NoShit
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
φιλε noshit,
Καλα εκανες και εγραψες εδω μεσα, οπως βλεπεις οι πιο πολλοι εδω μεσα αναφερονται στο να κοψεις τις τσοντες και τη συχνη μαλακια. Στα 35, καλυτερα η τσοντα να βλεπεται πιο αραια και η μαλακια να πεφτει 3-4 φορες την εβδομαδα. Πριν τα 30 την παιζεις και εισαι ντουρος, οντως ομως οσο μεγαλωνεις, η μαλακια μειωνεται αισθητα η' δεν εισαι τοσο ντουρος.
Αυτο αντισταθμιζεται απο τρεις βασικους παραγοντες. Ο πρωτος ειναι η ασκηση. Σιγουρα, ειναι αναγκαιο να κανεις καποιο σπορ, 2-3 φορες την εβδομαδα στο οποιο θα ιδρωνεις. Αεροβικη γυμναστικη. Ξεκινα καμμια πολεμικη τεχνη κλπ. Πιστεψε με, γινεσαι αλλος ανθρωπος.
Δευτερος παραγοντας, αξιοποιηση ελευθερου χρονου. Ο εγκεφαλος δε χρειαζεται να λειτουργει μονο στη δουλεια, χριεαζεται και εκτος δουλειας. Κινησου λιγο εξω απο τη ρουτινα σου, η' κανε ρουτινα κατι που σε κανει να σκεφτεσαι.
Τριτος παραγοντας. Φλερταρε. Θα σου ερθει μονο του, εφοσον τα αλλα δυο τα κανεις και αρχιζεις να τα απολαμβανεις. Δε χρειαζεται να γαμεις, αρκει να μπεις στο παιχνιδι. Τα αλλα θα ερθουν μονα τους. Και αμα εισαι σε φαση που εχεις καβλες, παρε ενα καλο callgirl και μιλα μαζι της και μετα ξεσκισε την (παρτην για κανα δυωρο) και δε χρειαζεται να γαμησεις και να χυσεις 57 φορες, απλα γνωρισε τη οσο μπορεις, περνα καλα μαζι της και αμα σου ερθει, πηδα την. Αμα ειναι καλο callgirl, θα δει τι θες και θα σε φτιαξει.
Π
Να ρίξω τη μαλακία σε 3-4 την εβδομάδα; Κι αυτό το λες ρίξιμο; Καλά, σε κανονικές περιπτώσεις δηλ. πόσες φορές την παίζει κάποιος, 50 την εβδομάδα; Όχι ρε παιδιά, είπαμε μαλάκας αλλά όχι κι έτσι! Μία άντε δυο φορές την εβδομάδα το χτυπάμε το γιαούρτι.
Όσο για σχολίες, ασχολούμε με πολλά, μουσική, τρέξιμο κτλ. Ειδικά για το φλέρτ μη μου λες... Έχω γίνει - και πάντα ήμουν - ο επαγγελματίας στο φλερτ. Έχω αυτοπεποίθηση στις γυναίκες - και λόγω δουλειάς... - αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι στράβωνε μια ζωή... Το βρήκα, το ότι δε πήγαινα ποτέ με μπάζα, αυτές μόνο θα με πηδάγανε αλλά δεν το μπορούσα... :S