Νέα

Dat Lilly

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.329
Πόντοι
6.056
Πως και δεν έχουμε τπτ για αυτό το πατομουνο
εμετος μονο

μπαζο ηλιθια βαρετη γυφτισσα ειδα καταλαθος κατι σαχλα βιντεο στο τιουμπ με εναν βαρεμενο τρισηλιθιο μαλακα να σιχαινεσαι που αναπνεεις το ιδιο οξυγονο με αυτα τα λεσια

εμπαινα κατα τα αλλα :undecided:

Tsosmi888

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
72
Πόντοι
0
Ενταξει ελεος δεν θα την παντρευτουμε...
Το κωλαρακι της θα σκιζαμε μονο με την πρωτη ευκαιρια

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.388
Πόντοι
8.815
Να το αλλαξει απο Dat Lilly σε γυφτοjonathan

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.113
Πόντοι
11.146
....ποια τι στο μπουτσο ειναι αυτη?!?!!? :headbang::headbang::headbang:

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Άρα το συμπέρασμα είναι , στον μπούτσο μας όπως και αν την πετύχουμε , την σκίζουμε όλοι….. χαχαχαχα

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.692
Πόντοι
5.595
Στην Αμερική κάτι τέτοιες τις έχουν στα γκέτο οι μαύροι να τις παίρνουν τρενάκι όταν κάνουν γύρα το κρακ.

Σαν White trash που μένει σε τροχόσπιτο μοιάζει

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Αρα επεσα μεσα.

Φωναζει οτι ειναι broken.

Υπο μια εννοια θελει οντως κατανοηση,θαλπωρη και αγαπη που της εχει λειψει, υπο μια αλλη εχει τοσα αλυτα θεματα επιβεβαιωσης που τη κανουν ακαταλληλη.
Ειδικα οταν εχει πεσει στην αιωνια παγιδα "ειμαι σπανια και ιδιαιτερη", "αυτη ειμαι και σε οποιον αρεσω", "δεν αλλαζω", "με καταπιεζει η κοινωνια"

Ευτυχως για εσενα γλυτωσες απο το να εισαι ο σωτηρας της.

Αστη στο κυκλο της να βρει τον εθελοντη ψυχολογο της να ανταλλασσουν τα κενα τους.
ποιος ειναι ο πρωην της?

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
770
Πόντοι
81

Bellavita06

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
1.717
Πόντοι
481
Αυτός ο σαλεμενος

:jerking2:
Αχαχαχαχα, ωραίος ο μαν, εντωμεταξύ τα likes τα αγοράζει με τις χιλιάδες, η φώτο έχει 3000 likes και 12 σχολια :2funny::2funny::coffee:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
μουναρα δεν ειναι σιγουρα, αλλα "το εχει" σαν παρουσιαστρια η καριολιτσα..

...η αληθεια να λεγεται...! :confused: θεμα χρονου να την δουμε σε μεγαλυτερο καναλι !

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.147
Πόντοι
456
Όταν τα φτιάχνεις με έναν που έχει στο instagram "APOLONIOS 8EOS EPI GHS" προφανώς έχεις daddy issues.

Οι γυναίκες που προέρχονται απο σχέσεις με κακούς πατεράδες πάνε και μπλέκουν πάντα με μαλάκες το ίδιο ισχύει και για τα αγόρια που ψάχνουν τρελές όπως η μάνα τους btw (η πατριαρχεία btw είναι καλή υπάρχει για να προστατεύει απο τέτοια αλλά τέσπα δε θέλω να με σφάζουν οι φεμινίστριες), το όλο θέμα καταντάει meme απο κάποια φάση και μετά.

Κόρη μεταναστών απο ανατολικό μπλοκ η ρομά (ως επι το πλείστων έχει και ντόπιους) έτρωγε καρπαζιές τη μια μετά την άλλη απο το πατέρα η το πατριό της , καπνίζει και πίνει (στη καλύτερη μόνο αλκοόλ) σα να είναι εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων. Γεμίζει το σώμα της τατουάζ και σκουλαρίκια άπαξ και τα βρει με τον εαυτό της και τη κάνει κάτι λίγο κλικ όταν κοιτάζει τα ματάκια της στο καθρέπτη. Οι γκόμενοι/γκόμενες της είναι πάντα μαλάκες όπως ο πατέρας της.

Ειλικρινά τα κορίτσια χρειάζονται συμπαράσταση αλλά άμα μπλέξεις τη πάτησες. Κατά 99% θα καταστραφείς και εσύ. Για να αράξεις να πιείτε καμιά μπύρα μαζί δεν είναι απλά καλές αλλά οι καλύτερες η και για καμιά πούτσα που και που αλλά ως εκεί. Καλύτερη τίποτα συναισθηματκό.

Τη συγκεκριμένη την είχα βρει στο YouΤube στα αρχικά της στάδια όταν είχε 1000 κάτι συνδρομητές. Στα πρώτα της βίντεο ήταν πολύ ωραία. Εγώ μπαίνω πάντως. Απλά για λόγους ασφαλείας δε θα τα έφτιαχνα ποτέ μαζί της.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Τη συγκεκριμένη την είχα βρει στο YouΤube στα αρχικά της στάδια όταν είχε 1000 κάτι συνδρομητές. Στα πρώτα της βίντεο ήταν πολύ ωραία. Εγώ μπαίνω πάντως. Απλά για λόγους ασφαλείας δε θα τα έφτιαχνα ποτέ μαζί της.
Από περιέργεια googlαρα να δω πως ήταν στα αρχικά στάδια που αναφέρεις και η τύπισσα δεν είχε κόψει ακόμη μύτη,
δεν είχε κάνει δόντια,δεν είχε βάλει βυζιά..
Ωραία δεν είναι ούτε τώρα,πόσο μάλλον τότε..

Εν τω μεταξύ είχε και μία συνέντευξη που ομολογεί ότι λόγω δύσκολου οικογενειακού περιβάλλοντος,κ.λ.π.
ήταν μια ζωή τίγκα στα ψυχολογικά..
Τώρα γιατί να προβάλλονται άτομα με ψυχολογικά,πλαστικές,κ.λ.π. είναι δείγμα της γενικής κατάντιας..

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Από περιέργεια googlαρα να δω πως ήταν στα αρχικά στάδια που αναφέρεις και η τύπισσα δεν είχε κόψει ακόμη μύτη,
δεν είχε κάνει δόντια,δεν είχε βάλει βυζιά..
Ωραία δεν είναι ούτε τώρα,πόσο μάλλον τότε..

Εν τω μεταξύ είχε και μία συνέντευξη που ομολογεί ότι λόγω δύσκολου οικογενειακού περιβάλλοντος,κ.λ.π.
ήταν μια ζωή τίγκα στα ψυχολογικά..
Τώρα γιατί να προβάλλονται άτομα με ψυχολογικά,πλαστικές,κ.λ.π. είναι δείγμα της γενικής κατάντιας..
Είναι αποτέλεσμα του δυτικού τρόπου σκέψης, έχω χιλιάδες ψυχολογικά κενά για αυτό το λόγο έκανα 1,2,3 βήματα και τώρα είμαι η χαρά του θεού, για αυτό μπορείς και εσύ να το κάνεις. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που το λινκντιν έχει καταντήσει μια πλατφόρμα όπου ο καθένας ανεβάζει την κενή αμπελοφιλοσοφία του....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom