jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
να ρωτησω αλλη ειναι η Danielaglx και αλλη η Natalieglsx
η μια glx η αλλη glsx η honda glx τι διαολο γινετε?????
εγω εχω gsx-r
να ρωτησω αλλη ειναι η Danielaglx και αλλη η Natalieglsx
η μια glx η αλλη glsx η honda glx τι διαολο γινετε?????
Ετσι για να σας την πω τωρα.....κι εγω ενα innova χαχααχαχαχ
παπι σκυλι
χεεχε ναι δεν εχω παραπονο...δεν με εχει προδοσει πουθενα.
τελικα εχουμε μαθει τι παιζει με αυτο το κοριτσι?info κανεις?
Φιλαρακι προγραμμα που κανει? και τιμες? ξερουμε?Η Ρία είναι. Μαυρούλα, πολύ ωραίο σώμα, βυζάκι 2άρι φυσικό, κώλος σφιχτός (δεν τον έχω πάρει), τσιμπουκόχειλα. Εγώ όσες φορές έχω βρεθεί έχω περάσει πάρα πολύ καλά μαζί της. Άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Νομίζω πως είναι θέμα χημείας και attitude, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο μείον, διότι όλοι έχουμε άτομα που γουστάρουμε περισσότερο ή λιγότερο από τους άλλους, απλά στην περίπτωσή της προφανώς, αυτό επηρεάζει την συμπεριφορά της και τις υπηρεσίες της σε βαθμό μεγαλύτερο του επιτρεπτού.
Η Ρία είναι. Μαυρούλα, πολύ ωραίο σώμα, βυζάκι 2άρι φυσικό, κώλος σφιχτός (δεν τον έχω πάρει), τσιμπουκόχειλα. Εγώ όσες φορές έχω βρεθεί έχω περάσει πάρα πολύ καλά μαζί της. Άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Νομίζω πως είναι θέμα χημείας και attitude, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο μείον, διότι όλοι έχουμε άτομα που γουστάρουμε περισσότερο ή λιγότερο από τους άλλους, απλά στην περίπτωσή της προφανώς, αυτό επηρεάζει την συμπεριφορά της και τις υπηρεσίες της σε βαθμό μεγαλύτερο του επιτρεπτού.
Που μπορούμε να την βρούμε? ΚαλησπέραΦιλαρακι προγραμμα που κανει? και τιμες? ξερουμε?
Που μπορούμε να την βρούμε? Καλησπέρα
το τηλεφωνο σου πως μπορούμε να το βρούμε γιατι pm δεν μπορούμε να στείλουμε λέει οτι δεν υπαρχει αυτό το μέλοςΓεια σας
και βεβαια ειναι η RIA !!Η Ρία είναι. Μαυρούλα, πολύ ωραίο σώμα, βυζάκι 2άρι φυσικό, κώλος σφιχτός (δεν τον έχω πάρει), τσιμπουκόχειλα. Εγώ όσες φορές έχω βρεθεί έχω περάσει πάρα πολύ καλά μαζί της. Άλλοι έχουν αντίθετη άποψη. Νομίζω πως είναι θέμα χημείας και attitude, που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο μείον, διότι όλοι έχουμε άτομα που γουστάρουμε περισσότερο ή λιγότερο από τους άλλους, απλά στην περίπτωσή της προφανώς, αυτό επηρεάζει την συμπεριφορά της και τις υπηρεσίες της σε βαθμό μεγαλύτερο του επιτρεπτού.
και βεβαια ειναι η RIA !!
αν ειναι η ρια τοτε ειτε εχει βαλει σιλικονη,ειτε η παρακατω φωτο δεν ειναι δικη της..αλλιως δεν εξηγειται καποιος που να την εχει παρει κ να μπορει να πει με σιγουρια?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=223350.0;attach=622156;image[/img[/URL]]
[/quote] αυτη τη φωτογραφια την χρησιμοποιει η Natalie..Ειναι το κλασικο δουλεμα που τρωμε απο την παρεα της ΡΙΑ..