Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Δεν αποκλείεται.ΜαλλονΑυτός δεν τακτοποιεί την Εβελίνα;
Δεν αποκλείεται.ΜαλλονΑυτός δεν τακτοποιεί την Εβελίνα;
1η φορα τον βλεπω στη ζωη μου , δυσκολο να ξερω και ποια κανονιζει τυπεΑυτός δεν τακτοποιεί την Εβελίνα;
Τυπε θα εμφανιστουν οι γνωστοί άγνωστοι που κινούνται στις παρυφες και θα αναλυσουν1η φορα τον βλεπω στη ζωη μου , δυσκολο να ξερω και ποια κανονιζει τυπε
Με το πουκαμισο του τύπου υποθετωτον παιζω
Ποια ειναι η Εβελινα ρε παιδιαΑυτός δεν τακτοποιεί την Εβελίνα;
Ε ωραια, ποια ειναι αυτη?
την εμπνέει πολυ ο τυπος λεει.... μεταφραση
την εχει γαμησει ηδη
Αυτή είναι μια Εβελίνα που την γαμαει ο μαύρος που συμμετέχει στο σόου (αυτό κατάλαβα εγώ )Ε ωραια, ποια ειναι αυτη?
Τυπε έχουν συγκρότημα duo ε ντουέτο το παγκοσμιου φήμης DeevibesΕ ωραια, ποια ειναι αυτη?
Ακριβώς τυπε!!!!Αυτή είναι μια Εβελίνα που την γαμαει ο μαύρος που συμμετέχει στο σόου (αυτό κατάλαβα εγώ )
για πολυ τσοντα η γκομενα
φερνει και λιγο ευριδικη απο mystyle rocks παντως.
εχει επιπεδο ο πιμποδικηγορος.περιμένουμε @alex71 για σχολιασμο
Πρέπει να του κάνουμε donate.το καλο με το bou ειναι οτι βλεπεις τη αλλη μερα τα επιμαχα σημεια απο τον ιακωβο χωρις να χρειαστει να χασεις
3 ωρες απ τη ζωη σου βλεποντας ολη τη μαλακια και τις διαφημισεις στο απ ευθειας
τυπε αρκει να επισκέπτεστε το καναλι μου, παιρνω 5-6χιλιαρικα για καθε 1000views.Πρέπει να του κάνουμε donate.
εισαι ωραιοςτυπε αρκει να επισκέπτεστε το καναλι μου, παιρνω 5-6χιλιαρικα για καθε 1000views.
Iakovosgr GIFs on GIPHY - Be Animated
GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you.giphy.com
Τυπε χασαμε απειρα παιδια μ εκεινη την εμφανιση...Σαν εκείνη την βραδιά,ποτέ ξανά