Νέα

Δασκάλα «ψάρευε» αγοράκια και τα αποπλανούσε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα donhostieros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 619
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
http://vivanews.gr/article.php?id=1838

όλη μου τη ζωή περίμενα μια τέτοια δασκάλα κι αυτοί που την είχανε τη δώσανε στεγνά. και να θέλω να της συμπαρασταθώ τώρα θα με βλέπει σαν τον προπαππού της

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
«Θα σας βοηθήσω στα μαθήματα»

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, η 22χρονη χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της για να προσεγγίζει τα αγόρια, μέσω του Facebook προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τη μέθοδο αυτή, αφού κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, κατάφερνε στη συνέχεια να τους αποπλανά.

«Είχαμε εδώ και πέντε μήνες ερωτική επαφή»

Σοκ έχει προκαλέσει η ομολογία ενός 15χρονο μαθητή, ο οποίος επιβεβαίωσε στην Αστυνομία, ότι διατηρούσαν ερωτικές επαφές εδώ και πέντε μήνες. Οι άνδρες της αστυνομίας έφθασαν στο ανήλικο αγόρι, έπειτα από τους ηλεκτρονικούς διαλόγους που εντόπισαν μεταξύ της 22χρονη και του μαθητή.

Για την αποπλάνηση η μητέρα του ανηλίκου ζήτησε την ποινική δίωξη της δασκάλας.

Στον υπολογιστή της 22χρονης εντοπίστηκαν δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες που απεικόνιζαν την ίδια με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι ανάλογου περιεχομένου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

To "Σοκ" ποίο είναι δεν κατάλαβα!!!

'Ασχημα του έπεφτε του 15χρονου η 22άρχονη? :kissass:

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
τι μαλακισμενα ρε γαμωτο .
κι αυτες που πανε και τα βρισκουν , δεν ερχοντουσαν σε μας που θελαμε

studiolatris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
24
Like
0
Πόντοι
11
αντι να το βουλωνουν κ να το παιζουν κινεζοι να ευχαριστηθουν  :knockinb: πανε κ μιλανε τα μαλακισμενα...

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Τα μαλακισμένα τα πιτσιρίκια σήμερα δεν ξέρουνε τι έχουνε ανάμεσα στα πόδια τους, και αν ξέρουνε νομίζουνε πως χρησιμεύει μόνο για κατούρημα.  :headbang:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Τιμή καί δόξα  στην " Δασκάλα  του έρωτα " , επίδομα  ανθυγιεινής εργασίας έπρεπε να της δώσουνε ! που εμείς τέτοια τύχη που έπρεπε να γεράσουμε για να καταλάβουμε ότι το "ρουσούνι" δεν είναι μόνο για κατούρημα !

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ε μη τα παραλέμε...................................................................

Η ενδοχούφτια παλινδρόμηση μας έδειχνε καθαρά ότι έχει και άλλες χρήσεις το εργαλείο!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
Πρέπει νά τοποθετηθή τό κομμούνι έπ αύτού .....

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ε μη τα παραλέμε...................................................................

Η ενδοχούφτια παλινδρόμηση μας έδειχνε καθαρά ότι έχει και άλλες χρήσεις το εργαλείο!
Βεβαίως να διαβάζουμε μόνοι την μοίρα μας ! μωρέ άμα δεν έχεις την δασκάλα να στον πιάσει τρυφερά με το χέρι δεν έχει γλύκα !

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Άσε το κομουνι μάγκωσε τα αρχίδια του την Κυριακή στο συρτάρι του κομοδίνου και ακόμα σκούζει..................

:2funny:  :2funny:  :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Μαλακίες για να βρίσκουμε θέματα!

Σε κάθε περίπτωση, άλλο 12χρονοι και άλλο 15χρονος νταγκλαράς που την είχε κάνει σφεντόνα στο παίξιμο.
Από ότι ξέρω δε με τα 15 κλεισμένα δεν υπάρχει καν νομικό ζήτημα, δηλαδή ήταν απλά ζήτημα κάποιων μηνών.
Καλά η "μαμά" το κάτι άλλο! Της αποπλάνησαν τον κανακάρη της! :o :o

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τα διάφορα 15- πορνίδια που σε περνάνε απέναντι στεγνό.
Προσωπικά έχω γνωρίσει από την δουλειά μου 17χρονη ανύπαντρη μητέρα παιδιού 2,5 χρονών. Δηλαδή είχε γεννήσει στα 14,5 άρα η σύλληψη είχε γίνει στα 14 το πολύ. Μου είχε δε ομολογήσει η ίδια πως είχε σχέσεις από τα 12,5 της.
Ποιον μαλάκα 20χρονο θα έπιαναν να την πηδάει όταν ήταν 14,5 να την πλήρωνε για όλους τους προηγούμενους...

Τώρα όμως κι αυτή η χριστιανή τί τους ήθελε τους 15χρονους; Τί διάολο να σεξ να κάνει με 15χρονο;
Μάλλον είχε πάρει πολύ στα σοβαρά τον ρόλο της "δασκάλας"...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Εμένα μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον Τοτό καί την δασκάλα απο την ανάποδη ! εκεί ό Τοτός πλήρωνε την δασκάλα να την πηδάει καί αυτή δεν ήξερε  ότι την πλήρωνε με τον μισθό της !

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Το "διδασκειν" δεν είναι επάγγελμα ...........................

Είναι μεράκι!

Επισκέπτης
καλα αυτη η μανα ηλιθια ειναι??? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:22 με 15 ειναι σουπερ τον εκανε αντρα τον μικρο εγω θα χαιρομουνα να παει ο γιος μου με την δασκαλα του τι μαλακες.....ενω αμα παει με το βλαμενο 15χρονο ειναι καλυερα..... :S :S

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.117
Πόντοι
22.785
Μαλακίες για να βρίσκουμε θέματα!

Σε κάθε περίπτωση, άλλο 12χρονοι και άλλο 15χρονος νταγκλαράς που την είχε κάνει σφεντόνα στο παίξιμο.
Από ότι ξέρω δε με τα 15 κλεισμένα δεν υπάρχει καν νομικό ζήτημα, δηλαδή ήταν απλά ζήτημα κάποιων μηνών.
Καλά η "μαμά" το κάτι άλλο! Της αποπλάνησαν τον κανακάρη της! :o :o

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με τα διάφορα 15- πορνίδια που σε περνάνε απέναντι στεγνό.
Προσωπικά έχω γνωρίσει από την δουλειά μου 17χρονη ανύπαντρη μητέρα παιδιού 2,5 χρονών. Δαλαδή είχε γεννήσει στα 14,5 άρα η σύλληψη είχε γίνει στα 14 το πολύ. Μου είχε δε ομολογήσει η ίδια πως είχε σχέσεις από τα 12,5 της.
Ποιον μαλάκα 20χρονο θα έπιαναν να την πηδάει όταν ήταν 14,5 να την πλήρωνε για όλους τους προηγούμενους...

Τώρα 'ομως κι αυτή η χριστιανή τί τους ήθελε τους 15χρονους; Τί διάολο να σεξ να κάνει με 15χρονο;
Μάλλον είχε πάρει πολύ στα σοβαρά τον ρόλο της "δασκάλας"...

Μήν τό λές ..... έγώ γαμμμμούσα άπό τά 11 !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom