You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
δανεικά χρήματα... μπορώ να τα πάρω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα miloss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Φίλε!
Επισκέπτης
θα στο πω και live αφου δεν το καταλαβες!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Για τι ποσον μιλας φιλαρακο ?Δανισα σε κάποιο γνωστό μου κάποια χρήματα αλλα δεν έχω καμία απόδειξη. Μονο ηχογραφημενες κάποιες συνομηλιες που τα ζηταω πίσω. Μπορώ να τα διεκδικισω?
Εφοσον σου κανει τον τρελο, η δηλωνει αδυναμια να σε εξοφλησει, χωρις να εχεις καποιο αποδεικτικο στοιχειο οτι σου τα οφειλει....
Πες οτι τα επαιξες στο καζινο και τα εχασες φιλαρακο.....
Και [size=30pt]ΜΗΝ[/size] δανειζεις .... Κυκλοφορουν πολλες, μα παρα πολλες ''αρκουδες'' που δαγκωνουν !!!!!
Τουλαχιστον μην δανειζεις, χωρις καποιο χαρτι, η καποιο αντικειμενο, που θα τα εξασφαλιζει
Σκεψου οτι........
Οι ''σωστοι ανθρωποι'' δανειζονται απο την τραπεζα ....
Οταν η τραπεζα δεν σου δινει δανειο... θα πει, οτι δεν πληρεις τις προυποθεσεις, ωστε να τα εξοφλησεις.....
Αν βρεθεις σε μια δυσκολη στιγμη.... κανεις δεν βοηθαει (πολυ γενικευμενο αυτο, αλλα ισχυει για τους περισσοτερους)
Υγ. Αυτο με τις συνομιλιες ειναι παρανομο και θα βρεις τον μπελα σου στο τελος
Επισκέπτης
Όταν λες αρκούδες τι ένοεις ?Για τι ποσον μιλας φιλαρακο ?
Εφοσον σου κανει τον τρελο, η δηλωνει αδυναμια να σε εξοφλησει, χωρις να εχεις καποιο αποδεικτικο στοιχειο οτι σου τα οφειλει....
Πες οτι τα επαιξες στο καζινο και τα εχασες φιλαρακο.....
Και [size=30pt]ΜΗΝ[/size] δανειζεις .... Κυκλοφορουν πολλες, μα παρα πολλες ''αρκουδες'' που δαγκωνουν !!!!!
Τουλαχιστον μην δανειζεις, χωρις καποιο χαρτι, η καποιο αντικειμενο, που θα τα εξασφαλιζει
".........."..."............................"............"....
Υγ. Αυτο με τις συνομιλιες ειναι παρανομο και θα βρεις τον μπελα σου στο τελος
Γιατί έχω υπ´οψη μου μια "Επαγκελματια " του χωρου που έχει δαγκωσει πολυ κόσμο και οι πιο πολλοί δεν ομολογούν υπό το φόβο της κατακραυγης .
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Χαχαχαχαχαχαχαχαχ δεν εννοουσα αυτην που λες εσυ, αλλα οτι γενικοτερα υπαρχουν πολλοι, πολλες, δαγκωνιαρες-ηδεςΌταν λες αρκούδες τι ένοεις ?
Γιατί έχω υπ´οψη μου μια "Επαγκελματια " του χωρου που έχει δαγκωσει πολυ κόσμο και οι πιο πολλοί δεν ομολογούν υπό το φόβο της κατακραυγης . Υπο τον φοβο της μαλακιας θες να πεις ....
Θα μπορουσε ομως να δωσει καποιος περιγραφη ωστε να μην πεσει αλλος αγαπουλης θυμα και να απομονωθει σιγα σιγα η επιτηδια
Δαγκωνιαρης = αχρηστος και ανεπροκοπος, που απομυζει τον κοπο των αλλων, εκμεταλλευομενος την καλη θεληση, μεσω της τρακας σε ολες τις μορφες.
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 40
- Πόντοι
- 16
καταρχήν για να βρεις το τρόπο να πάρεις τα χρήματα σου πίσω πρέπει να υπάρχει ένα προφίλ του ανθρώπου που δάνεισες έτσι ώστε να οργανώσεις τις κινήσεις σου... Δηλαδή...1) έχει και δεν δίνει? ή δεν έχει πραγματικά?... 2) είναι καλό παιδί? η λαμόγιο? (υποκειμενικό αλλά σίγουρα πρέπει να έχεις άποψη για αυτόν)... 3) είναι μισθωτός η βγάζει χρήματα από κάτι άλλο? (π.χ. κάποια μικρή επιχείρηση, ενοίκια, η γονείς)...
οι επιλογές που έχεις με βάσει τα παραπάνω και αφού φτιάξεις το προφίλ του, είναι οι εξής....
1) Αν είναι καλό παιδί και απλά δεν έχει...αλλά δεν θέλει να στα φάει... του δίνεις χρόνο αλλά συνέχεια με την παραμικρή ευκαιρία δεν σταματάς να του το υπενθυμίζεις...
2) Κάνεις ρύθμιση και του τα παίρνεις λίγα λίγα ανάλογα με τα εισοδήματα του... (όσο μικρό και να είναι το ποσό, έστω και αν φαίνεται παράλογο και μικρό σε σχέση με το χρέως)... από το τίποτα.. καλύτερα το ότι αρπάξουμε...
3) Ανάλογα με την δουλειά του και τρόπο που βγάζει χρήματα σκέψου αν μπορείς να το εκμεταλευτείς αλλιώς... ( με εμπόρευμα ή κάποιο τιμολόγιο για να εκποιήσεις το Φ.Π.Α )... (το Φ.Π.Α. αυτός θα το πληρώσει στην εφορία)...
Και γενικά αν κάνεις το προφίλ του και σκεφτείς σοβαρά το τρόπο ζωής του, υπάρχουν τρόποι έστω και αν δεν καταφέρεις να πάρεις το ποσό σου ακέραιο τουλάχιστον να μην τα χάσεις όλα...
Πάντως προσωπική μου συμβουλή είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να αγριέψεις και να μιλήσεις με άσχημο τρόπο... γιατί αν τον τρομάξεις η αισθανθεί μεγάλη πίεση... το πιθανότερο είναι να αλλάξει κινητό και να το ψάχνεις... Πάντα με το καλό για να μπορέσεις όπως σου είπα να πάρεις κάτι πίσω... Φέρτον κοντά σου... κάντον να αισθανθεί άνετα μαζί σου... σηζήτησε το πρόβλημα του και ρίχτον στον φιλότιμο...
Για το νομικό θέμα δεν έχω να πώ κάτι... είσαι χαμένος από χέρι... Αυτά...
οι επιλογές που έχεις με βάσει τα παραπάνω και αφού φτιάξεις το προφίλ του, είναι οι εξής....
1) Αν είναι καλό παιδί και απλά δεν έχει...αλλά δεν θέλει να στα φάει... του δίνεις χρόνο αλλά συνέχεια με την παραμικρή ευκαιρία δεν σταματάς να του το υπενθυμίζεις...
2) Κάνεις ρύθμιση και του τα παίρνεις λίγα λίγα ανάλογα με τα εισοδήματα του... (όσο μικρό και να είναι το ποσό, έστω και αν φαίνεται παράλογο και μικρό σε σχέση με το χρέως)... από το τίποτα.. καλύτερα το ότι αρπάξουμε...
3) Ανάλογα με την δουλειά του και τρόπο που βγάζει χρήματα σκέψου αν μπορείς να το εκμεταλευτείς αλλιώς... ( με εμπόρευμα ή κάποιο τιμολόγιο για να εκποιήσεις το Φ.Π.Α )... (το Φ.Π.Α. αυτός θα το πληρώσει στην εφορία)...
Και γενικά αν κάνεις το προφίλ του και σκεφτείς σοβαρά το τρόπο ζωής του, υπάρχουν τρόποι έστω και αν δεν καταφέρεις να πάρεις το ποσό σου ακέραιο τουλάχιστον να μην τα χάσεις όλα...
Πάντως προσωπική μου συμβουλή είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να αγριέψεις και να μιλήσεις με άσχημο τρόπο... γιατί αν τον τρομάξεις η αισθανθεί μεγάλη πίεση... το πιθανότερο είναι να αλλάξει κινητό και να το ψάχνεις... Πάντα με το καλό για να μπορέσεις όπως σου είπα να πάρεις κάτι πίσω... Φέρτον κοντά σου... κάντον να αισθανθεί άνετα μαζί σου... σηζήτησε το πρόβλημα του και ρίχτον στον φιλότιμο...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σωστος !!!!!Πάντως προσωπική μου συμβουλή είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να αγριέψεις και να μιλήσεις με άσχημο τρόπο... γιατί αν τον τρομάξεις η αισθανθεί μεγάλη πίεση... το πιθανότερο είναι να αλλάξει κινητό και να το ψάχνεις... Πάντα με το καλό για να μπορέσεις όπως σου είπα να πάρεις κάτι πίσω... Φέρτον κοντά σου... κάντον να αισθανθεί άνετα μαζί σου... σηζήτησε το πρόβλημα του και ρίχτον στον φιλότιμο...
Αλλα θα του βγαλει την Παναγια στο ξαναπερνα και ξαναπερνα και αν εχει και δουλειες το παλικαρι....
βραστα κι αστα
Εγω οταν βρισκομαι σε τετοιες φασεις λεω τα εχασα και τελος .... αφου τον κανω και μια ξεφτυλα στον περιγυρο
Αρχικα βεβαια προσπαθω με τον πλαγιο τροπο και το φιλοτιμο.
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Δανισα σε κάποιο γνωστό μου κάποια χρήματα αλλα δεν έχω καμία απόδειξη. Μονο ηχογραφημενες κάποιες συνομηλιες που τα ζηταω πίσω. Μπορώ να τα διεκδικισω?
γραφτα στο χιονι φιλε μου ..... χριστος ανεστη!
bignick14
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 40
- Πόντοι
- 16
Σωστος !!!!!
Αλλα θα του βγαλει την Παναγια στο ξαναπερνα και ξαναπερνα και αν εχει και δουλειες το παλικαρι....
βραστα κι αστα
Εγω οταν βρισκομαι σε τετοιες φασεις λεω τα εχασα και τελος .... αφου τον κανω και μια ξεφτυλα στον περιγυρο
Αρχικα βεβαια προσπαθω με τον πλαγιο τροπο και το φιλοτιμο.
έτσι είναι... αν δεν καταφέρει με τον πλάγιο τρόπο και το φιλότιμο τότε τελείωσε... Απλά τον κοιτάει στα μάτια... (αν έχουν και κοινή παρέα ακόμα καλύτερα...)... του λέει μια ατάκα όπως... στα χαρίζω μωρή παλιοαδερφή... κρίμα τα παντελόνια που φοράς... να μην σε ξαναδώ μπροστά μου... και τουλάχιστον παίρνει μια ηθική ικανοποίηση...
Μονο με το καλο και να μην χρεισιμοποιησεις τις συνομιλιες, γιατι ειναι παρανομο !!!Δανισα σε κάποιο γνωστό μου κάποια χρήματα αλλα δεν έχω καμία απόδειξη. Μονο ηχογραφημενες κάποιες συνομηλιες που τα ζηταω πίσω. Μπορώ να τα διεκδικισω?
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγο θελο να μου δοκετε οτι μποριτε
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Παραι...εγο θελο να μου δοκετε οτι μποριτε
Συνημμένα
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
[size=40pt]πστ[/size]Παραι...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τελικα θα μου πεις τι σημαινει αυτο ?[size=40pt]πστ[/size]
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αν εννοεις φουστης μπορεις να το διαπιστωσεις ....
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
[size=70pt]πστ[/size]Τελικα θα μου πεις τι σημαινει αυτο ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν εννοεις φουστης μπορεις να το διαπιστωσεις ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 186
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 93
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 72
- Εμφανίσεις