You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δαμανακη : Ειμαι Εβραια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 302
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
και μια απορια...Αμα δεν εισαι Εβραιος , αλλα τυχαια (εντελως τυχαια ετσι?) συναναστραφει με Εβραιους , μολυνεσαι?
τοσο, που σκεφτομαι να πουλαω εδω και να αγοραζω Αιγαλεω
ζηλεύουμε?
Τι εχει το Αιγαλεω? Μια χαρα ειναι το χωριο του Ζαμπετα.και μια απορια...Αμα δεν εισαι Εβραιος , αλλα τυχαια (εντελως τυχαια ετσι?) συναναστραφει με Εβραιους , μολυνεται?
η θρησκεία καθορίζει την καταγωγή δηλαδίς
δηλαδίς ο έλληνας βουδιστής πρέπει να διαλέξει, ή το έθνος ή τη θρησκεία
εντιτ: ο βουδισμός δεν είναι θρησκεία, χμ
όπου θρησκεία βάλε πνευματικές αναζητήσεις
Ελλας-θρησκεια [ορθοδοξια]-οικογενεια
Επισκέπτης
ας ψαξουν να βρουν πως αντιμετωπισαν τον παυλο στην πνυκα οι αθηναιοι
και μετα ας ερθουν να μου πουν για χριστιανισμο και αλλα εβραικα σκευασματα...
τελικα η εκστρατεια αφανισμου του ελληνισμου μεσω της εξομοιωσης στεφθηκε με απολυτη επιτυχια..
Τά πρώτα "κόμματα" μετά τό 1821 ονομάζονταν "αγγλικό", "γαλλικό", "ιταλικό" καί "γερμανικό".Η Ελλάδα βρίσκεται υπό εβραιοχριστιανική κατοχή 21 αιώνες.
Ελληνες ξυπνάτε!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.231
- Πόντοι
- 17.085
Tρικυμία εν κρανίω.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ
Επισκέπτης
Μια χαρα ειναι και το αγαπω πολυ. 5 χρονια ζουσα εκει. Ετερον εκατερον.Τι εχει το Αιγαλεω? Μια χαρα ειναι το χωριο του Ζαμπετα.
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Α, εχεις μεγαλη περιουσια εκει κάτω (κι εσυ)
αυτο ηθελες να πεις μανδαμ? οτι δεν ειμαι η μονη με ιδιοκτησια εδω μέσα?
δεν θελω να σου φάω τα πρωτεία, την εχεις με΄γαλύτερη απο μένα
ριξε καμια ζειμπεκια να το γιορτασεις!
και εγω μερικα. Λες?Μια χαρα ειναι και το αγαπω πολυ. 5 χρονια ζουσα εκει. Ετερον εκατερον.
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
ο θεος πρεπει να σημαινει/αντιπροσωπευει κατι διαφορετικο για τον καθενα..η θρησκεία καθορίζει την καταγωγή δηλαδίς
δηλαδίς ο έλληνας βουδιστής πρέπει να διαλέξει, ή το έθνος ή τη θρησκεία
εντιτ: ο βουδισμός δεν είναι θρησκεία, χμ
όπου θρησκεία βάλε πνευματικές αναζητήσεις
η μαζικοτητα ειναι για τα προβατα...οτι καλυτερο για τις κυβερνησεις παγκοσμιως..
μην περιμενεις τιποτα..Τά πρώτα "κόμματα" μετά τό 1821 ονομάζονταν "αγγλικό", "γαλλικό", "ιταλικό" καί "γερμανικό".Η Ελλάδα βρίσκεται υπό εβραιοχριστιανική κατοχή 21 αιώνες.
Ελληνες ξυπνάτε!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ο θεος πρεπει να σημαινει/αντιπροσωπευει κατι διαφορετικο για τον καθενα..
η μαζικοτητα ειναι για τα προβατα...οτι καλυτερο για τις κυβερνησεις παγκοσμιως..
σε προτιμώ από τον φφφ
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
σε προτιμώ από τον φφφ
εγω ομως με πραγματική πικρια θα πω: μα γιατι ρε ποθτη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι κατι παιδια σαν τα κρυα τα νερά, με ευφυια και ενα σωρό άλλες χάρες να σου πετάν κανα λιακοπουλέικο και να σε ξενερώνουν τελείως??????
Γιατι καπου πρεπει να σταματησει ο οργασμος σας οταν τους βλεπετε.εγω ομως με πραγματική πικρια θα πω: μα γιατι ρε ποθτη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
γιατι κατι παιδια σαν τα κρυα τα νερά, με ευφυια και ενα σωρό άλλες χάρες να σου πετάν κανα λιακοπουλέικο και να σε ξενερώνουν τελείως??????
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Γιατι καπου πρεπει να σταματησει ο οργασμος σας οταν τους βλεπετε.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Και φυσικα για να παρουμε κανα κοκκαλο και εμεις.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γκομπρίτοοοο
δεν το κάνουν επίτηδες
είναι το μικρόβιο της φυλής, αν δεν καβλώνουν με το παρελθόν δεν (νομίζουν ότι) έχουν τίποτις για να καβλώσουν με το σήμερις
εγω ομως με πραγματική πικρια θα πω: μα γιατι ρε ποθτη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν το κάνουν επίτηδες
είναι το μικρόβιο της φυλής, αν δεν καβλώνουν με το παρελθόν δεν (νομίζουν ότι) έχουν τίποτις για να καβλώσουν με το σήμερις
Επισκέπτης
Τζούλιο Ρικάτι, Αβραάμ Μπεναρόγια ιδρυτές τού ΣΕΚΕ πού δύο χρόνια μετά τήν ίδρυσή του μετονομάσθηκε σέ ΚΚΕ.
ΟΛΑ τά "ελληνικά" κόμματα αριστερόστροφα καί δεξιόστροφα έχουν αλωθεί από εβραίους καί Μοσάντ.
Δέν είναι τυχαία η χρονική στιγμή πού επέλεξε η εβραία Δαμανάκη γιά νά δημιουργήσει φυλετικό επεισόδιο στό κοινοβούλιο.
ΟΛΑ τά "ελληνικά" κόμματα αριστερόστροφα καί δεξιόστροφα έχουν αλωθεί από εβραίους καί Μοσάντ.
Δέν είναι τυχαία η χρονική στιγμή πού επέλεξε η εβραία Δαμανάκη γιά νά δημιουργήσει φυλετικό επεισόδιο στό κοινοβούλιο.
Εσυ πως στροφαρεις?
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Εσυ πως στροφαρεις?
γυρω απ τον άξονά του.