socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Δηλαδή;Άλλαξε εντελώς επάγγελμα, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης για το καλάθι του πορνονοικοκύρη.
Δηλαδή;Άλλαξε εντελώς επάγγελμα, βάσει της τελευταίας ενημέρωσης για το καλάθι του πορνονοικοκύρη.
Καλημέρα φίλε. Δηλαδή εχθές που μίλησα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε αυτή τη δουλειά.Δηλαδή;
και τώρα τι κάνει? μόνο βίζιτες?Καλημέρα φίλε. Δηλαδή εχθές που μίλησα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε αυτή τη δουλειά.
Είσαι σωστός φίλε.Μακάρι το καλύτερο για την κοπελα και κάθε κοπελα
Δεν αποκλείεται να επιστρέψει όμωςΚαλημέρα φίλε. Δηλαδή εχθές που μίλησα μαζί της μου είπε ότι σταμάτησε αυτή τη δουλειά.
Πες και για μας τίποτα.Μακάρι το καλύτερο για την κοπελα και κάθε κοπελα
Ενώ οι υπόλοιποι δουλεύουμε εθελοντικά να περνάει η ώρα. Παίρνουμε και λιγότερα από τις βίζιτες γιατί είμαστε κουβαρντάδες.Τόλμα και ξαναεκβίασε κοπέλα ασέβαστε που κάνει μια δουλειά από ανάγκη
προς στιγμή νόμιζα πως αναφέρεσαι σε μένα...Όποιος επιθυμεί να προσβάλει, να ειρωνευτεί, να πουλήσει τόση μαγκιά που ξεχειλίζει τον περιμένω Συγγρού και Φραγκούδη, καφενείον ο Πιλότος. Εκεί θα παραδεχτώ τα κακαλά του. Να έρθει μπροστά μου να μου πεί ο,τι θέλει. Αλλιώς λειρί και μάγκες των πλήκτρων. Κερνάμε σολωμό με πουρέ σέλινο.
Αν έχεις αρχίδια Έλα χοντρούλη.
μα τι λέτε ρε μαλάκες?Μακάρι το καλύτερο για την κοπελα και κάθε κοπελα
σε ποιόν αναφέρεσαι ρε ιππότη των εκδιδόμενων...Το σημερινό να σου γίνει μάθημα. Βλέπεις έναν άνθρωπο που δεν απαντάει στις μαλακίες που του γράφεις και λες ''τον έχω''. Τα παπάρια μου έχεις. Δεν ξέρεις ποιός είναι πίσω από ένα προφίλ. Φτερού είσαι. Να περπατήσεις απ' την κοιλιά δεν μπορείς αλητόπουστα αλλά η αλητεία αλητεία. Τόλμα και ξαναεκβίασε κοπέλα ασέβαστε που κάνει μια δουλειά από ανάγκη να πληρώσει τα δίδακτρα της γιατί δεν έχει γονείς ή κοπέλα άλλη που έχει τη μάνα της σε αιμοκάθαρση, άλλη κοπέλα που μεγαλώνει 2 παιδιά μόνη της οτι θα γράψεις κακή κριτική αν δεν στα κάνει όλα τέλεια, ΕΝΩ ΒΡΩΜΟΚΟΠΑΣ.
Άντε μαλάκα κάθεσαι και σε τραπέζι φαγητού με έναν καφέ 3 ώρες. Βλάκα ε βλάκα.
Το καλύτερο φίλε είναι αυτό που επιθυμεί αυτή.αν θέλει να δουλεύει ωραια , αν θέλει να σταματήσει και σταματάει πάλι ωραία.μα τι λέτε ρε μαλάκες?
κάθε φορά που σκάει νέο πουτανί στο μπού, ουρά γίνεται για να χωθούμε να γαμήσουμε...
αν θες πραγματικά να εκλείψει η πορνεία κάτσε σπίτι σου και γάμα την χούφτα σου ή την γυναίκα σου...
γεμίσαμε με κλαψομούνηδες υποκριτές εδώ μέσα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε ποιόν αναφέρεσαι ρε ιππότη των εκδιδόμενων...
δεν διαφωνώ...Το καλύτερο φίλε είναι αυτό που επιθυμεί αυτή.αν θέλει να δουλεύει ωραια , αν θέλει να σταματήσει και σταματάει πάλι ωραία.
α δηλαδή τι θές να κάθεσαι όλη μέρα άχρηστος και ν' αερίζεις τ' αρχίδια σου?Και εγώ χαίρομαι που έχω δουλειά, αλλά αν κερδίσω το Τζόκερ και σταματήσω πάλι θα χαίρομαι και πιο πολύ μάλιστα.
ναι εσύ πιστεύεις πως έτσι σταματάνε να έχουν εθισμό στο εύκολο μαρούλι...Δεν αποκλείεται να επιστρέψει όμως
α δηλαδή τι θές να κάθεσαι όλη μέρα άχρηστος και ν' αερίζεις τ' αρχίδια σου?
το όνειρο κάθε Έλληνα? ή θα τα φας στις πουτάνες ΟΛΑ για ΟΛΑ να στηρίξεις τις βίζιτες που γαμιούνται από ανάγκη?
Έλα όποτε θες να γνωριστούμε αφού έχεις απορίες. Θα σου λυθούν.προς στιγμή νόμιζα πως αναφέρεσαι σε μένα...
αλλά επειδή είμαι 1,86 και 80 κιλά χοντρούλη δε με λες...
δε με λες είσαι μόνιμος εκεί? στο Πάιλοτ?
απ' ότι ξέρω εκεί συχνάζουν πουτανιάρηδες και εκκολαπτόμενοι νταβάδες...
εσύ τι είσαι από τα δύο?
για πουτανιάρη δε σε κόβω...
αλλά αφού ξέρεις και το μενού μάλλον ο μάγειρας πίσω στην κουζίνα θάσαι...