Νέα

Death proof - H νέα ταινία του Ταραντίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ειδα χθες το DEATH PROOF, την νεα ταινια του Ταραντινο.
Εξυπνη οπως και ολες οι ταινιες του, αψογη μουσικη και πολυ καλες ατακες-δυστυχως αρκετες "χανονται", αν δεν ξερεις τα Αμερικανικα πραγματα.
Για τους λατρεις του "φραπε" υπαρχει μια καλη σκηνη, οπως και μια ακομη για τους ποδολαγνους.

Macgyver

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Στυλ poster είναι...Ιδανική για να διακοσμήσεις τον τοίχο σου!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εμενα μαλακια μου φανηκε αν εξαιρεσεις τις γκομενιτσες κ την μουσικη
οι ταινιες του ταραντινο εχουν μετατραπει σε eye candy ολο στυλ αλλα τιποτε αλλο

OP
OP
C

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
εμενα μαλακια μου φανηκε αν εξαιρεσεις τις γκομενιτσες κ την μουσικη
οι ταινιες του ταραντινο εχουν μετατραπει σε eye candy ολο στυλ αλλα τιποτε αλλο
Δεν διαφωνω, αλλωστε 14 Αυγουστου τι αλλο να δει κανεις ?

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Μόνο ο Ταραντίνο θα μπορούσε να έχει κάνει αυτή την ταινία. Ο τύπος είναι 100% ψυχάκιας με το σινεμα και αυτο ειναι που γουσταρω πιο πολυ σε αυτον το τυπο. Απίστευτη κινηματογραφηση η σκηνή της σύγκρουσης με τα 4 replay. Πόσο ωραία τα ανατρέπει όλα στο δεύτερο μέρος.

Φοβερό χιούμορ. Οι διαλογοι παλι απολαυστικοι, πραγματική απόλαυση. Και φυσικά το καστ.
Ο τυπος ξερει να κανει ταινιες.Σιγουρα πραγματα..Μια ταινια που μπορει να μη μπει στο πανθεον του QT αλλα αυτο ηταν το τελευταιο που τον ενοιζε οταν γυριζε αυτη τη ταινια.Ειναι καθαρη παρωδια..Ηθελε να το κανει και το κανε χωρις να υπολογιζει ρισκα του στυλ τι κριτικες θα παρει..Διαβασα οτι στις Καννες που εκανε πρεμιερα στο τελος το κοινο ειχε σηκωθει και χειροκροτουσε επι 10λεπτα..

Επομενη ταινια του που αναμενουμε πλεον,το πολυθρυλιτο Inglorious Bastards(ισως το 2008) μια βιαιη πολεμικη ταινια..Και η επιθυμια του QT να εχει σε αυτη τη ταινια μαζι τους Σταλονε,Σβαρτσενεγκερ,Γουιλις θα μεινει ονειρο τρελο..

steve9

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ωραια ταινια με πολυ αντεργκραουντ σκηνικα. η μονη ταινια του ταραντινο που αξιζει. αν κρινω απο το ρεζερβουαρ ντογκς.................. θεε μου τι μουφα!!!! ελεοςςςςς

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
ωραια ταινια με πολυ αντεργκραουντ σκηνικα. η μονη ταινια του ταραντινο που αξιζει. αν κρινω απο το ρεζερβουαρ ντογκς.................. θεε μου τι μουφα!!!! ελεοςςςςς

E oχι η μονη ταινια που αξιζει..Και απορω που λες αν κρινεις απο το reservoir dogs..Σιγουρα δεν ειναι η μονη που αξιζει.Εχει κανει πολυ καλυτερα πραγματα(reservoir dogs) εως αριστουργηματα(kill bill,pulp fiction).Γουστα ειναι αυτα βεβαια..

Rambo84

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σίγουρα ειναι γούστα και θα υπερασπιστω κι εγώ καθότι μέγας Ταραντινικός.
Pulp Fiction, Kill Bill αριστουργήματα.
Το reservoir dogs ούτε εμένα μου άρεσε τόσο, αλλά το ostel αν και είναι για χασάπηδες ή χειρούργους το κωλογούσταρα και χωρίς να ανήκω σε καμί από αυτές τις κατηγορίες.
Να ρωτήσω κάτι. Το Death proof είχε τίποτα περίεργο όσον αφορά την προώθησή του? Αναφέρομαι καθαρά στο promotion, όχι στην υπόθεση της ταινίας. Μου το έκανα ερώτηση και ψαχνόμουν...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πιστεύω πως αν δεν είχε σχέση ο ταραντίνο σήμερα θα τα χώναμε στην ταινία!
προσπαθώ να του βρω ελαφρυντικά και δεν μπορώ
απο hostel και μετά ή μας έχει γράψει στα παπάρια του ή το έχει κάψει τελείως!
οκ μας το έχει πει, κάνει τον χαβαλέ του αλλά όχι και έτσι!
πάντα ισχύει ότι και στις άλλες τέχνες "γούστα είναι αυτά" αλλά κανέναν διάλογο δεν είδα απολαυστικό! καλά που είχα πάρει ποπ-κορν!
σε παλιές του ταινίες οι διάλογοι σου μένουν ρε παιδί μου σε αυτή το απόλυτο κενό!
πέρα απο τα 4 reply και οι έξυπνες μαγκιές με το μοντάζ δεν έχω κάτι να θυμάμαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom