εκει το μυαλο σου.μπερδεύτηκα τώρα, και τα κορίτσια μιγάδες τι τα κάνουμε? τα στειρώνουμε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δαμανακη : Ειμαι Εβραια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 302
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Να μου πεις σε πιο κελί θα σε κλείσουν για να σου στηλώ τσιγάρα
γράμματα να μου στέλνεις να γελάω.
Ελληνιδα εβραια μαμα? Γιατι αν ειναι ελληνιδα σκετο δεν ειναι εβραιος.Η πλάκα είναι ότι ο ραβίνος της Σαλωνικης είναι από ελληνιδα μαμα
Πςςςςςςςςςςςςς
Είσαι και ματσωμένη?
Για λέγε μας να ψαρόσουπα..
Η Κλανίτσα είναι γνωστή φιδέμπορας-εργολάβος
γράμματα να μου στέλνεις να γελάω.
και δονιτές για να καβλώνεις
Ελληνίδα βέρα 100%Ελληνιδα εβραια μαμα? Γιατι αν ειναι ελληνιδα σκετο δεν ειναι εβραιος.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Τέκνο των Δελφών, έχετε ήδη χάσει στην προαιώνια διαμάχη και τώρα εμείς τα τέκνα της Σιών απλά παρατείνουμε την αγωνία μας! Όταν υψώσουμε την Κιβωτό της Διαθήκης μέσα στο Μαντείο των Δελφών, όλα θα έχουν τελείωσει και θα είστε αιώνια υποδωλουμένοι στο Γιαχβέ!
Πες στον δρακονιανο σεληνιακο ψευδοθεο σου τον γιαχβε-σιν-σιων-σινα-τζενται-τζιουντ-σενται οτι ερχεται η ωρα του........
Επισης Οι Έλληνες δυστυχώς είναι ακόμη ζαλισμένοι από τις "πέτρες σφενδόνης" του εβραιομογγόλου Δαυΐδ αλλα δε θα ειναι για πολυ ακομα.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
φφφ, έχω απορία, άμα κάποιος είναι εβραίος στην καταγωγή αλλά είναι βαφτισμένος και πιστος ελληνορθόδοξος χριστιανός, τι τον κάνουμε; του δίνουμε μια ευκαιρία να παλέψει στο πλάι μας ενάντια στον αληθινό εχθρό ή το αίμα του δε θα τον αφήσει ποτέ να έρθει με το μέρος του καλού?
ορθοδοξος χριστιανος???????????????????
πιστος αυτης της εβραιογενούς θρησκειας?
τι λες μαρη? αυτη η θρησκεια δεν ταιριαζει σε ΓΝΗΣΙΟΥΣ Ελληνες.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εκει το μυαλο σου.
φφφ εσένα ποιος είναι ο θεός σου?
ο χριστούλης ή ο δίας?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
μα...μα... μα είναι η θρησκεία του καλού, ο καλός χριστούλης διδάσκει την αγάπηορθοδοξος χριστιανος???????????????????
πιστος αυτης της εβραιογενούς θρησκειας?
τι λες μαρη? αυτη η θρησκεια δεν ταιριαζει σε ΓΝΗΣΙΟΥΣ Ελληνες.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ειπες και κατι σωστο..τι λες μαρη? αυτη η θρησκεια δεν ταιριαζει σε ΓΝΗΣΙΟΥΣ Ελληνες.
Ο πεοντας ο εκτοξευτης.
φφφ εσένα ποιος είναι ο θεός σου?
ο χριστούλης ή ο δίας?
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
μα...μα... μα είναι η θρησκεία του καλού, ο καλός χριστούλης διδάσκει την αγάπη
ο μμονος κατάλληλος να λυσει τη διαφωνια μας ειναι ο φφφφφφανατικ
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
ειπες και κατι σωστο..
συμβαινει κι αυτο 1 φορα στα χιλια χρόνια.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
ειπες και κατι σωστο..
Ετσι ειναι φιλε μου.
Ελληνας και εβραιο-χριστιανος δεν παει.
Αλλα βλεπεις εχουν κανει ολικο φορματ στους εγκεφαλους των Ελληνων......απο τα παλια χρονια μεχρι και σημερα τα αηδιαστικα σατανικα τους τεχνασματα δουλευουν μια χαρα.
Βλεπε πχ νηπιοβαπτισμος,σατανοποιηση της αρχαιας Ελληνικης γνωσης και συμβολων και καταστροφη απο οτι εμεινε.......βλεπε αρχαιους Ελληνικους ναους που τους κατεστρεψαν για να χτισουν απο πανω εκκλησιες....ειναι απειρα αυτα που μπορουμε να πουμε.
fffanatic
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Αφιερωμενο στους κοιμησμενους Ανθελληνες εβραιοφιλους του φορουμ.
Οι εβραίοι αποκαλούνται ανθρώπινα όντα, αλλά οι μη-εβραίοι δεν είναι άνθρωποι. ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ". TALMUD: Baba Mezia, 114b
"Ο Akum (μη-εβραίος) είναι σαν το σκυλί. Ναι, η γραφή λέει να τιμούμε το σκύλο περισσότερο από το μη-εβραίο" TALMUD: Ereget Raschi Erod, 22 30
"Οι ψυχές των μη-εβραίων προέρχονται από ακάθαρτα πνεύματα και αποκαλούνται ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ." TALMUD: Jalkut Rubeni gadol 12b
"Αν φας μαζί με έναν μη-εβραίο είναι σαν να τρως με ένα σκύλο." TALMUD: Tosapoth, Jebamoth 94b
"ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥ." TALMUD: Sepher Ikkarim III c 25
"'Εναν αιρετικό μη-εβραίο μπορείτε να τον σκοτώσετε ευθέως με τα ίδια σας τα χέρια." TALMUD: Abodah Zara, 4b
Οι εβραίοι μπορούν ελεύθερα να εξαπατούν τους απίστους : Sanhedrin 57a . "'Ένας εβραίος δε χρειάζεται να πληρώσει σε έναν μη-εβραίο τους χρωστούμενους μισθούς για τη δουλειά του."
"Οι εβραίοι δικαιούνται να ληστεύουν και να φονεύουν μη-εβραίους : Sanhedrin 57a. "Όταν ένας εβραίος φονεύει έναν μη-εβραίο δεν ισχύει η θανατική ποινή. Οτιδήποτε κλέψει ένας εβραίος από έναν άπιστο μπορεί να το κρατήσει.
Οι εβραίοι μπορούν να πουν ψέμματα σε μη-εβραίους : Baba Kamma 113a. "Οι εβραίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν ψέμματα (τεχνάσματα) για να κατατροπώσουν έναν μη-εβραίο".
Τα παιδιά των μη-εβραίων είναι υπάνθρωποι : Yebamoth 98a. "Όλα τα παιδιά των απίστων είναι ζώα."
"Τα σκεύη των μη-εβραίων αναδίδουν μια χειρότερη γεύση στο φαγητό που έχει μαγειρευτεί μέσα τους."Abodah Zarah 67b.
"'Ενας εβραίος δικαιούται να παντρευφθεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")". Sanhedrin 55b.
"'Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54b.
"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.
Ξυπνησατε με αυτα?
Η δεν φτανουν για να ξυπνησετε?
Επισκέπτης
αν οι μονες 2 επιλογες ειναι αυτες τοτε ενα θεματάκι το χεις μπατιρακι μου.
δεν σου φταιν οι εργολάβοι, φταίει οτι εισαι αφραγκος ρε καημένο.
πληρωνε το νοικι τωρα
οπα! Πλακωσαν και τα τζακια απο τα δυτικα προαστεια
Δυτικα μενει? ωραια.οπα! Πλακωσαν και τα τζακια απο τα δυτικα προαστεια
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
οπα! Πλακωσαν και τα τζακια απο τα δυτικα προαστεια
ζηλεύουμε?
Ξυπνησατε με αυτα?
Η δεν φτανουν για να ξυπνησετε?
Εχω ξυπνησει με κάτι κάβλες αλλό πραγμα, ξέρεις κανα γκομινακι εβραια να την
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ας ψαξουν να βρουν πως αντιμετωπισαν τον παυλο στην πνυκα οι αθηναιοιΕτσι ειναι φιλε μου.
Ελληνας και εβραιο-χριστιανος δεν παει.
Αλλα βλεπεις εχουν κανει ολικο φορματ στους εγκεφαλους των Ελληνων......απο τα παλια χρονια μεχρι και σημερα τα αηδιαστικα σατανικα τους τεχνασματα δουλευουν μια χαρα.
Βλεπε πχ νηπιοβαπτισμος.......
και μετα ας ερθουν να μου πουν για χριστιανισμο και αλλα εβραικα σκευασματα...
τελικα η εκστρατεια αφανισμου του ελληνισμου μεσω της εξομοιωσης στεφθηκε με απολυτη επιτυχια..