You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ D.B.A. Νεο Ψυχικό (πρωην Aρκαδίας 4-8)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakelsos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 907
- Εμφανίσεις 215K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 201
- Πόντοι
- 1
επίσκεψη προ χθές , όλα καλά θα έλεγα ο χώρος θυμίζει πολύ τον προυγούμενο χώρο για όσους είχαν πάει Κ38. Από κοπέλες ήταν μόνο η Τζένη και Αλίσια (αν το άκουσα καλά). Ήταν απόγευμα αργά και μάλλον για αυτό ήταν μόνο 2 κοπέλες , πέρασα με την σταθερή αξία την Τζένη που πάντα έχει υψηλές αποδώσεις για τα δικά μου γούστα.
Το κακό είναι οτι η πολυκατοικία έιναι ποιο πολύ πολυκατοικία με σπίτια παρά με ιατρεία και εταιρείες όπως η προυγούμενη αρα οταν μπαίνεις και δεν σε ξέρουν σε κοιτάνε λίγο κάπως, και λογκά σε λίγο καιρό που θα καταλάβουν τι παίζει προβλέπω να μετακομίζουν και πάλι.
80ευρώ για 40 λεπτά συνεδρία, πολλά ή λίγα ο καθένας κρίνει από μόνος του.
Το κακό είναι οτι η πολυκατοικία έιναι ποιο πολύ πολυκατοικία με σπίτια παρά με ιατρεία και εταιρείες όπως η προυγούμενη αρα οταν μπαίνεις και δεν σε ξέρουν σε κοιτάνε λίγο κάπως, και λογκά σε λίγο καιρό που θα καταλάβουν τι παίζει προβλέπω να μετακομίζουν και πάλι.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
επίσκεψη προ χθές , όλα καλά θα έλεγα ο χώρος θυμίζει πολύ τον προυγούμενο χώρο για όσους είχαν πάει Κ38. Από κοπέλες ήταν μόνο η Τζένη και Αλίσια (αν το άκουσα καλά). Ήταν απόγευμα αργά και μάλλον για αυτό ήταν μόνο 2 κοπέλες , πέρασα με την σταθερή αξία την Τζένη που πάντα έχει υψηλές αποδώσεις για τα δικά μου γούστα.
κυνηγημένο μαγαζί και αυτό , δεν το βλέπω να κάθεται για πολύ εκει κατά τα γραφόμενα σου.
Η Τζένη οκ σταθερή αξία, αλλά έχει αρχίσει και κουράζεται και πλησιάζει και τα 40 πλεόν.
καμία ανανεωση το μαγαζί? κάποια άλλη καινούργια παρουσία??
11for11
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 201
- Πόντοι
- 1
πέρασμα χθες ψάχνοντας τζένη για κατάθεση στη φατσούλα της, αλλα έμαθα οτι έφυγε απο το ίδρυμα για άγνωστη κατεύθυνση , επίσης μάλλον σταμάτησε και η όλγα . ΄|Ειχε 4 κοπέλες μια κινέζα μελαχρινή με σώμα σαν κοντή ντουλάπα χάλι, μια μελαχρινή αννα νομίζω όνομα καλούτσικη αλλά τίποτα το ενδιαφέρον και 2 ακόμα παντελώς αδιάφορες. Το μαγαζί έπεσε κατηγορία και πάει φουλ για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Βικάρα κάνε κάτι με το μουνι στο χέρι θα μείνετε με την καλή έννοια πάντα. όταν ζητάς 80 ευρώ πρέπει να παρέχεις και κάτι ανάλογο. Δυστυχώς γιατί το μαγαζί ήταν το αγαπημένο μου.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Πέρασμα από δώ κατά τις 12. Άνοιξε μια ψηλή νταρντάνα, βυζαρού. Ήταν και μια Όλγα. Αποχώρησα μη θέλοντας να ρισκάρω. Λογικά πάει για λουκέτο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Πέρασμα από δώ κατά τις 12. Άνοιξε μια ψηλή νταρντάνα, βυζαρού. Ήταν και μια Όλγα. Αποχώρησα μη θέλοντας να ρισκάρω. Λογικά πάει για λουκέτο.
Πέρασμα απο το μαγαζι. Στην πόρτα όπως πάντα η Βίκυ. Ευγενική και συμπαθητική. Παρέλασαν τρεις κοπέλες. Μια καστανοξανθη νομίζω Αννα τη λένε, σχετικά ψηλή με ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο. Μια Αλεσια νομίζω μελαχροινη με αρκετά εώς πολλα κιλά και με βυζους και μια Ολγα μιλφ με ωραίο σώμα.
Γενική παρατήρηση. Βίκυ όταν δούλευες Μαρνης ήσουν ομιλητικη με τους πελάτες σου γελαστη και με φιλικό ύφος. Αυτές που είδα έχουν όλες ενα υφάκι σαν να σου λένε " ήρθες εσυ να γαμησεις εμένα; Ποιους είσαι; Χάρη σου κάνω ". Με τέτοιο υφάκι δεν υπήρχε πιθανότητα να περάσω με το φόβο να έχω μια ψυχρή συνέδρια και να κλαίω το 80αρι.
Γενική παρατήρηση. Βίκυ όταν δούλευες Μαρνης ήσουν ομιλητικη με τους πελάτες σου γελαστη και με φιλικό ύφος. Αυτές που είδα έχουν όλες ενα υφάκι σαν να σου λένε " ήρθες εσυ να γαμησεις εμένα; Ποιους είσαι; Χάρη σου κάνω ". Με τέτοιο υφάκι δεν υπήρχε πιθανότητα να περάσω με το φόβο να έχω μια ψυχρή συνέδρια και να κλαίω το 80αρι.
Απογευματινη βολτα περισσοτερο ανιχνευτικη λογω ισχνων αγελαδων παρα εκτελεστικη.Στην πορτα η Ολγα .Παρελασαν μια Καρολινα 35αρα αλλα πολυ γυμνασμενη με προσχαρο χαρακτηρα φρεσκια στο χωρο απο οτι ανιχνευσα και δυο μικρα μια Δαναη (μελαχρινη με καμπυλες και μεγαλο στηθος) και μια Αννα ξανθια με ωραιο προσωπο που μικροδειχνει μεταγραφες προσφατες απο πατησιων 131.Σε επομενη βολυα και με την τσεπη σε καλυτερη κατασταση θα τιμηθει ενα απο τα μικρα
καλημερα συναγωνιστη αν ειναι η ιδια που ηταν π131 την εχω παρει κανα δυο φορες η δαναη ειναι πολυ καλο ατομο ανοιχτη ομιλητικη πολυ ευγενικη,απο μασαζ το παλευει οχι τπτ το ιδιαιτερο μαλλον περισσοτερο σε ποναει με το μασαζ που κανει αλλα οκ αυτο το ελεγχεις απο κει και περα στα του αγωνα πολυ καλη ανοιχτη σε ολα -για κουλουρι δεν ξερω δεν ζητησα-αλλα γενικα πολυ καλη συμμετοχη και γουσταρει να τελειωνεις στις βυζαρες της κατι που στο ζηταει κιολας.γενικα αξιζει να τιμηθει και περνας καλα μαζι της.ευχομαι να σε βοηθησα και οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ειμαστε.καλο βολι...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.