξω με βάση τις εμπειρίες άλλων αλλά με το τι μου κάνει κλικ κατα την διάρκεια της πασαρέλας. Δυστυχώς η ροπή για το σίγουρο έτσι ώστε να μην κλαίω τα λεφτά μου πολλές φορές έχει προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα..

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Εμένα η Μαργκω δεν με ενθουσίασε καθόλου. Τουναντίον. Ακόμα και στο σαλονάρισμα δεν μου έκανε αλλά την διάλεξα για τα καλά λόγια που έχουν γραφτεί εδω μέσα. Είχε μιά φάτσα λες και της είχες κάνει κάτι. Αγριόφατσα. Δεν έιχε κάμιά επικοινωνία. Ούτε καν με κοίταγε στα μάτια. Αμίλητη αγέλαστη, χωρίς χαδάκια στο μασάζ. Μόλις μου είπε να γυρίσω μου πέρασε αμέσως προφυλακτικό(δεν της είπα να μη βάλει απλά την άφησα να δω απο μόνη της πως το πάει). Σε γενικές γραμμές πολύ μέτρια. Κάτι φορές σκέφτομαι να μην ξαναεπιλέξω με βάση τις εμπειρίες άλλων αλλά με το τι μου κάνει κλικ κατα την διάρκεια της πασαρέλας. Δυστυχώς η ροπή για το σίγουρο έτσι ώστε να μην κλαίω τα λεφτά μου πολλές φορές έχει προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα..
Και για μένα πριν και κατά την διάρκεια του μασάζ ήταν αμίλητη και άκρως τυπική. Όταν όμως άρχισε το 2ο μέρος μεταμορφώθηκε στην πουτανάρα που όλοι μας θέλουμε να ξεσκίσουμε. Πάντως η χημεία μεταξύ κοπέλας και πελάτη παίζει και αυτή τον ρόλο της.

comvos2002

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
270
Πόντοι
290
Γεια σας, ξερετε αν και που δουλευει η Αλεξαντρa (ρωσιδα ωραιο λεπτο προσωπο);

ευχαριστω

Avert

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2016
Like
8
Πόντοι
0
Πριν τρεις μέρες με Μαρία πολύ μέτρια και στο μασάζ και στο δεύτερο μερος

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Σημερινή επίσκεψη στο στον οίκο και πέρασμα στο δωμάτιο με την Βερόνικα.Πανέμορφη εμπειρία. Νομίζω ότι το μασάζ της πλησιάζει την Σαντρα και το δεύτερο μέρος είναι σε υψηλά επίπεδα.

ναι, ειναι απο τις καλες περιπτωσεις

mattos13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς που δουλεύουν  οι Ρωσιδες αδερφούλες Βασιλική  και Αλεξάνδρα ???

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων !!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς που δουλεύουν  οι Ρωσιδες αδερφούλες Βασιλική  και Αλεξάνδρα ???

Σας ευχαριστω εκ των προτέρων !!!
Βρισκονται στο 40 42 (Συγγρου) τις ειδα πριν λιγο...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom