nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.666
- Πόντοι
- 6.495
Για την συγκεκριμένη ούτε 50 δεν θα έδινα. Πολύ αυτοματισμός και βαρεμάρα
+1.000
την έχω πατήσει και εγώ ...
Για την συγκεκριμένη ούτε 50 δεν θα έδινα. Πολύ αυτοματισμός και βαρεμάρα
Δηλώνει σπουδές αισθητικής δουλεύει για πρώτη φορά...να το πιστέψουμε???
Επίσκεψη σήμερα, νέες αφίξεις, Ελένη καστανόξανθη μέτριας προς καλή εμφάνιση (αραιά δόντια εμπρός) από Ρουμανία 2αρι στήθος, φορούσε στενό jean δείχνοντας τα καλά σημεία της πόδια - κώλο, Αλίσια bbw, πεσμένο στήθος, Τζένυ, επίσης η ψηλή ρωσίδα δεν θυμάμαι όνομα με το κοντό μαλλί και το μίνι φόρεμα "θεραπεύτριας" και τέλος η έκπληξη Εβίτα! (4η μέρα της στο salon de massage)
Περίπου στα 23, ελκυστική, μελαχρινή μπουκλέ (!), με πολύ γλυκό "αγγελικό" πρόσωπο (!), λεπτό ωραίο σώμα, ωραίο στητό στήθος full 2 προς 3. Απίθανος κώλος, ωραία πόδια. Σπάνιο είδος, σε γενικές γραμμές, εμφάνισης! (Βαθμολογία 7-8/10)
Στο μασάζ (5/10) με διάθεση ξεπέτας) (2/10)
Είναι δεκτική, κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά θέλει πολύ πολύ δουλειά ακόμη!!!
Δηλώνει σπουδές αισθητικής δουλεύει για πρώτη φορά...να το πιστέψουμε???
Κοιτα, παιζει να ειναι πρωταρα, αλλα αν το μασαζ ειναι {5/10}, τι να πω?
80 ευρώ 45 λεπτά.
Η βικαρα μπαινει στο δωματιο πλεον..
Η Τζοάννα παίζει ακόμα? γιατί μου είπαν την Πέμπτη ότι σταμάτησε...Καλημερα στους συναγωνιστες...Θελω ν κανω ενα δωρο στον ευατο μου και θ ηθελα τα φωτα σας..Η βικαρα μπαινει στο δωματιο πλεον..Επισης αν ξερει καποιος αν αξιζει η Τζοαννα και αν αξιζουν τα της!!!Ευχαριστωωωω!!!
η όλγα αν και στο τέλος της βάρδιας ήταν πολύ κεφάτη κάναμε ελάχιστο μασάζ μιας και δεν με τρελένει το άθλημα και στην συνέχεια μπήκαμε στο ψητό.
Τελικά το ρόστερ ποιό είναι? (Όλγα... η Τζοάννα δεν παίζει - μάλλον - άλλες?) Γιατί εγώ μόνο 2 είδα. Όλγα και άλλη μία.. και την έκανα.
Η Βίκη μπαίνει στο δωμάτιο (για φούλ εννοείται..)????
Λοιπόν σχετικά με τη Βίκυ (η οποία έχει τα πιο μεγάλα φυσικά σούπερ βυζιά που έχω ακουμπήσει στη ζωή μου):
Το καλοκαίρι πέρασα και εγώ από το μαγαζί 2 φορές.
Και τις 2 φορές ήταν στην πόρτα.
Αφού παρέλασαν οι κοπέλες πιο πολύ μου άρεσε η Βίκυ.
Της είπα ότι θέλω να κάνω με αυτήν πρόγραμμα (και τις 2 φορές).
Είπα και για παραπάνω λεφτά (ακόμα και 100).
Αρνήθηκε και τις 2 φορές παρόλο που είχαμε κάνει παλιά πρόγραμμα σε άλλο μαγαζί.
Με τίποτα δεν μπαίνει πια στο δωμάτιο.
Η Βίκυ μου φάνηκε πιο ωραία από παλιά.
Είχε αφήσει το μαλλάκι πιο μακρύ με ξανθές ανταύγειες και στο πρόσωπο ήταν πιο καλή.
Από τις άλλες θεραπεύτριες ξεχώρισα τη Τζοάννα, που μου φάνηκε τρομερή μουνάρα, ψηλή κορμάρα, εκπληκτικό πρόσωπο, μάτια, βυζάρες, αλλά δεν πέρασα μαζί της γιατί είχε κάτι ψυχρό στο ύφος της (τελείως αγέλαστη). Προτιμούσα τη Βίκυ αλλά ατύχησα.
Για την Τζοάνα συμφωνώ με το σχόλιο σου.Εγώ πέρασα μαζί της και ήταν πράγματι ψύχρα...