Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.762
- Πόντοι
- 486
"Μόνο" φωτογραφίες πλέον με 38 ευρώ το μήνα.Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν είναι σε γραφείο πλέον ?
"Μόνο" φωτογραφίες πλέον με 38 ευρώ το μήνα.Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν είναι σε γραφείο πλέον ?
Only fans?"Μόνο" φωτογραφίες πλέον με 38 ευρώ το μήνα.
Όχι η Βίκυ δεν έχει σχέση με Δάφνη. Καλή είναι η μικρή αλλά όχιΞεκίνησε πάλι magic? Η Βίκυ μοιάζει πολύ.
Όχι η Βίκυ δεν έχει σχέση με Δάφνη. Καλή είναι η μικρή αλλά όχι
Καλή είναι μόνο; Ανερχόμενο αστεράκι είναι.
Για την ιστορία η Δάφνη που λέτε, άγνωστο έαν επιστρέψει εμένα
Εμένα μου άρεσε. Απίστευτη φάτσα, πολύ καλό σώμα. Παρά πολυ καλή πιπα αν κ επέμενε για προφυλακτικό. Κατά τα άλλα δεν φαινόταν να αντέχει πολύ χτύπημα. Αλλά ίσως δοκιμάσω πάλι γιατί το χαμόγελο και η πιπα της μου άρεσαν πολυΚαλή είναι μόνο; Ανερχόμενο αστεράκι είναι.
Για την ιστορία η Δάφνη που λέτε, άγνωστο έαν επιστρέψει.
Ποια είναι;Λίγη βοήθεια;@Vipman η Βίκυ στοματικό με προφυλακτικό; Δεν μπορώ να το πιστέψω, μήπως την είδες στις πολύ αρχές της και δεν ήξερε;
Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει τώρα από εγχώριο προϊόν σε γραφείο, κατά τη γνώμη μου.
Στο μαγικό γραφείο εννοεί φίλε, μπες εκεί και θα την δεις.Ποια είναι;Λίγη βοήθεια;
Καλή είναι μόνο; Ανερχόμενο αστεράκι είναι.
Για την ιστορία η Δάφνη που λέτε, άγνωστο έαν επιστρέψει.
Φίλε έκανα λάθος σορρυ την μπέρδεψα. Μλκια μου. Νόμιζα πάνω στην νύστα ότι λέγατε για άλλη κοπέλα. Βιβή από ντρεαμς εννοούσα εγωΠοια είναι;Λίγη βοήθεια;
Φίλε έκανα λάθος σορρυ την μπέρδεψα. Μλκια μου. Νόμιζα πάνω στην νύστα ότι λέγατε για άλλη κοπέλα. Βιβή από ντρεαμς εννοούσα εγω
Τώρα καταλάβαμε. Η Βιβή αναφέρθηκε πώς όντως κάνει στοματικό με προφυλακτικό.
Η Βίκυ magic όμως είναι χόρτο μαγικό.
Μάλλον θα δοκιμάσω τότεΤώρα καταλάβαμε. Η Βιβή αναφέρθηκε πώς όντως κάνει στοματικό με προφυλακτικό.
Η Βίκυ magic όμως είναι χόρτο μαγικό.
Μάλλον θα δοκιμάσω τότε
Το νημα πρεπει να ειναι στον αφρο αφου υπαρχουν μελη που ενδιαφερονται για την Δαφνη. Το προβλημα ειναι τα ασχετα και αυτα πρεπει να σταματησουν, δεν θα υποβιβαστεί το νήμα γιατί κάποια μελη γράφουν άσχετα!!!Γιατί κρατάτε στον αφρό το νήμα της Δάφνης; Μπαίνουμε να δούμε αν επανήλθε και διαβάζουμε άσχετα
Σωστά θα ήταν όσα γράφεις αν υπήρχε Δάφνη διαθέσιμη.Το νημα πρεπει να ειναι στον αφρο αφου υπαρχουν μελη που ενδιαφερονται για την Δαφνη. Το προβλημα ειναι τα ασχετα και αυτα πρεπει να σταματησουν, δεν θα υποβιβαστεί το νήμα γιατί κάποια μελη γράφουν άσχετα!!!
Σωστά είναι αυτά που γράφω γιατί απορρέουν από τους κανόνες του forum. Υπάρχει λόγος που τα νήματα είναι προσωποποιημένα, δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας η μη, αλλά πληροφοριακής ικανότητας και ευκολίας για όλα τα μέλη του forum.Σωστά θα ήταν όσα γράφεις αν υπήρχε Δάφνη διαθέσιμη.
Έλα που δεν υπάρχει...
Μα αν δεν υπάρχει η κοπέλα για την οποία έγινε το τοπικό, για ποια πληροφοριακή ικανότητα και ευκολία μιλάμε;Σωστά είναι αυτά που γράφω γιατί απορρέουν από τους κανόνες του forum. Υπάρχει λόγος που τα νήματα είναι προσωποποιημένα, δεν τίθεται θέμα διαθεσιμότητας η μη, αλλά πληροφοριακής ικανότητας και ευκολίας για όλα τα μέλη του forum.