Νέα

Δε μου σηκώνεται στα 35

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NoShit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 166
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φιλε noshit,

Καλα εκανες και εγραψες εδω μεσα, οπως βλεπεις οι πιο πολλοι εδω μεσα αναφερονται στο να κοψεις τις τσοντες και τη συχνη μαλακια. Στα 35, καλυτερα η τσοντα να βλεπεται πιο αραια και η μαλακια να πεφτει 3-4 φορες την εβδομαδα. Πριν τα 30 την παιζεις και εισαι ντουρος, οντως ομως οσο μεγαλωνεις, η μαλακια μειωνεται αισθητα η' δεν εισαι τοσο ντουρος.

Αυτο αντισταθμιζεται απο τρεις βασικους παραγοντες. Ο πρωτος ειναι η ασκηση. Σιγουρα, ειναι αναγκαιο να κανεις καποιο σπορ, 2-3 φορες την εβδομαδα στο οποιο θα ιδρωνεις. Αεροβικη γυμναστικη. Ξεκινα καμμια πολεμικη τεχνη κλπ. Πιστεψε με, γινεσαι αλλος ανθρωπος.

Δευτερος παραγοντας, αξιοποιηση ελευθερου χρονου. Ο εγκεφαλος δε χρειαζεται να λειτουργει μονο στη δουλεια, χριεαζεται και εκτος δουλειας. Κινησου λιγο εξω απο τη ρουτινα σου, η' κανε ρουτινα κατι που σε κανει να σκεφτεσαι.

Τριτος παραγοντας. Φλερταρε. Θα σου ερθει μονο του, εφοσον τα αλλα δυο τα κανεις και αρχιζεις να τα απολαμβανεις. Δε χρειαζεται να γαμεις, αρκει να μπεις στο παιχνιδι. Τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Και αμα εισαι σε φαση που εχεις καβλες, παρε ενα καλο callgirl και μιλα μαζι της και μετα ξεσκισε την (παρτην για κανα δυωρο) και δε χρειαζεται να γαμησεις και να χυσεις 57 φορες, απλα γνωρισε τη οσο μπορεις, περνα καλα μαζι της και αμα σου ερθει, πηδα την. Αμα ειναι καλο callgirl, θα δει τι θες και θα σε φτιαξει.

Π

Να ρίξω τη μαλακία σε 3-4 την εβδομάδα; Κι αυτό το λες ρίξιμο; Καλά, σε κανονικές περιπτώσεις δηλ. πόσες φορές την παίζει κάποιος, 50 την εβδομάδα; Όχι ρε παιδιά, είπαμε μαλάκας αλλά όχι κι έτσι! Μία άντε δυο φορές την εβδομάδα το χτυπάμε το γιαούρτι.

Όσο για σχολίες, ασχολούμε με πολλά, μουσική, τρέξιμο κτλ. Ειδικά για το φλέρτ μη μου λες... Έχω γίνει - και πάντα ήμουν - ο επαγγελματίας στο φλερτ. Έχω αυτοπεποίθηση στις γυναίκες - και λόγω δουλειάς... - αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι στράβωνε μια ζωή... Το βρήκα, το ότι δε πήγαινα ποτέ με μπάζα, αυτές μόνο θα με πηδάγανε αλλά δεν το μπορούσα... :S

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φιλαράκι, δεν γαμείς που δεν γαμείς, δεν πας για ψάρεμα ?

Μου θύμισες ένα ανέκδοτο, το κάνω κόπυ πέιστ:

Κάποιος προσλαμβάνεται ως πωλητής και το αφεντικό του λέει να πάει την επομένη για να του δείξει πως γίνονται οι πωλήσεις. Πηγαίνει λοιπόν ο νέος υπάλληλος στο μαγαζί και κείνη την ώρα το αφεντικό είναι στη μέση μιας πώλησης... Λέει το αφεντικό στον πελάτη:
- ....Ναι αλλά για πιάνεις ψάρια θες μια μπετονιά.
- Δίκιο έχεις, λέει ο πελάτης.
- Πάρε λοιπόν μια μπετονιά. Ναι αλλά για να πιάνεις μεγάλα ψάρια θες και μια βάρκα.
- Δίκιο έχεις, λέει ο πέλάτης.
- Πάρε λοιπόν και μια βάρκα. Ναι αλλά για να κουβαλάς τη βάρκα θες και ένα ρυμουλκό...
- Δίκιο έχεις...
- Πάρε λοιπόν και ένα ρυμουλκό. Τα πληρώνει πελάτης και φεύγει. Ο νέος υπάλληλος που βλέπει την όλη φάση έχει μείνει κάγκελο. Λέει το αφεντικό στον υπάλληλο:
- Είδες λοιπόν πως γίνονται οι πωλήσεις;
- Αφεντικό, Είσαι καταπληκτικός!
- Και να φανταστείς ηρθε να αγοράσει σερβιέτες για τη γυναίκα του και του είπα δε γαμάς που δε γαμάς, δεν πας για ψάρεμα;...

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε το θέμα σου είναι καθαρα ψυχολογικό. Να επαναλαβεις τη φάση μπουρδελο η studio όσο ποιο  συχνά μπορείς μέχρι να σταματήσεις να αγχωνεσαι -διάλεξε μια δυο που σου αρέσουν και πήγαινε στις ίδιες μη σε νοιάζει εάν σε σου σηκώνεται αυτές έχουν δει όλα και αλλιώς
-θα σου σηκωθεί όταν σου φύγει το άγχος και μετά δε θα σου πέφτει. Απλά το μπουρδελο θα σου βγει φθηνότερο. Και μείωσε και το γυάλισμα παράλληλα.
Περιμένουμε αξιολόγηση!

Αυτό σκοπεύω να κάνω φίλε αν και ξαναλέω, ημέρες που είναι το συχνά στις πουτάνες είναι δύσκολο όταν ο μισθός μειώνεται και τρέχουν νοίκια, δόσεις κτλ... Και δε μένω Αθήνα που είναι φθηνα, στην επαρχία πρέπει να καλοπληρώσεις για να απαυτώσεις... :)

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
noShit η μπακουριαση ειναι ανιατη ασθενεια
τα πρωτα 10 χρονια ειναι δυσκολα μετα συνηθιζεις

Αυτό ξαναπέστο! Είναι φαύλος κύκλος όταν περάσουν τα χρόνια και το μόνο που μένει είναι καμιά γεροντοκόρη για να παντρευτεί, να πληρώσεις τη νύφη δηλαδή... :grin:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Οι συμβουλές σου είναι σα να μιλάς σε 15χονο, είπα είμαι 35 οπότε και πολλές γνωριμίες με γυναίκες είχα και έχω και δε με λες άσχημο. Απλά ίσως δεν έχω τον τρόπο με τις γυναίκες... Πέρα από το ότι έχουν γίνει πολύ παράξενες, δεν καταλαβαίνεις τι θέλουν... :)

Mονο με διαθεση χιουμορ γιατι δεν προλαβαινω να γραψω.Συμφωνα με πιο παλια ελληνικη ταινια με το Λαζοπουλο που αντιμετωπιζε αναλογο προβλημα,η λυση ειναι μια ρ20.Ρωσιδα 20 χρονων.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
- αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι στράβωνε μια ζωή... Το βρήκα, το ότι δε πήγαινα ποτέ με μπάζα, αυτές μόνο θα με πηδάγανε αλλά δεν το μπορούσα... :S

φιλαρακο, αν δεν μπαζωσεις δε χτιζεις

να το ξερεις αυτο

ειναι νομος

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Να ρίξω τη μαλακία σε 3-4 την εβδομάδα; Κι αυτό το λες ρίξιμο; Καλά, σε κανονικές περιπτώσεις δηλ. πόσες φορές την παίζει κάποιος, 50 την εβδομάδα; Όχι ρε παιδιά, είπαμε μαλάκας αλλά όχι κι έτσι! Μία άντε δυο φορές την εβδομάδα το χτυπάμε το γιαούρτι.

Όσο για σχολίες, ασχολούμε με πολλά, μουσική, τρέξιμο κτλ. Ειδικά για το φλέρτ μη μου λες... Έχω γίνει - και πάντα ήμουν - ο επαγγελματίας στο φλερτ. Έχω αυτοπεποίθηση στις γυναίκες - και λόγω δουλειάς... - αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι στράβωνε μια ζωή... Το βρήκα, το ότι δε πήγαινα ποτέ με μπάζα, αυτές μόνο θα με πηδάγανε αλλά δεν το μπορούσα... :S

Τι μουσικη, τρεξιμο κλπ? Εδω σου λεω για σπορ! Το τρεξιμο ειναι καλο αν θες να καθαρισει το μυαλο σου αλλα ειναι αλλη φαση. Οκ, με τη σφεντονα καλα εισαι, εγω ενταξει την παιζω γενικα σχεδον καθε μερα, αμα κατσει, αλλα ο καθενας οπως τη βρισκει.

Αυτοπεποιθηση. Και μονο που μου λες οτι μονο μπαζα θα σε πηδαγανε δειχνει χαμηλη αυτοπεποιθηση. Μια καλη λυση ειναι να βρεις κανα χωρο, που σκανε μυτη ωραιες γκομενες, να τις συνηθισεις να μην κολλας. Εγω παντοτε την επεφτα σε οποια μου τραβουσε τη προσοχη (ασχετα αν ηταν εμφανισιμη η' οχι) και γενικα δε με νοιαζει τι λενε οι αλλοι. Αμα μια γκομενα σε φτιαξει, με το βλεμμα, τον κωλο, το λεγειν κλπ, να ξερεις οτι θα περασεις καλα. Αν τωρα θες κατι πιο σοβαρο οκ, πρεπει να συγκεντρωνει πιο πολλα απο τα στοιχεια που γουσταρεις. Αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εγω παντοτε την επεφτα σε οποια μου τραβουσε τη προσοχη (ασχετα αν ηταν εμφανισιμη η' οχι) και γενικα δε με νοιαζει τι λενε οι αλλοι. Αμα μια γκομενα σε φτιαξει, με το βλεμμα, τον κωλο, το λεγειν κλπ, να ξερεις οτι θα περασεις καλα. Αν τωρα θες κατι πιο σοβαρο οκ, πρεπει να συγκεντρωνει πιο πολλα απο τα στοιχεια που γουσταρεις. Αλλα απο καπου πρεπει να ξεκινησεις 
Πολύ σωστά,εδώ είναι η ουσία.Βρες τις μικρές ή μεγάλες "λεπτομέρειες" που σε φτάχνουν σε μια γυναίκα και προχώρα.Ολα θα πάρουν τον δρόμο τους μετά.όπως έλεγε κι ένας αρχαίος σοφός:όποιος γαμάει,γαμάει.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Πολύ σωστά,εδώ είναι η ουσία.Βρες τις μικρές ή μεγάλες "λεπτομέρειες" που σε φτάχνουν σε μια γυναίκα και προχώρα.Ολα θα πάρουν τον δρόμο τους μετά.όπως έλεγε κι ένας αρχαίος σοφός:όποιος γαμάει,γαμάει.

Ακριβως, βρες αυτα που σε φτιαχνουν σε μια γυναικα και ακου τη διψα σου!

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όποιος γαμάει, γαμάει χαχαχα ωραίος ο φιλόοσφος!  :2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα είναι πως οι περισσότεροι που δεν αισθάνονται την τρομερή αυτοπεποίθηση γνωρίζουν μέσω φιλων γκόμενες και ο κύκλος στα 35 όλο και στενεύει... Το καμάκι δεν το κατείχα ποτέ, δύσκολο πράμα.

Θα τα ξαναπούμε σε λίγες μέρες.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές, τελικά εδώ είναι καλύτερα και από το Thanos_Askitis.gr...
:grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
φιλαρακο, αν δεν μπαζωσεις δε χτιζεις

να το ξερεις αυτο

ειναι νομος

Ναι αλλά αν το παρακάνεις με τα μπάζα στο τέλος δε θα μπορείς να φτιάξεις το σπίτι.

(Πσσσ τι είπα ο πούστης! Έπρεπε να το βάλω και σε κόκκινο σαν το rigomorti)

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι αλλά αν το παρακάνεις με τα μπάζα στο τέλος δε θα μπορείς να φτιάξεις το σπίτι.

(Πσσσ τι είπα ο πούστης! Έπρεπε να το βάλω και σε κόκκινο σαν το rigomorti)

Καλα το είπες λιονταρη, αλλά αυτός ούτε μια φτυαριά μπάζα δεν έχει ρίξει  :grin:

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά.
Έχω ένα μικρό προβληματάκι :2funny:

Είμαι 35 και δεν είχα ποτές (το ποτές είναι καραγκούνικο  :)) σχέση. Στην ουσία δεν ασχολιόμουν καν με το σεξ αφού η επισκεψή μου σε μπουρδελάκια ήταν μια φορά στο τόοοοοοοοσο και δεν πήρα ποτές τον αέρα. Σε όλες τις επισκέψεις μου το τσιμπούκωμα δε με ερέθιζε καθόλου και ήταν πάντα κουραστικό. Αλλά και όταν μου σηκωνόταν μόλις ξεκινούσα το πήδημα μου έπεφτε. Μόνο λίγο πριν τελειώσω ερχόμουν σε καλή στύση. Φυσικά μ'αρέσουν οι γυναίκες  :dancing: και μόνος μου μου σηκώνεται. Ξαναλέω μια φορά το εξάμηνο πήγαινα και αν... Και αυτό γι' αυτόν ακριβώς το λόγο. Τώρα που μεγάλωσα λίγο :think:, συνειδητοποίησα τα γνωστά (μια ζωή θα μείνω μόνος κτλ) οπότε πρέπει τουλάχιστον να χαίρομαι το σεξ. Είναι σίγουρα ψυχολογικό αλλά τι θα προτείνατε; Μην βιάζεστε, άμα δε γαμάς ως τα 35 σου, δεν έγινε τίποτα να περιμένεις κι άλλα 35... ;)
Δεν γαμάς που δεν γαμάς δεν πας για κάνα ψάρεμα ???  :dancing:  ..πλάκα κάνω φίλε μου ....η δική μου συμβουλή είναι να φτιάξεις την εξωτερική εμφάνιση ....αν την έχεις ήδη τότε εύκολα θα βρεις μια κοπέλα........εφόσον λες ότι βλέπεσαι σίγουρα θα μπορέσεις να ρίξεις κάποια ........τι στο π*****ο τόσες κυκλοφορούν ...καλή επιτυχία αγόρι ;)

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν γαμάς που δεν γαμάς δεν πας για κάνα ψάρεμα ???  :dancing:  ..πλάκα κάνω φίλε μου ....η δική μου συμβουλή είναι να φτιάξεις την εξωτερική εμφάνιση ....αν την έχεις ήδη τότε εύκολα θα βρεις μια κοπέλα........εφόσον λες ότι βλέπεσαι σίγουρα θα μπορέσεις να ρίξεις κάποια ........τι στο π*****ο τόσες κυκλοφορούν ...καλή επιτυχία αγόρι ;)

Ναι γνωστό αυτό... Δεν είναι ποτέ θέμα εμφάνισης στον άνδρα αλλά αυτοπεποίθησης... Βλέπεις κάτι μπάζα που βγάζουν φίνα γκομενάκια...
;)

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εγω προσωπικα πιστευω πως αν εχεις εμφανιση παει μαζι και η αυτοπεπηθηση

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
αμα δεν σου σηκωνεται βαλε την κοπελα να σου βαλει κωλοδακτυλο. αν παλι δεν γινει κατι τοτε πας σε γιατρο και σου λυνει το προβλημα

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εγω προσωπικα πιστευω πως αν εχεις εμφανιση παει μαζι και η αυτοπεπηθηση

Μπα... δε νομίζω πως έχει να κάνει, πολλές φορές βλέπεις μπάζα να αισθάνονται κουκλάρες. Και ως γνωστόν ο κόσμος τριγύρω πιστεύει τελικά για σένα αυτό που πιστεύεις εσύ ότι είσαι. Θεικό... :2funny:

OP
OP
NoShit

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αμα δεν σου σηκωνεται βαλε την κοπελα να σου βαλει κωλοδακτυλο. αν παλι δεν γινει κατι τοτε πας σε γιατρο και σου λυνει το προβλημα

Σιγά σιγά κάτι καταφέρνω. Ας πούμε τις προάλλες από πίσω κάτι έκανα. Μέχρι τα 60 θα μου σηκωθεί, που θα πάει...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Σιγά σιγά κάτι καταφέρνω. Ας πούμε τις προάλλες από πίσω κάτι έκανα. Μέχρι τα 60 θα μου σηκωθεί, που θα πάει...
Περιμενε μεχρι τα 36...
Τσοντες βλεπεις?
Προσπαθησε ετσι γιατι τρωγοντας ερχεται η ορεξη.
Απλα δεν πολυασχοληθηκες η ειχες υποσυνειδητα το σεξ για κακο.
Πρεπει να το δεις πιο ζεστα το θεμα εαν σε ενδιαφερει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom