Νέα

Δαμανακη : Ειμαι Εβραια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
"Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ". TALMUD: Baba Mezia, 114b

"Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο" TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30

"Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ." TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b

"Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο." TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b

"ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ." TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25

"'Εναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια." TALMUD: Abodah Zara, 4b

Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους : Sanhedrin 57a . "'Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του."

"Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a. "Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο".

Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα."

"Τα σκεύη των μη-εβραίων αναδίδουν μια χειρότερη γεύση στο φαγητό που έχει μαγειρευτεί μέσα τους."Abodah Zarah 67b.

"'Ενας εβραίος δικαιούται να παντρευφθεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")". Sanhedrin 55b.

"'Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54b.

"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.

==========================================================

Γιατι το κανετε γαργαρα ολοι???

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
"Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ". TALMUD: Baba Mezia, 114b

"Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο" TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30

"Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ." TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b

"Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο." TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b

"ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ." TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25

"'Εναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια." TALMUD: Abodah Zara, 4b

Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους : Sanhedrin 57a . "'Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του."

"Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a. "Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.

Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο".

Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα."

"Τα σκεύη των μη-εβραίων αναδίδουν μια χειρότερη γεύση στο φαγητό που έχει μαγειρευτεί μέσα τους."Abodah Zarah 67b.

"'Ενας εβραίος δικαιούται να παντρευφθεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")". Sanhedrin 55b.

"'Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54b.

"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.

==========================================================

ΜΕ ΚΑΒΛΩΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
γυρω απ τον άξονά του.
εχω την εντυπωση οτι μολις ξεκινα δεξιοστροφα, νομιζει οτι δεξιοεβραιοφερνει και γυριζει αριστεροστροφα αλλα για τον ιδιο λογο σταματα εκει και μενει στασιμος.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

έχεις δίκιο, είναι άμεση απειλή προς το μεγάλο, καθαρό, φωτισμένο γένος
αχ πότε θα έρθουν από το διάστημα οι πατέρες να μας σώσουν από τους κακούς εβραίους που μας έβαλαν στο μάτι...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.999
Πόντοι
25.467
Τζούλιο Ρικάτι, Αβραάμ Μπεναρόγια ιδρυτές τού ΣΕΚΕ πού δύο χρόνια μετά τήν ίδρυσή του μετονομάσθηκε σέ ΚΚΕ.
ΟΛΑ τά "ελληνικά" κόμματα αριστερόστροφα καί δεξιόστροφα έχουν αλωθεί από εβραίους καί Μοσάντ.
Δέν είναι τυχαία η χρονική στιγμή πού επέλεξε η εβραία Δαμανάκη γιά νά δημιουργήσει φυλετικό επεισόδιο στό κοινοβούλιο.

Σωστό. Σεφαρδίτες όμως.

Επισκέπτης
Α, εχεις μεγαλη περιουσια εκει κάτω (κι εσυ)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ηθελες να πεις μανδαμ? οτι δεν ειμαι η μονη με ιδιοκτησια εδω μέσα?
δεν θελω να σου φάω τα πρωτεία, την εχεις με΄γαλύτερη απο μένα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ριξε καμια ζειμπεκια να το γιορτασεις!
Δεν χρειαζομαστε διαφημιση και οχι δεν εχω περιουσια να την περιφερω απο θρεντ σε θρεντ στα φορουμ. Ισα ισα που αν θες να μου την πεις κιολας εγω ουτε καν δευτερη επιλογη εχω  , οπως ο τρικαρδος. Αλλα δεν κανω τον επιδεξιο κωλο με σωβρακοφανελες.  ;)

OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
έχεις δίκιο, είναι άμεση απειλή προς το μεγάλο, καθαρό, φωτισμένο γένος
αχ πότε θα έρθουν από το διάστημα οι πατέρες να μας σώσουν από τους κακούς εβραίους που μας έβαλαν στο μάτι...

Αφιερωμενο στους Ανθελληνες εβραιοβιλους του φορουμ ειδικα......

Διαβαστε το ολο,ειδικα στο τελος εχει το κερασακι στην τουρτα!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν χρειαζομαστε διαφημιση και οχι δεν εχω περιουσια να την περιφερω απο θρεντ σε θρεντ στα φορουμ. Ισα ισα που αν θες να μου την πεις κιολας εγω ουτε καν δευτερη επιλογη εχω  , οπως ο τρικαρδος. Αλλα δεν κανω τον επιδεξιο κωλο με σωβρακοφανελες.  ;)

τοτε τι θα πουλαγες στην Κυπρο για να πάρεις στο Αιγαλεω?  :2funny: :2funny: :2funny:
σα να μας τα μπερδευεις.
οκ, επιστροφη στο θεμα. Θα σου δωθουν και άλλες ευκαιριες να μου την πεις.
τι διαολο με κάποιον άλλο θα διαφωνήσω ωστε να μπεις να με ειρωνευτεις.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Υπάρχουν και χειρότερα. Φαντάσου να ήταν στα χέρια Σουνιτών Ιεχωβάδων ή μιλιταριστών Κουακέρων.
:2funny:
Το χειροτερο ολων βεβαια και υπαρκτο, ειναι "Αριστερος Εργοδοτης".

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Η Ελλάδα βρίσκεται υπό εβραιοχριστιανική κατοχή 21 αιώνες.
Ελληνες ξυπνάτε!!!
:zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:
αυτό δεν γίνεται με τίποτις
καλοκοιμάται και βλέπει όνειρα με τον σείριο και το ιχώρ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αφιερωμενο στους Ανθελληνες εβραιοβιλους του φορουμ ειδικα......

ξέρεις επίσης πού γίνονται φόνοι και βιασμοί?
στο ιράν και στη σαουδική αραβία

ομιτζί, αυτό σημαίνει ότι και αυτοί μας έχουν βάλει στο μάτι?
μανούλα μουυυυ

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τοσο πολυ που να μην εχεις ορεξη να μπεις σε πουστροθρεντ για την καθιερωμένη σου καλημέρα?

Συμμετεχω στα θρεντ που γραφεις και εσύ.
Ειμαι τρελά ερωτευμενος μαζί σου και σε παρακολουθώ

Καλά πως μπορείς και προσβάλεις έτσι μια επιχειρματία-εργολάβο

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Συμμετεχω στα θρεντ που γραφεις και εσύ.
Ειμαι τρελά ερωτευμενος μαζί σου και σε παρακολουθώ

συμμετέχεις στα πουστροθρεντ που δεν συμμετεχω εγω.
Πρωτα λες καλημέρα στο λιλα και μετα στα υπολοιπα μέλη.

Επισκέπτης
Μπράβο ρε μαλάκες.
Βρήκατε έναν ψυχασθενή και κάνετε πλάκα..

OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
ξέρεις επίσης πού γίνονται φόνοι και βιασμοί?
στο ιράν και στη σαουδική αραβία

ομιτζί, αυτό σημαίνει ότι και αυτοί μας έχουν βάλει στο μάτι?
μανούλα μουυυυ

Μη λες μαλακιες........

Αυτα τα γραφει το ταλμουδ,το ιερο τους βιβλιο.

Επισκέπτης
τοτε τι θα πουλαγες στην Κυπρο για να πάρεις στο Αιγαλεω?  :2funny: :2funny: :2funny:
σα να μας τα μπερδευεις.
οκ, επιστροφη στο θεμα. Θα σου δωθουν και άλλες ευκαιριες να μου την πεις.
τι διαολο με κάποιον άλλο θα διαφωνήσω ωστε να μπεις να με ειρωνευτεις.
Εχεις και προβλημα κατανοησης μου φαινεται...Δεν ειπα οτι πουλησα. Αν ειναι να πουλησω ειπα...Αντιλαμβανεσαι τη διαφορα ετσι?  Τεσπα , δοξα τω θεω δεν εχω παραπονο. Λες πολλες μαλακιες τελευταια και εχω τουλαχιστον την ευχερεια της επιλογης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom