Διαγραμμένο μέλος 221739
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2022
- Like
- 182
Καλησπέρα σας μωράκια μου ελπίζω να είστε καλά και να μην έλειψα πολύ καιρό Θα επιστρέψω λίαν συντόμως !!
μπορούμε να έχουμε το τηλ σου?Καλησπέρα σας μωράκια μου ελπίζω να είστε καλά και να μην έλειψα πολύ καιρό Θα επιστρέψω λίαν συντόμως !!
Φωτογραφίες... υπηρεσίες...κτλΚαλησπέρα σας μωράκια μου ελπίζω να είστε καλά και να μην έλειψα πολύ καιρό Θα επιστρέψω λίαν συντόμως !!
τπο πλην αναλ (δυστχωωωωως)Φωτογραφίες... υπηρεσίες...κτλ
Φωτογραφίες... υπηρεσίες...κτλ
Περίπου;μέσα στον μήνα;Καλησπέρα σας μωράκια μου ελπίζω να είστε καλά και να μην έλειψα πολύ καιρό Θα επιστρέψω λίαν συντόμως !!
Μπορείς να βάλεις link;Η Δάφνη που ήταν παλιά Your Angela άξιζε και χωρίς anal και θα την ξανασυνατούσα πάρα το οτι πλέον δεν επιλέγω κοπέλες που δεν κάνουν anal.
Δυστυχώς την πρόλαβα ελάχιστες φορές.
Είμαστε σίγουροι ότι είναι η ίδια?
link σε τι; δεν είναι στο Your Angels εδώ κ πολύ καιροΜπορείς να βάλεις link;
Εννοώ link απο τις κριτικές της εδώ πέρα στο forum (αν έχει).link σε τι; δεν είναι στο Your Angels εδώ κ πολύ καιρο
Μπορείς να βάλεις link;
Εννοώ link απο τις κριτικές της εδώ πέρα στο forum (αν έχει).
Δε δουλεύει το search?Εννοώ link απο τις κριτικές της εδώ πέρα στο forum (αν έχει).
Καθόλου τεμπελιά.Ρε συ πλάκα μας κάνεις; μια σελίδα πισω ειναι.
Πόση τεμπελια πια;;;
Δουλεύει. Όλα ΟΚ.Δε δουλεύει το search?
Το link για το προφίλ στο Magic έχει και link για τις κριτικές από Your Angels αν κοιτάξεις καλά. Το ίδιο που βγάζει το search.Καθόλου τεμπελιά.
Η προηγούμενη σελίδα είναι απο άλλο γραφείο.
Γιατι το λές έμαθες κάτι?
Ναι η ίδια είμαι που ήμουν στο yourangels όπως και στο magic.Το link για το προφίλ στο Magic έχει και link για τις κριτικές από Your Angels αν κοιτάξεις καλά. Το ίδιο που βγάζει το search.
Αυτό δείχνει ότι η Δάφνη με κριτικές στο Magic ήταν η ίδια με την κοπέλα του Your Angels.
Η δική μου ερώτηση είναι αν η dafni89 είναι η ίδια κοπέλα.
Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου?Ναι η ίδια είμαι που ήμουν στο yourangels όπως και στο magic.
Κοιτάξτε έχετε απόλυτο δίκιο όλοι , όμως επειδή χθες δημιούργησα το προφίλ όπως ξέρετε δεν με αφήνει να κάνω τα πρώτα μου βήματα ελεύθερα χωρίς να περιμένω κάποιον mod να μου το εγκρίνει, οπως ακόμα δεν μπορώ να απαντήσω σε προσωπικά μηνύματα ! Από Δευτέρα θα έχετε αριθμό τηλεφώνου υπηρεσιες και ότι συνεπάγεταιΣ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου?
Δε μπορούμε να σ στείλουμε μήνυμα εδώ.
Έχεις κάποιο WhatsApp/ Viber /Telegram;
Καλώς ήρθες!Κοιτάξτε έχετε απόλυτο δίκιο όλοι , όμως επειδή χθες δημιούργησα το προφίλ όπως ξέρετε δεν με αφήνει να κάνω τα πρώτα μου βήματα ελεύθερα χωρίς να περιμένω κάποιον mod να μου το εγκρίνει, οπως ακόμα δεν μπορώ να απαντήσω σε προσωπικά μηνύματα ! Από Δευτέρα θα έχετε αριθμό τηλεφώνου υπηρεσιες και ότι συνεπάγεται