Αν γίνεται να πάω σε πορνείο (studio κατά προτίμηση ώπου γενικά το "βασικό" είναι 50 ευρώ) αλλά να μη κάνω σεξ, απλά αγκαλίτσες κτλ ? Ξέρει κανείς αν δέχεται κανένα studio ? Μη ρωτήσετε το γιατί, απλά το χρειάζομαι πολύ γιατί δεν έχω νιώσει ποτέ τη warmth μιας γυναικείας αγκαλιάς <3
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cuddling σε πορνεία ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dim_95
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 19
- Πόντοι
- 26
Αν γίνεται να πάω σε πορνείο (studio κατά προτίμηση ώπου γενικά το "βασικό" είναι 50 ευρώ) αλλά να μη κάνω σεξ, απλά αγκαλίτσες κτλ ? Ξέρει κανείς αν δέχεται κανένα studio ? Μη ρωτήσετε το γιατί, απλά το χρειάζομαι πολύ γιατί δεν έχω νιώσει ποτέ τη warmth μιας γυναικείας αγκαλιάς <3
ελα να σου δωσω εγω μια αγκαλιτσα και να μου σκασεις το 50ευρω
ελα να σου δωσω εγω μια αγκαλιτσα και να μου σκασεις το 50ευρω
εσυ εισαι αγορι τι να σε κανω :- :-
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 19
- Πόντοι
- 26
εσυ εισαι αγορι τι να σε κανω :- :-
σωστο και αυτο...τεσπα....καλες αγκαλιτσες και χαδακια σου ευχομαι !
σωστο και αυτο...τεσπα....καλες αγκαλιτσες και χαδακια σου ευχομαι !
πιστεύεις ότι είναι τζάμπα χρήμα; Υπάρχει περίπτωση να το έχουν φθηνότερα από το "βασικό" (50€) ?
Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 19
- Πόντοι
- 26
πιστεύεις ότι είναι τζάμπα χρήμα; Υπάρχει περίπτωση να το έχουν φθηνότερα από το "βασικό" (50€) ?
βρες μια γκομενα στον δρομο...πες οτι εχασες καποιο συγγενικο σου προσωπο και οτι εισαι χαλια ψυχολογικα....και ζητησες της μια αγκαλια...θα σου ερθει τζαμπα
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 216
βρες μια γκομενα στον δρομο...πες οτι εχασες καποιο συγγενικο σου προσωπο και οτι εισαι χαλια ψυχολογικα....και ζητησες της μια αγκαλια...θα σου ερθει τζαμπα
Μην ασχολείσαι , δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ... θα ρωτάει μόνο για το ένα ή το άλλο και θα περνάει μόνο έξω από τα μπουρδέλα ψάχνοντας το κουδούνι για να χτυπήσει για να μπει χαχα και μετά θα γυρίζει σπίτι και θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα
Ας τον πάει κάποιος σε ένα μπουρδέλο γιατί μόνος του δεν πρόκειται να πάει ποτέ
Μην ασχολείσαι , δεν πρόκειται να κάνει τίποτα ... θα ρωτάει μόνο για το ένα ή το άλλο και θα περνάει μόνο έξω από τα μπουρδέλα ψάχνοντας το κουδούνι για να χτυπήσει για να μπει χαχα και μετά θα γυρίζει σπίτι και θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα
Ας τον πάει κάποιος σε ένα μπουρδέλο γιατί μόνος του δεν πρόκειται να πάει ποτέ
ισχύει όντως χαχαχα
Άντε πάρε κανά φίλο ή συγγενή και πήγαινε να γαμήσεις για πρώτη φορά και μην πρήζεις το φορουμ με τις εφηβικές φαντασιώσεις σου ...
αραξε ρε φιλε, 21 ειμαι, που κολλαει το γαμησι? Εγω ειπα οτι δεν θελω να γαμησω....
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 216
αραξε ρε φιλε, 21 ειμαι, που κολλαει το γαμησι? Εγω ειπα οτι δεν θελω να γαμησω....
Έλα και πολύ άργησες χαχα
Έλα και πολύ άργησες χαχα
οντως αυτο που ζηταω ειναι fail ε; αλλα δε θελω να γαμησω γιατι δε το αναζητω καν χαχα, αφου δε βλεπω καν τσοντες
Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.817
- Πόντοι
- 216
Περιμένεις απάντηση σε αυτά που ρωτάς ?? Αν υπάρχει μπουρδέλο που να πας να κάνεις αγκαλίτσες ή να σε φτύσουν και να σε κλάσουν στα μούτρα ??? Περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος από εδώ μέσα ... Πήγαινε και ρώτα μόνος σου ... Τόσο μυαλό θέλει ???
Περιμένεις απάντηση σε αυτά που ρωτάς ?? Αν υπάρχει μπουρδέλο που να πας να κάνεις αγκαλίτσες ή να σε φτύσουν και να σε κλάσουν στα μούτρα ??? Περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος από εδώ μέσα ... Πήγαινε και ρώτα μόνος σου ... Τόσο μυαλό θέλει ???
Μα για αυτο ειναι το φορουμ αυτο ετσι δεν ειναι; Αν παω εκει ισως με νομισουν παραλογο, αφου εδω ειναι για να βοηθανε ο ενας τον αλλο (υποτιθεται)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις