bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
γιουβαρλάκια και οι 2 απλά στην σοφία δεν είναι αποκρουστικό όσο στην Μαργκό λόγω σωματότυπου..κάνα κιλό έχασε ή παραμένει γιουβαρλάκι?
γιουβαρλάκια και οι 2 απλά στην σοφία δεν είναι αποκρουστικό όσο στην Μαργκό λόγω σωματότυπου..κάνα κιλό έχασε ή παραμένει γιουβαρλάκι?
στα ίδια κιλά ειναικάνα κιλό έχασε ή παραμένει γιουβαρλάκι?
ναι συμφωνώ απολύτως με αυτό που λες...γιουβαρλάκια και οι 2 απλά στην σοφία δεν είναι αποκρουστικό όσο στην Μαργκό λόγω σωματότυπου..
φτου γαμώ...στα ίδια κιλά ειναι
Με την ίδια καύλα τουλάχιστον.στα ίδια κιλά ειναι
Νομιζω δεν είναιΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΝΙΚΟΛ?
Γιαννα και βικτωρια ειναι μεγαλες.Η σοφια τι ηλικια εχει;σημερινό ρόστερ
Γιάννα
Βικτώρια
Σοφία
αν και η Βικτώρια είναι εγγύηση θα πάω για Σοφία να γίνει πολεμος
γύρω στα 30+ η Γιάννα η Βικτώρια 35+Γιαννα και βικτωρια ειναι μεγαλες.Η σοφια τι ηλικια εχει;
γύρω στα 30+ η Γιάννα η Βικτώρια 35+Γιαννα και βικτωρια ειναι μεγαλες.Η σοφια τι ηλικια εχει;
Για την Σοφία δεν την έχω δει οπότε δεν γνωρίζω. Γιάννα θα έλεγα 40+, Βικτώρια 45+, τις έχω δει και έχω περάσει μαζί τους.Γιαννα και βικτωρια ειναι μεγαλες.Η σοφια τι ηλικια εχει;
παραμένει τούμπανο ειδικά σε διάθεση και υπηρεσίες. βασικά μου θυμίζει μιλφαρες από ιταλικές τσόντες δεκαετίας 1990 του Mario Salieri. χρωστάω κριτική για το Σάββατο που έγινε μακελειό με την μιλφαρα ΣοφιαΚαι η Σοφία είναι 40+ ,όπως και ο πυρετός της καυλας της .
πςςςςςς γυναικάρα!!!!!!!!!ΠΟΎ ΤΕΤΟΙΑ ΤΎΧΗ?Δηλαδή.. εννοούμε. ....Monica Roccaforte ? ..
Αυτη εχει φυσικη ομορφια.Η Σοφια εχει φτιαξει πραγματα αλλα ειναι τουμπανοΔηλαδή.. εννοούμε. ....Monica Roccaforte ? ..
μωρε τούμπανο αλλά έχει κάνει μια κοιλιά και αυτή.......δηλαδή αν η σοφία είναι το τοπ σκεφτείτε τί σκατά κυκλοφορούν εκεί έξω....Αυτη εχει φυσικη ομορφια.Η Σοφια εχει φτιαξει πραγματα αλλα ειναι τουμπαν
Αυτη εχει φυσικη ομορφια.Η Σοφια εχει φτιαξει πραγματα αλλα ειναι τουμπανο
Αυτο ρε φιλε....μωρε τούμπανο αλλά έχει κάνει μια κοιλιά και αυτή.......δηλαδή αν η σοφία είναι το τοπ σκεφτείτε τί σκατά κυκλοφορούν εκεί έξω....