Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.659
- Πόντοι
- 456
αυτο το παταρι γαμιεται;Μετά από μια καταδρομικη είσοδο στο εν λόγω ίδρυμα, έσκασε μύτη ένα καινούργιο μωρο..τίμιο θα έλεγα
αυτο το παταρι γαμιεται;Μετά από μια καταδρομικη είσοδο στο εν λόγω ίδρυμα, έσκασε μύτη ένα καινούργιο μωρο..τίμιο θα έλεγα
Αφού ο τύπος θέλει καλαμάκι γιατί του προτείνεις το Κρίσταλ;Σου προτείνω Crystal (Μοναστηρίου), αφού δεν θέλεις full...
Ότι θέλεις έχει φίλε και από πάνω και από κάτω ότι γουστάρεις.Καλησπερα προκειται να επισκεφτω το καταστημα στο κεντρο. Γενικα ειναι η πρωτη φορα που πηγαινω.
Ειναι μασαζ με εκτονωση η εχει και παραπανω το προγραμμα;
Μόνο για μασάζ δεν πάνε εκεί πέραΚαλησπερα προκειται να επισκεφτω το καταστημα στο κεντρο. Γενικα ειναι η πρωτη φορα που πηγαινω.
Έχουν ακόμα προσφορά στην τιμή τής μίας έχεις δύο...Καλησπερα προκειται να επισκεφτω το καταστημα στο κεντρο. Γενικα ειναι η πρωτη φορα που πηγαινω.
Απλά μπορεί να του μείνει καμία από ανακοπηΈχουν ακόμα προσφορά στην τιμή τής μίας έχεις δύο...
Τρέχα να προλάβεις black τρίο..
Μια φορα πηγα και με λενε οτι αμα θελεις και μασαζ ειναι συν 20 ευρω...τους λεω δεν εχω συν 20 αλλα εχω ενα 10ρικο... μου λενε ενταξει,μπηκε μεσα με χαιδευει κανενα 5λεπτο και μου λεει γυρνα τωρα....τσαμπα το 10ρικο πηγε..Μόνο για μασάζ δεν πάνε εκεί πέρα
Είναι από τις σταθερές gilf μαζί με την Σοφία αδερφέH Σάσα δουλεύει ακόμα μάγκες?
Νομίζω ότι δεν ήταν σε γραφείο κάτω πριν από κάποια χρόνια?Είναι από τις σταθερές gilf μαζί με την Σοφία αδερφέ
Δεν το γνωρίζω αυτοΝομίζω ότι δεν ήταν σε γραφείο κάτω πριν από κάποια χρόνια?
Επειδή θα πεταχτώ Θεσσαλονίκη ....Μάλλον γι αυτήν λες..Την Ελένη, έχει απίστευτο πάτο..Οντως γενικά το καλό που έχεις το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι ότι όλες γαμιουνται δίχως αύριο...
Αυτή είναι η συγκεκριμένη, 60 ευρώ φουλ 1 φορά..τώρα πότε έιναι εκεί μη με ρωτάς, περνεις τηλέφωνο την Άννα και ρωτάςΕπειδή θα πεταχτώ Θεσσαλονίκη ....
Αυτή λέγεται Ελένη ;;;
Τι ώρες παίζει το μαγαζί , πόσα ζητάνε για πόση ώρα ;;
Ψηλή είναι έτσι ;