bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Εμφανισιακά μιλάμε για μια ξανθιά με κοιλουμπα νταρντανα που ήταν Συγγρού 108?
Ουδεις τελειος!!!είδες τι ινφο δίνουμε εμείς οι πουτινολαγνοι,?
η Βικτώρια αξίζει ασυζητητη
Βικτώρια με το κοντό μαλλί εννοείς; Αυτή είχε πολύ καλή απόδοση, αλλά ηλικία και εμφάνιση με φρέναρε να περάσω για 2η φορά.Περασμα σημερα απο το λαδαδικο. Ειχα διαβασει το σχολιο σου ,οποτε μολις ακουσα Βικτωρια μπηκα κατευθειαν.
Τι να πεις γι αυτον τον αγγελο?
Δεν ειναι μονο οτι κανει καλα αυτη τη δουλεια, ειναι καλος ανθρωπος.
Τα καραβι μου εχει πεσει σε πολυ ασχημη φουρτουνα προσπαθωντας με νυχια και με δοντια να το φερω βολτα αυτη η γυναικα ομως μου αλλαξε τη διαθεση.
Μ εκανε να ξεχαστω εντελως!!
Προλαβετε παιδες γιατι η γυναικα ειναι θησαυρος.
Μέτρια.ναι μην ψαρώνεις....
Η Βερόνικα δυστυχώς έχει φύγει εδώ και χρόνια.Πάντα μπερδεύω την Βικτώρια με την Βερόνικα. Πρόκειται για την μελαχρινή 45+..?
Κοντο αγοριστικο σιγουρα οχι. Λιγο πιο κατω απ τους ωμους αν θυμαμαι καλαΒικτώρια με το κοντό μαλλί εννοείς; Αυτή είχε πολύ καλή απόδοση, αλλά ηλικία και εμφάνιση με φρέναρε να περάσω για 2η φορά.
Ηλικία περίπου; ... Μπας και είναι η Βικτώρια του Συγγρού 108; (Δεν εννοώ το μικρό ουκρανικό κουκλάκι που χάθηκε εδώ και πολύ καιρό)Κοντο αγοριστικο σιγουρα οχι. Λιγο πιο κατω απ τους ωμους αν θυμαμαι καλα
Ήταν αρκετά καλή.Η Βερόνικα δυστυχώς έχει φύγει εδώ και χρόνια.
Νεαρή ,λεπτή, ωραίο μουνι (από τα καλύτερα του χώρου) και με πολύ καλές υπηρεσίες .
Και διηγωντας τα να κλαις.
Καμμία σχέση με αυτή του Σ108.Ηλικία περίπου; ... Μπας και είναι η Βικτώρια του Συγγρού 108; (Δεν εννοώ το μικρό ουκρανικό κουκλάκι που χάθηκε εδώ και πολύ καιρό)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήταν αρκετά καλή.
Μια κοπέλα για την οποία δεν έχω διαβάσει ποτέ κριτική ή την παραμικρή αναφορά είναι η Ουκρανή η Ρεγγίνα. Ξανθιά milf με ενισχυμένο βυζί , κοντουλα, δυστυχώς χαλάρωση σε κοιλιά, όμως εξαιρετική πίπα άνευ κ ακόμα καλύτερο μασάζ. Και μόνο για το μασάζ της αξίζει την αναφορά. Μια δεκαετία πριν πρέπει να ήταν πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά κ τώρα με το μαλλί ελεύθερο εμένα μου έκανε κάτι. Για αυτούς που τους αρέσουν οι μιλφαρες με πιασίματα κ καλές υπηρεσίες δεν είναι κακή επιλογή
Μου κάνει εντύπωση το οριακά πάνω από τη βάση στο μασάζ. Για εμένα ήταν από τα δυνατά σημεία της μαζί με την μαεστρικη πίπα της κ αυτό που πολύ εύστοχα περιεγραψες για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση με την Σοφία κ ειδικά με την Σοφία του 2019 (που ήταν εξωπραγματική!!).Επιβεβαιώνω τον φίλο. Ούτε εγώ βρήκα κριτική. Συνοπτικά θα πώ οτι την βρήκα απόγευμα Αυγούστου με τη Σοφία (η οποία όμως ήταν σερί ρεζερβέ). Δεν συγκρίνονται κατά την ταπεινή μου άποψη οι 2 κοπέλες. Απέχουν πάρα πολύ. Ωστόσο αναφερόμενος στη Ρεγγίνα θα πώ οτι πρόκειται για κοπέλα ουκρανικής καταγωγής όχι από εκείνες με το κατάλευκο δέρμα. Έχει πολλά μεσογειακά θα έλεγα χαρακτηριστικά. Στα ενδότερα η μισή ώρα αφιερώθηκε στο μασάζ (οριακά πάνω απ'τη βάση), με θετικότερο στοιχείο να είναι το γεγονός οτι προσπαθούσε να ασκήσει πιέσεις στα σωστά σημεία, χωρίς όμως τεχνική. Η υπόλοιπη μισή ώρα αφιερώθηκε σε στοματικό (αρκετά καλό) με διάρκεια και εναλλαγές έντασης. Στη μία στάση στάση που εν τέλει πρόλαβα να επιδοθώ, εκείνη της σκυλίσιας ζωής, συμμετείχε πολύ ενεργά, με αληθοφανείς εκφράσεις και χωρίς διάθεση ξεπέτας. Απ'ό,τι κατάλαβα η εξερεύνηση της πίσω οδού είναι τόσο απαγορευτική για την κοπέλα που με ένα απόλυτο ''όχι'' ανέστειλε οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη.
Μου κάνει εντύπωση το οριακά πάνω από τη βάση στο μασάζ. Για εμένα ήταν από τα δυνατά σημεία της μαζί με την μαεστρικη πίπα της κ αυτό που πολύ εύστοχα περιεγραψες για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση με την Σοφία κ ειδικά με την Σοφία του 2019 (που ήταν εξωπραγματική!!).
Πλησιάζει την Βικτωρία σε υπηρεσίες;Μια κοπέλα για την οποία δεν έχω διαβάσει ποτέ κριτική ή την παραμικρή αναφορά είναι η Ουκρανή η Ρεγγίνα. Ξανθιά milf με ενισχυμένο βυζί , κοντουλα, δυστυχώς χαλάρωση σε κοιλιά, όμως εξαιρετική πίπα άνευ κ ακόμα καλύτερο μασάζ. Και μόνο για το μασάζ της αξίζει την αναφορά. Μια δεκαετία πριν πρέπει να ήταν πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά κ τώρα με το μαλλί ελεύθερο εμένα μου έκανε κάτι. Για αυτούς που τους αρέσουν οι μιλφαρες με πιασίματα κ καλές υπηρεσίες δεν είναι κακή επιλογή
Καλησπέρα φίλε. Θεωρώ πως όχι.Πλησιάζει την Βικτωρία σε υπηρεσίες;
Δεν έχω εμπειρία από Βικτωρία για να εκφέρω γνώμη. Ο DRMG μπορεί να σε κατατοπίσει καλύτερα. Πάντως σε σωματότυπο κ χαρακτηριστικά διαφέρουν αρκετάΠλησιάζει την Βικτωρία σε υπηρεσίες;
έχει κάποια σχέση με την Νίκα από nirvana;μέχρι το τέλος της βδομάδας θα βρίσκεται στο κατάστημα μια νέα κοπέλα . Ρωσίδα. Νίκα το ονομα