sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
φιλικα και ανθρωπινα στα λεω ολα αυτα. χθεs παρουσιαστηκεs σαν βικυ( εναs απο τουs λογαριασμουs σου εδω μεσα), και κανειs τον κινεζο επιχειρηματια, και θελειs να βγειs και απο πανω. εισαι επισηs ο XASAN και αραγε ποιοs αλλοs ? μαs διαβαζειs και μαs φακελλωνειs ολουs τοσο καιρο. ποια νομιζειs οτι εισαι τελοσπαντων? εχω και κριση και μνημη. τα λεγομενα σου δεν τα ξεχναω , οτι εισαι η πιο εξυπνη απο ολουs μαs. ψεμα στο ψεμα, λιγο κλαμα, απειλεs, ξανα κλαμα, φοβερεs. ειναι το γνωστο τροπαριο και η τακτικη σαs kai το ξερειs. τα σχετικα για μενα μεσα στο δωματιο, να παω να πλεξω, να ντρεπομαι για την ηλικια μου, το οτι δεν με συμφερει, το οτι πηγα να βγαλω γκομενα την τζοαννα ειναι ολα παπαριεs και αστα για μενα αυτα. απο το συναφι σου γκομενεs δεν βγαινουν και ουτε και θελω. τηs εκανα μια προταση με οικονομικη συναλλαγη, την οποια ειτε δεν βρηκε συμφερουσα ειτε δεν μπορουσε λογω των συνθηκων τηs( ξερειs εσυ καλυτερα). μην με ξαναπροκαλεσειs. γιατι μετα θα γραφουν εδω μεσα , 3 πρωην αφεντικα σου και πολλεs κοπελλεs. ολοι αυτοι σε ξερουν. δεν χρειαζεται να σε ξερω εγω. ενα παραδειγμα θα σου πω. μηπωs θυμασαι τα 200 ευρω που πηρεs απο πελατη ? μην μαs χαλαs το κλιμα και την ατμοσφαιρα εδω μεσα. καλη επιτυχια στην κορουλα σου στιs πανελληνιεs. θα δειs oti ολα θα σου πανε καλα. εστω και αυτο που εγινε ειναι μια διαφημιση. δεν εχω κατι με σενα στο ξαναλεω. δεν κραταω κακια για τιποτα. τα εχω ξεπερασει πια αυτα. ειμαι απο 12 χρονων στο πεζοδρομιο και εχω τελειωσει 2 πανεπιστημια. εκει που ησουν, ημουνα. οταν σε ξαναβρηκα στο πατησιων 160, αμεσωs εγραψα για σενα για να εχειs δουλιτσα. και παλι αν θεs σε ξαναβοηθαω. ολοι οι πελατεs δεν ειναι μονο απο το σιτε.
ρε εσύ Τζέρι έκανες πεζοδρόμιο από τα 12 σου?