troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.118
- Πόντοι
- 5.506
ποσο ποιοτητα εισαι ρε βαρο....ευτυχως που υπαρχει και το καναλι της βουλης και βλεπω την τζερουσαλημ του βερντι.Δοξασμενος να ειναι αυτος που εφτιαξε το καναλι.
ποσο ποιοτητα εισαι ρε βαρο....ευτυχως που υπαρχει και το καναλι της βουλης και βλεπω την τζερουσαλημ του βερντι.Δοξασμενος να ειναι αυτος που εφτιαξε το καναλι.
Υπαρχει ακομη αθλητικη κυριακη?Δεν σας άφησαν οι κυράδες σας να δείτε "Αθλητική Κυριακή" και βγάζετε τεστοστερόνη βλέποντας χορούς αφού πρώτα φάγατε παντόφλες;
Αυτή δεν είναι που φανταζόταν στον αέρα ότι θα την γ...σει ο μαστερ σεφ;Ρε ειστε με τα καλα σας?
Βλεπω τωρα οτι συμμετεχει η ΑΡΧΙΚΑΥΛΑ η Τζώρτζια και λετε καύλα την τραβελομούρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συγνωμη τύποι, διαλειμμα λιγων λεπτων, πρεπει να τον παιξω απαραιτητως
βαλε καμια τσονταευτυχως που υπαρχει και το καναλι της βουλης και βλεπω την τζερουσαλημ του βερντι.Δοξασμενος να ειναι αυτος που εφτιαξε το καναλι.
Θελεις τουμπανο? Βαζεις Αναστασια Πανοπουλου που ειναι τουλαχιστον κατω απο 50 ετωνΚαγια ομως τούμπανο !
ΑυτηηηηηηηηηΑυτή δεν είναι που φανταζόταν στον αέρα ότι θα την γ...σει ο μαστερ σεφ;
εχθες παλι βουλη εβλεπα την αικατερινη την μεγαλή.Μαλακα εσενα σε αρρωστησε εκεινο το μπαν
ποσο ποιοτητα εισαι ρε βαρο....
τι με περασατε για πλεμπα,επειδη σας το παιζω λαικο παιδι και ταπεινο.βαλε καμια τσοντα
θα κατέβεις στης επόμενες εκλογες ?εχθες παλι βουλη εβλεπα την αικατερινη την μεγαλή.
εγω σε εχω για ψηλα βαρο....τι με περασατε για πλεμπα,επειδη σας το παιζω λαικο παιδι και ταπεινο.
Την "Αθλητική Κυριακή" εννοούσα όχι καμμία που κουνιέται στο Star....Με αυτήν θα μεγαλώσουν πολλές γενιές ακόμα....
Θελεις τουμπανο? Βαζεις Αναστασια Πανοπουλου που ειναι τουλαχιστον κατω απο 50 ετων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτηηηηηηηηη
θα το σκεφτω.θα κατέβεις στης επόμενες εκλογες ?
εχεις ματι εσυ θα πας μπροστα.εγω σε εχω για ψηλα βαρο....
για μεγαλα πραγματα
Εστίαζε στα περίφημα gangbang που έκανε(και όχι μόνο) με τους 20+ εραστές της?εχθες παλι βουλη εβλεπα την αικατερινη την μεγαλή.
θα πληρώσω της αφίσες και τα φειγ βολανθα το σκεφτω.
θα πας μπροστα εσυ,ξερεις με ποιανου το μερος να εισαι.θα πληρώσω της αφίσες και τα φειγ βολαν
ποσό ακόμα μπροστά εχω μια αυτοκρατορίαθα πας μπροστα εσυ,ξερεις με ποιανου το μερος να εισαι.
Σε λίγο έχει διάγγελμα Ανδρέα για την αυριανή νίκη στις εκλογές...ευτυχως που υπαρχει και το καναλι της βουλης και βλεπω την τζερουσαλημ του βερντι.Δοξασμενος να ειναι αυτος που εφτιαξε το καναλι.