Το χάλι της το μαύρο. Psycho woke υπερφεμιναζί με φουλ ψυχολογικά. Μου είχε κάνει εντύπωση η αντιπάθεια που μου έβγαζε το στυλάκι της και την έψαξα 5 λεπτακια παλιότερα. Τα ξεφουρνίζει όλα σε συνεντεύξεις της γιατί είναι της μόδας τώρα να διατυμπανίζουν τα θέματά τους. Άλλο ένα ορθοπολιτικό, φεμιναζιστικό βύσμα στην ερτ του Κουλη.
Ακριβώς !
Διατυμπανίζουν όλες μία κοινωνία οποιες αυτές οι ίδιες δημιούργησαν, υποτιθέμενες ότι δεν είχαν δικαιώματα ίσα κ ελευθερία.
Θέλουν κινητά από 1.500 € κ επιλογές σε όλους τους τομείς.
Φιλίες, ερωτικά, ταξίδια, εργασία...
Κούνια που σας κούναγε...
Πότε μωρή δε σας φερθηκαμε καλά ή δεν ξυλονομασταν για σας στο έπακρο ;;;
Σας έκλεισε ποτέ κανείς σπίτι να μεγαλωνεται παιδιά μοναχές σας ;;;
Ή σας ρίξαμε ξύλο κ κουβαλάτε σημάδια ακόμα ;;;
Ου να μου χαθείτε....
Έχουν γίνει όλες ξινομουρες, σαβουρογαμιουνται με την πίκρα και την απογοήτευση που υπάρχει παντού και θα μας χρεωσετε σε εμάς κι αυτό ;;;
Κάνουν τις ψιλοδηθεν πουτανες στο ίντερνετ κρυφά, σαν κι αυτές που ήρθαν να βγάζουν ένα μεροκάματο στα studio, κ ταυτόχρονα κοιτάν Αν τους κάτσει και ο μαλακας με το εισόδημα....
Λένε Γεια μόνο, στο Facebook, με λίγο βυζάκι ή κωλαράκι κ νομίζουν ότι θα πέσουμε και θα αρχίσουμε να τις κηνυγαμε σαν τα crypto, για μαλακες....
Μείνετε με την ιδέα σας !
Να μείνουμε με το bou.com !
Κ μία μαλακια το βράδυ, λ είμαστε νταξ εμείς....
Στ αρχιδια μας !
Τουλάχιστον όπου να βρεθούμε, όπου κ να τα λέμε εμείς...
Έχουμε ιστορίες, γέλια κ επαφές που μας συναρπάζουν και μας ανοίγουν τα μάτια....
Κομοδίνα όλες ρε φίλε....
Λες και τους έκλεψες την παρθενιά και δεν την αποζημιωσες....
Έτσι είναι τώρα όλες...
Απλά για μία συναλλαγή...
Που στο κάτω κάτω της γραφής, ούτε αυτή τη ρημάδα τη συναλλαγή δεν ξέρετε....
Κι αυτή Εμείς θα σας τη μάθουμε....
Εμείς για όλα....
Αμ εμείς έχουμε τ αρχιδια, ποιος εσείς ;
Τι να μας πει αυτή πιο πάνω...
Βγαίνει το κάθε τσογλάνι που ψάχνετε να πει μία κλαπα μπας και την προσέξει κανένας κακομοίρης με λίγα λεφτουδακια και δει κ Αυτή προκοπή στη ζωή της....
Καλά, μ αυτά Θ ασχουμαστε δω μέσα δα ;
Εμείς γαμουμε...
Ανελλιπώς κ ασυστόλως....
Πηγαίνετε βρείτε κ σεις....