Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ D.B.A. Νεο Ψυχικό (πρωην Aρκαδίας 4-8)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Parakelsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 907
  • Εμφανίσεις 215K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

christina12

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
:tits: καλημερα σημερα δουλεβουν ΤΖΟΑΝΑ,ΤΖΕΝΗ,ΧΡΥΣΑΝΤΗ ,ΗΛΙΑΝΑ  :s&m_3:

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
η Βικαρα ειναι εκει ακομα????

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Σιγά μην ασχολείται. Αν δεν γυρίσει ενεργά στη δράση η Βίκη και δεν γίνει αναβάθμιση ρόστερ βλέπω μαύυρο καλοκαίρι για το μαγαζί.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.475
Πόντοι
2.306
Ξερει κανει που ειναι η Λενα; Μαυρο μαλλι ωραιο κορμι.

Brut

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα, νέες αφίξεις, Ελένη καστανόξανθη μέτριας προς καλή εμφάνιση (αραιά δόντια εμπρός) από Ρουμανία 2αρι στήθος, φορούσε στενό jean δείχνοντας τα καλά σημεία της πόδια - κώλο, Αλίσια bbw, πεσμένο στήθος, Τζένυ, επίσης η ψηλή ρωσίδα δεν θυμάμαι όνομα με το κοντό μαλλί και το μίνι φόρεμα "θεραπεύτριας" και τέλος η έκπληξη Εβίτα! (4η μέρα της στο salon de massage)
Περίπου στα 23, ελκυστική, μελαχρινή μπουκλέ (!), με πολύ γλυκό "αγγελικό" πρόσωπο (!), λεπτό ωραίο σώμα, ωραίο στητό στήθος full 2 προς 3. Απίθανος κώλος, ωραία πόδια. Σπάνιο είδος, σε γενικές γραμμές, εμφάνισης! (Βαθμολογία 7-8/10)
Στο μασάζ (5/10) με διάθεση ξεπέτας) (2/10)
Είναι δεκτική, κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά θέλει πολύ πολύ δουλειά ακόμη!!!
Δηλώνει σπουδές αισθητικής δουλεύει για πρώτη φορά...να το πιστέψουμε??? :tooth:

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα, νέες αφίξεις, Ελένη καστανόξανθη μέτριας προς καλή εμφάνιση (αραιά δόντια εμπρός) από Ρουμανία 2αρι στήθος, φορούσε στενό jean δείχνοντας τα καλά σημεία της πόδια - κώλο, Αλίσια bbw, πεσμένο στήθος, Τζένυ, επίσης η ψηλή ρωσίδα δεν θυμάμαι όνομα με το κοντό μαλλί και το μίνι φόρεμα "θεραπεύτριας" και τέλος η έκπληξη Εβίτα! (4η μέρα της στο salon de massage)
Περίπου στα 23, ελκυστική, μελαχρινή μπουκλέ (!), με πολύ γλυκό "αγγελικό" πρόσωπο (!), λεπτό ωραίο σώμα, ωραίο στητό στήθος full 2 προς 3. Απίθανος κώλος, ωραία πόδια. Σπάνιο είδος, σε γενικές γραμμές, εμφάνισης! (Βαθμολογία 7-8/10)
Στο μασάζ (5/10) με διάθεση ξεπέτας) (2/10)
Είναι δεκτική, κάνει φιλότιμες προσπάθειες αλλά θέλει πολύ πολύ δουλειά ακόμη!!!
Δηλώνει σπουδές αισθητικής δουλεύει για πρώτη φορά...να το πιστέψουμε??? :tooth:

Κοιτα, παιζει να ειναι πρωταρα, αλλα αν το μασαζ ειναι {5/10}, τι να πω?

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
195
Πόντοι
1
πέρασμα απο το ίδρυμα πριν απο μια εβδομάδα περίπου , απόγευμα περίπου 6:00 , αράζω στο σαλόνι και μου λέει η σερίφισα τα προγράμματα τα ξέρεις σου στέλνω τα κορίτσια (πλυθιντικός) έρχεται πρώτη η Όλγα ρωσσίδα ξανθιά με πολύ ωραίο σώμα μέτριο βυζί αλλά σε καλή κατάσταση, στην συνέχεια εμφανίζεταιξανά η σερίφισα και μου λεει λοιπόν τι θα κάνεις? Συγνώμη μου είπες κορίτσια και οχι κορίτσι μόνο η όλγα υπάρχει ναι απαντάει είναι και η τζένη (η αγαπημένη μου) αλλά έχει κόσμο. Τι λέω οτι με χάλασε και μου απαντάει οτι μου υπόσχεται οτι η όλγα θα με φτιάξει σίγουρα. Είπα να δοκιμάσω και αν δεν θα έκοβα το μαγαζί η αλήθεια όμως έιναι οτι η όλγα αν και στο τέλος της βάρδιας ήταν πολύ κεφάτη κάναμε ελάχιστο μασάζ μιας και δεν με τρελένει το άθλημα και στην συνέχεια μπήκαμε στο ψητό. Γενικά έψαχνε να βρεί τι μου αρέσει απο τις αντιδράσεις μου και ήταν δεκτικοί σε όλα εκτός απο κουλούρι που δεν ρώτησα. Τσιμπούκι ακα βαθύ, μου ζήτησαι οταν γαμούσα στα τέσσερα να την γυρίσω να βλέπει στον καθρέπτη. Στον καναπέ με καβάλησε κοιτόντας αλλά και με πλάτη καθόλη την διάρκεια έπεζαι και έγλυφε τα βυζιάτης σε κάθε ευκαιρία το χύσιμο στα βυζιά και πα΄σαλιμα με την πουτσα στο τέλος. 80 ευρώ 45 λεπτά.
Σγνώμη αν σας κούρσα με την περιγραφεί στην αρχή απλώς πιστεύω οτι οταν κάτι δεν μας αρέσει καλά θα κάνουμε να το λέμε και να το δίχνουμε δεν είμαστε μαλάκες απλώς γουστάρουμε τηνόλη φάση με τις ξεκωλιάρες.

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
Καλημερα στους συναγωνιστες...Θελω ν κανω ενα δωρο στον ευατο μου και θ ηθελα τα φωτα σας..Η βικαρα μπαινει στο δωματιο πλεον..Επισης αν ξερει καποιος αν αξιζει η Τζοαννα και αν αξιζουν τα  :tits: :tits: της!!!Ευχαριστωωωω!!!

kukjim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
235
Πόντοι
281
ρωτησααα...δεν ειπα οτι ισχυει!ξεχασα ν βαλω ερωτηματικο!!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Καλημερα στους συναγωνιστες...Θελω ν κανω ενα δωρο στον ευατο μου και θ ηθελα τα φωτα σας..Η βικαρα μπαινει στο δωματιο πλεον..Επισης αν ξερει καποιος αν αξιζει η Τζοαννα και αν αξιζουν τα  :tits: :tits: της!!!Ευχαριστωωωω!!!
Η Τζοάννα παίζει ακόμα? γιατί μου είπαν την Πέμπτη ότι σταμάτησε...

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
η όλγα αν και στο τέλος της βάρδιας ήταν πολύ κεφάτη κάναμε ελάχιστο μασάζ μιας και δεν με τρελένει το άθλημα και στην συνέχεια μπήκαμε στο ψητό.

Πέρασα χθες κατά της 5μιση (δεύτερη επίσκεψη μετά από μερικούς μήνες), είχε 5-6 κορίτσια, όλες διαθέσιμες μιας και το μαγαζί δεν είχε καθόλου δουλειά, πήρα κι εγώ την Όλγα κι αφού με έλιωσε στο μασάζ, μου λέει στο τέλος "τελειώσαμε", "τί τελειώσαμε; δεν έχει μπροστινή περιποίηση;" της λέω, και μου είπε πως είχανε κάτι προβλήματα πριν λίγες μέρες και το έχουν κόψει για την ώρα και συγγνώμη μωρό μου και τέτοια. Ωραία η Όλγα, πολύ ευχάριστη στην κουβέντα, καλό και το μασάζ της, αλλά με το πουλί στο χέρι κι ένα 60άρι ελαφρύτερος έφυγα. Προς αποφυγήν παρομοίου, οι ασυγκράτητοι συγκρατητηθείται καμιά βδομάδα μπας και φυσήξει άλλος αέρας...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Τελικά το ρόστερ ποιό είναι? (Όλγα... η Τζοάννα δεν παίζει - μάλλον - άλλες?) Γιατί εγώ μόνο 2 είδα. Όλγα και άλλη μία.. και την έκανα.
Η Βίκη μπαίνει στο δωμάτιο (για φούλ εννοείται..)????

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
Τελικά το ρόστερ ποιό είναι? (Όλγα... η Τζοάννα δεν παίζει - μάλλον - άλλες?) Γιατί εγώ μόνο 2 είδα. Όλγα και άλλη μία.. και την έκανα.
Η Βίκη μπαίνει στο δωμάτιο (για φούλ εννοείται..)????

...Η ΒΙΚΗ ΔΕΝ μπαίνει...Τελεία και παύλα.

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Λοιπόν σχετικά με τη Βίκυ (η οποία έχει τα πιο μεγάλα φυσικά σούπερ βυζιά που έχω ακουμπήσει στη ζωή μου):
Το καλοκαίρι πέρασα και εγώ από το μαγαζί 2 φορές.
Και τις 2 φορές ήταν στην πόρτα.
Αφού παρέλασαν οι κοπέλες πιο πολύ μου άρεσε η Βίκυ.
Της είπα ότι θέλω να κάνω με αυτήν πρόγραμμα (και τις 2 φορές).
Είπα και για παραπάνω λεφτά (ακόμα και 100).
Αρνήθηκε και τις 2 φορές παρόλο που είχαμε κάνει παλιά πρόγραμμα σε άλλο μαγαζί.
Με τίποτα δεν μπαίνει πια στο δωμάτιο.
Η Βίκυ μου φάνηκε πιο ωραία από παλιά.
Είχε αφήσει το μαλλάκι πιο μακρύ με ξανθές ανταύγειες και στο πρόσωπο ήταν πιο καλή.

Από τις άλλες θεραπεύτριες ξεχώρισα τη Τζοάννα, που μου φάνηκε τρομερή μουνάρα, ψηλή κορμάρα, εκπληκτικό πρόσωπο, μάτια, βυζάρες, αλλά δεν πέρασα μαζί της γιατί είχε κάτι ψυχρό στο ύφος της (τελείως αγέλαστη). Προτιμούσα τη Βίκυ αλλά ατύχησα.

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
Λοιπόν σχετικά με τη Βίκυ (η οποία έχει τα πιο μεγάλα φυσικά σούπερ βυζιά που έχω ακουμπήσει στη ζωή μου):
Το καλοκαίρι πέρασα και εγώ από το μαγαζί 2 φορές.
Και τις 2 φορές ήταν στην πόρτα.
Αφού παρέλασαν οι κοπέλες πιο πολύ μου άρεσε η Βίκυ.
Της είπα ότι θέλω να κάνω με αυτήν πρόγραμμα (και τις 2 φορές).
Είπα και για παραπάνω λεφτά (ακόμα και 100).
Αρνήθηκε και τις 2 φορές παρόλο που είχαμε κάνει παλιά πρόγραμμα σε άλλο μαγαζί.
Με τίποτα δεν μπαίνει πια στο δωμάτιο.
Η Βίκυ μου φάνηκε πιο ωραία από παλιά.
Είχε αφήσει το μαλλάκι πιο μακρύ με ξανθές ανταύγειες και στο πρόσωπο ήταν πιο καλή.

Από τις άλλες θεραπεύτριες ξεχώρισα τη Τζοάννα, που μου φάνηκε τρομερή μουνάρα, ψηλή κορμάρα, εκπληκτικό πρόσωπο, μάτια, βυζάρες, αλλά δεν πέρασα μαζί της γιατί είχε κάτι ψυχρό στο ύφος της (τελείως αγέλαστη). Προτιμούσα τη Βίκυ αλλά ατύχησα.

Για την Τζοάνα συμφωνώ με το σχόλιο σου.Εγώ πέρασα μαζί της και ήταν πράγματι ψύχρα...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.666
Πόντοι
6.495
Ωραία όλα τα ανωτέρω αλλά...τώρα τι παίζει??
Οκ Βίκυ είναι off.
Όλγα και ποιές άλλες?? αξίζει η επίσκεψη με τα νέα δεδομένα???

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom