Καλησπερα.Οπως καλαβατε ολοι ειμαι η Βικη.Δεν θα εμπενα ποτε στην διαδικασια να γραψω οτιδηποτε αλλα καθε πραγμα εχει τα ορια του.Ακομα δεν ξεκινησε το μαγαζι και καποιος ανεγκεφαλος παει να κανει ζημια.Μηπως ειναι βαλτος?Εψαξα και ομως βρηκα ποιος ειναι.Ρε jerry5-lio59-λεωνιδα δεν ντρεπεσαι καθολου στην ηλικια σου να γραφεις τετοιες μαλακιες .Που εχεις τετοιες πληροφοριες για κοκα sex χωρις προφυλακτικο και αρρωστιες
Εμενα με εχεις δει τρεις φορες στην ζωη σου-και δεν περασαμε μαζι ουτε μια φορα.Την Παολα δεν την ξερεις καθολου.Καταλαβαινω την απογοητευση σου για την joanna επειδη αρνηθηκε την προταση σου να γινει γκομενα σου αλλα απο εμενα τι προβλημα εχεις.Ακομα μου κρατας κακια για την συγγρου?Εισαι μεγαλος ανθρωπος και αντι να γυρνας ολα τα μαγαχια παρακαλωντας να βρεις γκομενα καλυτερα βρες κατι αλλο να ασχοληθεις.Πχ μαθε να πλεκεις μηπως και ηρεμησεις απο το να γραφεις μαλακιες και να πετας λασπη σε ανθρωπους που δεν ξερεις.Και μην το παιζεις ειδικος γιατι και εγω θα το παιξω ειδικος [{γιατι οι κοπελες μιλανε τι κανουν με τον καθενα στο δωματιο}και νασε σιγουρος οτι δεν θα σε συμφερει.Οσον αφορα την κοκα που παιρνω ειμαι φαινομενο γιατι αντι να ειμαι 40 κιλα ειμαι 80.Δεν θελω να ασχοληθω αλλο με αυτο το θεμα.Οσοι με γνωριζουνε ξερουν πολυ καλα ποια ειμαι τι κανω και τι δεν κανω εχω και ενα παιδι να μεγαλωσω και δεν με παιρνει να κανω μαλακιες γιαυτο θα σε παρακαλεσω επιτελους να σταματησης να ασχολιεσαι μαζι μου και να ασχοληθεις με αυτες που πληρωνεις και γαμας αν ειναι καθαρες η οχι.Για ολους τους αλλους ευχομαι καλη ανασταση