Danielaglx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας
γιατί το ανεβάσατε στα sticky το thread αυτό με μόνο 3 σελίδες?Μπορούμε γιατρέ μου να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να γνωρίζουμε και την "Ντανιέλα" από παλιότερα, καθώς μαζί με την Ρία τότε εμφανίστηκε με το ίδιο μοτίβο(χρήση blog), ίσως και με το ίδιον αριθμό(αν θυμάμαι καλά πάντα), μια ξανθιά η οποία έχει και κριτικές στην λίστα.
* Δεν γράφω ποιά, για να μην κατευθύνω την σκέψη μας κάπου, προτού κάποιος Συναγωνιστής το θυμηθεί κ το επιβεβαιώσει, επίσης.
μια χαρα τα ειπες..ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!Αν έχω πιάσει καλά το concept υπάρχουν δύο κοπέλες, υποτίθεται τουλάχιστον. Η μία είναι η Ναταλί που είναι η Ρία η μιγάδα και είναι σίγουρα υπαρκτό πρόσωπο, η άλλη υποτίθεται πως είναι ξανθιά και είναι η Ντανιέλα, που μάλλον δεν θα λέγεται Ντανιέλα και δεν ξέρουμε αν είναι όντως υπαρκτό πρόσωπο, αλλά ας το δεχθούμε για την οικονομία της συζήτησης.
Προφανώς όμως την οργάνωση του όλου εγχειρήματος θα την έχει αναλάβει (πάλι!) ο πανέξυπνος Ντίμης ο οποίος νομίζει πως αν έχεις δυο μουνιά γνωστά μπορείς να ανοίξεις γραφείο "συνοδών", γι αυτό και γίνεται όλο αυτό το μπάχαλο να μπαίνουν φωτός της μιας στο θρεντ της άλλης.
Ίσως βέβαια να είναι και η ίδια η Ρία ο εγκέφαλος που νομίζει το ίδιο, πως δηλαδή αρκεί να ανοίγεις τα πόδια σου για να γίνεις call girl.
Γενικά πιο κακοστημένο σκηνικό δεν πρέπει να έχει υπάρξει αλλά δεν βαριέσαι, ψωμί έχει για όλες...
πραγματι στην ιδια ..παρεα ειναι και η Elly sqyirtingΜπορούμε γιατρέ μου να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να γνωρίζουμε και την "Ντανιέλα" από παλιότερα, καθώς μαζί με την Ρία τότε εμφανίστηκε με το ίδιο μοτίβο(χρήση blog), ίσως και με το ίδιον αριθμό(αν θυμάμαι καλά πάντα), μια ξανθιά η οποία έχει και κριτικές στην λίστα.
* Δεν γράφω ποιά, για να μην κατευθύνω την σκέψη μας κάπου, προτού κάποιος Συναγωνιστής το θυμηθεί κ το επιβεβαιώσει, επίσης.
+1Μαύρο λοιπόν στίς κυρίες glx και glxs,γιά νά καταλάβουν ότι η κουτοπονηριά καί η κοροϊδία δέν είναι αποδεκτά καί δέν επιβραβεύονται.
απάντηση?γιατί το ανεβάσατε στα sticky το thread αυτό με μόνο 3 σελίδες?
πραγματι στην ιδια ..παρεα ειναι και η Elly sqyirting
ουτε η ιδια εχει αποφασισει..τελικά σε πιά φωτό είσαι εσύ???????
λοιπον...να το τελειωνουμε και αυτο το προβληματακι..ντανιελα..ουτε η ιδια εχει αποφασισει..