giannisp24
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2024
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
σκέτη καυλα
σκέτη καυλα
Πολύ Καβλα να παίζουν με την γυναίκα σου και εσύ να παρακολουθείςσκέτη καυλα
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ .....ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΆΖΕΤΕ Η ΔΕΝ ΔΊΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΈΠΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΉ ΕΔΏ ΜΈΣΑ......ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΤΈΛΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΆΕΙ ΣΕ ΠΟΙΩΝ Η ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ..ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΙΟΣ 3 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ,Aggelos1984 Η nkido101,,ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ 2 ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑΑν θέλεις στείλε μου μήνυμα
Ωραία η Ασσος;
καύλαΜόνο κώλο..
ΜουναροςΈτσι δεν με έχει τσιμπουκώσει ποτέ
Ούτε έμενα καλέ μου φίλε pannidi_30 χα χα χα χα χαΈτσι δεν με έχει τσιμπουκώσει ποτέ
Εγώ στο ειπα και από πιο παλιά αν ειναι φερε τη γυναίκα σου τη μάνα σου την ανιψιά σου και τον δικό σου κώλο μην κρύβεσαι πια αφού θες να γρασάρεις και τη δικιά σου τρύπα,,,και εγώ θα φέρω 10 φίλους να κανουμε μια καλή παρτούζα ...Και μην αγχώνεσαι θα φάει και ο δικό σου κώλος ψωλές...Εχω φίλους που γαμάνε τα πάντα ...
φιλε τι εγινε μεγαλωσαν βλεπω οι μπιζνες ξεκινησες το γρασσαρισμα καλες δουλειες πελατες εχει μπολικους εδω μεσαΕγώ στο ειπα και από πιο παλιά αν ειναι φερε τη γυναίκα σου τη μάνα σου την ανιψιά σου και τον δικό σου κώλο μην κρύβεσαι πια αφού θες να γρασάρεις και τη δικιά σου τρύπα,,,και εγώ θα φέρω 10 φίλους να κανουμε μια καλή παρτούζα ...Και μην αγχώνεσαι θα φάει και ο δικό σου κώλος ψωλές...Εχω φίλους που γαμάνε τα πάντα ...
Καλημερα καλέ μου φίλε Πολυζωη...Άντε με τον ψεύτη...Πότε με το ένα προφίλ πότε με το άλλο..Γιατί δεν λέει θέλω μια καλή παρτούζα με κώλο μου και την γυναίκα μου???? Ανιψιά μου???? Μάνα μου??? να ξέρει ο καθένας αν θα του γράψει η όχι ...φιλε τι εγινε μεγαλωσαν βλεπω οι μπιζνες ξεκινησες το γρασσαρισμα καλες δουλειες πελατες εχει μπολικους εδω μεσα
βρηκες το ευαισθητο σημειο του που λεει και ο λε παΚαλημερα καλέ μου φίλε Πολυζωη...Άντε με τον ψεύτη...Πότε με το ένα προφίλ πότε με το άλλο..Γιατί δεν λέει θέλω μια καλή παρτούζα με κώλο μου και την γυναίκα μου???? Ανιψιά μου???? Μάνα μου??? να ξέρει ο καθένας αν θα του γράψει η όχι ...
Ναι χα χα χα ...Εσύ καλέ μου φίλε όλα καλά?????βρηκες το ευαισθητο σημειο του που λεει και ο λε πα
εδω ρε φιλε ξερεις τρελες κονομες ζουμε σε μια χωρα με μεγαλη οικονομικη ανθηση για εμας τους ελευθερους επαγγελματιεςΝαι χα χα χα ...Εσύ καλέ μου φίλε όλα καλά?????