aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.738
- Πόντοι
- 11.956
Την Δευτέρα που είναι του Αγίου πνεύματος...μάλλον....θωτην φώτιση ο θεός να μας πει?
πεφτει δευτερα ομωςειναι αργια ρε μαν ο 15Αυγουστος,δεν κανει.
αδελφε εχουμε καποιο τροπο επικοινωνιας για τη dafni?Η Δαφνη δεν χρειαζεται συστασεις, παρ ολο του νεαρου της ηλικιας εχει αποδεδειγμενη εμπειρια με συνεργασιες σε δυο πολυ σεβαστα γραφεια. Διαθετει ολο το πακετο και απο προσωπικη εμπειρια μπορω να σας πω οτι στεκεται το ιδιο δυνατα σε ενα δωματιο ξενοδοχειου και σε ενα εστιατοριο πολυτελους ξενοδοχειου. Κατεχει την τεχνη των διαπροσωπικων σχεσεων και το κυριωτερο δεν μιλαει για να μιλαει, γεγονος που την καθιστουν αριστη επιλογη για συνοδεια η μεγαλυτερα ραντεβου. Για το ερωτικο δεν χρειαζεται να αναφερθω υπαρχουν πολλα reviews με ενα απο αυτο να ανοικει σε εμενα. Αξιζει να σεβαστουμε και να βοηθησουμε με την προτιμηση μας την προσπαθεια της Δαφνης να εργαστει επιλεκτικα εκτος των πλαισιων που δινουν τα γραφεια και να αποφυγουμε κακως κειμενα και λαθος συμπεριφορες που αποθαρρύνουν τα κοριτσια του χωρου.
Τηλεφωνακι που θα βρουμε?Καλημέρα μωράκια μου εύχομαι οι διακοπές σας να ήταν ήρεμες και να χαλαρώσετε . Σειρά μου να σας χαλαρώσω κι εγώ
ΩΝΣΓ τιναφτορε!!!!!Καλημέρα μωράκια μου εύχομαι οι διακοπές σας να ήταν ήρεμες και να χαλαρώσετε . Σειρά μου να σας χαλαρώσω κι εγώ
Η ρόγα βγάζει μάτι..Καλημέρα μωράκια μου εύχομαι οι διακοπές σας να ήταν ήρεμες και να χαλαρώσετε . Σειρά μου να σας χαλαρώσω κι εγώ
για την ωρα αγνωστο!Μάγκες τι παίζει με τιμή, υπηρεσίες και πως επικοινωνούμε γιατί δεν απαντάει στα μηνύματα;
Κατάλαβαγια την ωρα αγνωστο!
Στείλε μου προσωπικό μήνυμα με φώτισεΤην Δευτέρα που είναι του Αγίου πνεύματος...μάλλον....θωτην φώτιση ο θεός να μας πει?
παλτο κρεμας κανονικα... ευκολα.Η ρόγα βγάζει μάτι..
Το άκουσα κι αυτό χαχαχαχαπαλτο κρεμας κανονικα... ευκολα.
Σίγουρα μια χαλάρωση μαζί σου θα είναι ότι πρέπειΚαλημέρα μωράκια μου εύχομαι οι διακοπές σας να ήταν ήρεμες και να χαλαρώσετε . Σειρά μου να σας χαλαρώσω κι εγώ
Ωωωω να σαι σίγουροςΣίγουρα μια χαλάρωση μαζί σου θα είναι ότι πρέπει
Τηλ επικοινωνίας παρακαλώ αγαπητή κοπέλα !Ωωωω να σαι σίγουρος