axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
[size=7pt]πστ[/size]
νομικα οχι τυπεΔανισα σε κάποιο γνωστό μου κάποια χρήματα αλλα δεν έχω καμία απόδειξη. Μονο ηχογραφημενες κάποιες συνομηλιες που τα ζηταω πίσω. Μπορώ να τα διεκδικισω?
νομικα οχι τυπε
αλλα βαλε τιποτα καλοπαιδα να του κανουν καμια επισκεψη![]()
εγο θελο να μου δοκετε οτι μποριτε
τυπε αν κανει μαγκιες στον αχαχουχα θα του δειρει το αμαξιΤυπε αρκει να μην ειχε την ατυχια
να δανεισει στον αχαχουχα
δεν ειναι για πολλες επισκέψεις
Εξαρταται.Δανισα σε κάποιο γνωστό μου κάποια χρήματα αλλα δεν έχω καμία απόδειξη. Μονο ηχογραφημενες κάποιες συνομηλιες που τα ζηταω πίσω. Μπορώ να τα διεκδικισω?
τυπε αν κανει μαγκιες στον αχαχουχα θα του δειρει το αμαξι![]()
Δανισα σε κάποιο γνωστό μου κάποια χρήματα αλλα δεν έχω καμία απόδειξη. Μονο ηχογραφημενες κάποιες συνομηλιες που τα ζηταω πίσω. Μπορώ να τα διεκδικισω?
Και ποιος μαλακας υπογραφει σημερα ?Το μόνο που μπορείς να κάνεις (αν και είναι δύσκολο να το χάψει...), είναι να φτιάξεις ένα χαρτί και να τον καταφέρεις να στο υπογράψει
(Με Αριθμό ταυτότητας κλπ) ότι και καλά σου χρωστάει κάποιο ποσό.
Μετά πας επί τόπου στην αστυνομία και του κάνεις μήνυση..
Εδω ....δεν τα δινουν αυτοι που χρωστανε στιs τραπεζεs , με χαρτια σφραγιδεs και υπογραφεs και θα στα δωσει καποιοs επειδη υπολογιζειs στο φιλοτιμο του??Κλαφτα Χαραλαμπε και παμε γι αλλα
υπαρχει ανθρωπος στην ελλαδα που το 2012 δανιζει δανεικα??? που????? φιλε πρεπει να σε γνωρισω χρειαζομαι και εγω ενα μικρο δανειο !!!Δανισα σε κάποιο γνωστό μου κάποια χρήματα αλλα δεν έχω καμία απόδειξη. Μονο ηχογραφημενες κάποιες συνομηλιες που τα ζηταω πίσω. Μπορώ να τα διεκδικισω?
τοκογλυφοι λογης λογης (τραπεζες)υπαρχει ανθρωπος στην ελλαδα που το 2012 δανιζει δανεικα??? που????? φιλε πρεπει να σε γνωρισω χρειαζομαι και εγω ενα μικρο δανειο !!!![]()
![]()
![]()
οι τοκογλυφοι ειναι με επισημα χαρτια,εγγραφα,τοκους και υποθηκες !!!τοκογλυφοι λογης λογης (τραπεζες)