papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.435
- Πόντοι
- 27.261
γρουσουζη γκαντεμοσαυρε, την εφαγες την κοπελα.Νομιζω οτι Δαφνη διεγραψε τον λογαριασμο της!
γρουσουζη γκαντεμοσαυρε, την εφαγες την κοπελα.Νομιζω οτι Δαφνη διεγραψε τον λογαριασμο της!
Την δευτερα θα εχεις την απαντηση μου!γρουσουζη γκαντεμοσαυρε, την εφαγες την κοπελα.
μη με ξεχασεις εεε...Την δευτερα θα εχεις την απαντηση μου!
Τα λεμε δευτερα!!μη με ξεχασεις εεε...
Πω πω τι πάθαμε.... Γκαντεμιά... Και πως θα βγει το ΣΚ????Όντως τον διέγραψε
Αν αναφερεσαι σε μενα ως ανωνυμο ή μπαχαλακια εδω ειμαι να συζητησουμε οτι θεςμη δινεις σημασια στους κλασσικους μπαχαλακηδες και σε ανωνυμα προφιλς, απο δευτερα ολα θα γινουν κατανοητα.
Δεν νομιζω οτι σου χω μιλησει ποτε ή εχω σχολιασει οσα γραφεις. Βουλωσε το λοιπον και παιξε αλλουασε clon έχει πάθει οξεία καψοκωλίαση ο τύπος και ασχολείται μόνο μαζί της
επειδη σε βλεπω οτι εχεις μυγα, τι θες να συζητησουμε παιχτη ?Αν αναφερεσαι σε μενα ως ανωνυμο ή μπαχαλακια εδω ειμαι να συζητησουμε οτι θες
Δεν εχω καμια μυγα. Ειπα να ενημερωσω οποιον ενδιαφερεται για την προσωπικη μου εμπειρια. Οποιος δεν ενδιαφερεται δεν υπαρχει λογος να γινεται κακεντρεχης. Το σαιτ ειναι προς ενημερωση. Εστω κι εναν να προβληματισα μου αρκει. Επισης μου αρκει οτι εξαφανιστηκε κι εσβησε απο το ινστα τα στορι της με τον παιδοφιλο. Τωρα αν εσυ το βλεπεις ως μπαχαλο δικαιωμα σου. Φιλικαεπειδη σε βλεπω οτι εχεις μυγα, τι θες να συζητησουμε παιχτη ?
μα δε σου εκανα παραθεση η' εξεφρασα καποιο παραπονο για σενα.Δεν εχω καμια μυγα. Ειπα να ενημερωσω οποιον ενδιαφερεται για την προσωπικη μου εμπειρια. Οποιος δεν ενδιαφερεται δεν υπαρχει λογος να γινεται κακεντρεχης. Το σαιτ ειναι προς ενημερωση. Εστω κι εναν να προβληματισα μου αρκει. Επισης μου αρκει οτι εξαφανιστηκε κι εσβησε απο το ινστα τα στορι της με τον παιδοφιλο. Τωρα αν εσυ το βλεπεις ως μπαχαλο δικαιωμα σου. Φιλικα
Οκ φιλε μου, θεωρησα οτι πηγε σε μενα διοτι εγω ξεκινησα το θεμα. Καλη συνεχειαμα δε σου εκανα παραθεση η' εξεφρασα καποιο παραπονο για σενα.
το ειδα αυτο που εγραψες και καλα εκανες που το εγραψες εννοειται, αλλα δεν αναφερθηκα σε σενα καπου.
γι'αυτο και η μυγα που σου ειπα πριν.
12 χρόνια μέλος με 40μνμ και στα μισά ασχολείσαι μαζί της, ξεπέρασε την καψουράκο γίνεσαι κουραστικόςΔεν νομιζω οτι σου χω μιλησει ποτε ή εχω σχολιασει οσα γραφεις. Βουλωσε το λοιπον και παιξε αλλου
Μελετας και τα στατιστικα μου κομπλεξακο;12 χρόνια μέλος με 40μνμ και στα μισά ασχολείσαι μαζί της, ξεπέρασε την καψουράκο γίνεσαι κουραστικός
παει η δευτερα μαςΤο χάσαμε το κορμί...
Την Καθαρά Δευτέρα, την Καθαρά είπαμεπαει η δευτερα μας
μπορεί να τόκλεισε γιατί τσιμπήσανε τον ρεντ ντράγκον να την πέφτει σε ανήλικα και μπορεί να έτρωγε κράξιμο...Πράγματι, η κοπέλα έκλεισε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και απέχει από κάθε επικοινωνία. Σίγουρα ευθύνεται η κλιματική αλλαγή και όχι το γεγονός ότι βγήκαν τα προσωπικά της στοιχεία στον αέρα από αμυαλα άτομα σε άλλο thread. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τί κουβαλούν ορισμένοι αντί για λίγο νιονιο, λίγη στοιχειώδη κοινή λογική. Δεν επιτρέπεται να βγάζει κανένας φανέλα τον άλλο, ειδικά σε αυτό το χώρο.