Η δικιά μου έχει δοκιμάσει 3-4 μαύρες ψωλες.Ειναι μια πολύ ωραία εμπειρία.Εσάς πως θα σας φενοταν για τις γυναίκες σας κοπέλες σας κάτι τέτοιο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cuckold photo, memes, gif
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 636K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Eros82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 47
- Like
- 10.126
- Πόντοι
- 6.236
Όταν ήμουν στο ταξι καλοκαιρι φοιτητής, ζευγάρι Άγγλων μου ζήτησε ο άνδρας να του γαμησω την γυναίκα στο ξενοδοχείο. Κόμπλεξ αρχικά, πήγα μετά. Της γαμησα στα 4 κ αυτός την έπαιζε. Ήρθε την εχυσε μετά στα μούτρα.
Ακασαμενός
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2022
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.519
- Πόντοι
- 11.956
Αυτά είναιΌταν ήμουν στο ταξι καλοκαιρι φοιτητής, ζευγάρι Άγγλων μου ζήτησε ο άνδρας να του γαμησω την γυναίκα στο ξενοδοχείο. Κόμπλεξ αρχικά, πήγα μετά. Της γαμησα στα 4 κ αυτός την έπαιζε. Ήρθε την εχυσε μετά στα μούτρα.
Ακασαμενός
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2022
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
STORYTELLING
Μια φοιτήτρια φιλολογίας, που έχει δεσμό με ένα συμφοιτητή της, μόνο και μόνο γιατί είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, κάνει κτηνώδη έρωτα με το μαύρο καθηγητή της. Σε μια δεύτερη ιστορία, ένας ατάλαντος ντοκιμαντερίστας εκμεταλλεύεται την αφέλεια μιας μεσοαστικής οικογένειας για να κάνει ένα ρεπορτάζ-απομυθοποίηση της ηλιθιότητας του γιου τους.
Σκηνοθεσία:
Τοντ ΣόλοντζΜε τους:
Τζον Γκούντμαν, Πολ Τζιαμάτι, Σέλμα Μπλερ, Ρόμπερτ Γουίσντομ, Φράνκα Ποτέντεgreekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 2.487
Πολυ σωστη τοποθετηση, με την διαφορα πως ο μαυρος περναει καλα ενω η μαυρη οχι.Λοιπον προκειται για ενα στερεοτυπο που ξεκινησε απο τοτε που οι μαυροι ηταν σκλαβοι. Αντρες και γυναικες τους αντιμετωπιζαν ως ζωντανα sex toys. Ετσι ο μαυρος επιβητορας καβαλουσε τη μικρη λευκη νεαρη γυναικα, ειτε τη μεγαλη κυρια του σπιτιου οταν αυτες δεν επαιρναν την απολαυση απο τον αντρα τους. Αντιστοιχα ο αφεντης χρησιμοποιουσε τη μαυρη σκλαβα του ως παιχνιδι και πολλες φορες ομαδικα οπου τη βασανιζαν και την επαιρναν ταυτοχρονα ολοι οι φιλοι ή και οι γιοι και στο τελος την εχυναν. Μαντεψε λοιπον ολες αυτες οι ιστορικες καταγραφες που εντοπιζονται στα βιβλια πορνογραφιας της εποχης ποσο εχουν συμβαλει στη σημερινη εικονα. Ο μαυρος επιβητορας στο cuckolding συμπαν ουσιαστικα αντανακλα τον μυθοποιημενο αντρισμο λογω της σωματικης διαπλασης του. Στην πραγματικοτητα ομως αντιμετωπιζεται απο τους λευκους ως αποκλειστικο οργανο του σεξ και παλι. Ο μαυρος με το μεγαλο πουλι που θα γαμησει τη γυναικα που δεν τη γαμαει ο λευκος. Ποιος ομως σκεφτηκε αν αυτος ο μαυρος εχει συναισθηματα και ποια ειναι αυτα. Η αντιμετωπιση του ως κτηνος του σεξ ουσιαστικα αποτελει ενα ρατσισμο που εχει επιζησει ιστορικα μεσα απο τις φαντασιωσεις και δεν τον αγκιζει κανεις γιατι ουσιαστικα αποτελει πλεον φετιχ. Μπορω να γραφω για ωρες πολλα περισσοτερα πανω στο θεμα, ομως ηθελα να σου δωσω μια συντομη και επαρκη ιστορικα απαντηση. Ελπιζω να σε καλυψα.
Δεν ξερω πως τους εκβιαζαν να τις γαμανε, αλλα καπως τους σηκωνοταν. Ενω οι μαυρες βιαζοντουσαν, καναν σεξ παρα τη θεληση τους, ειτε σωματικη ειτε ψυχολογικη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαυρα τσουτσουνακια που ειδες;το Cuckold είναι ένας τρόπος εξευτελισμού εις βάρος κυριως των λευκών.Μπραβο στους μαυρους που την εχουν μεγαλη,αλλα Υπαρχουν και ασπρες ψωλαρες,υπαρχουν και μαυρα τσουτσουνακια
Εγω οσους εχω δει εχουν τριτο ποδι και γαμανε σαν ακυλια του πολεμου.
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
μια φορα είδε η γυναικα μου σε στριπτιτζαδικο μαυρη πουτσα απο πολυ κοντα ομως κ επαθε μουνοπλακα
Τελευταία τροποποίηση:
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
Γ
Γερμανικες πουτσες αδειάζουν πανω στη γυναικα μου
Τελευταία τροποποίηση:
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
αυτη είναι γαμίσια για παντρεμενη
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
Αν η γυναίκα σου έχει τέτοιες μουνοχειλάρες δεν επιβάλλεται να στην γαμάνε μαύρες ψωλές;
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
Πότε επιτελους θα με πάρει τηλέφωνο η γυναικα μου την ώρα που πηδιέται ετσι?
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.256
Φερτο εδω Κρητη κ θα το τιμησω καλα το ξεσκισμενο της μουνακι....με τιμάει που η γυναίκα μου έχει το ιδιο ξεσκισμένο μουνι??????
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
Έτσι πηδήξτε τη γυναίκα μου
Τελευταία τροποποίηση:
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
Έτσι να γαμίεται η γυναίκα σοθ κ να χαίρεται απο τις πούτσες που της
ρίχνουν
paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.363
- Πόντοι
- 456
ο πάτος της γυναίκας μου μοιαζει με αυτης εδω
Τελευταία τροποποίηση:
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.179
- Πόντοι
- 3.846
Αξίζει; Το Happiness και το Welcome to the Dollhouse μου άρεσανSTORYTELLING
Μια φοιτήτρια φιλολογίας, που έχει δεσμό με ένα συμφοιτητή της, μόνο και μόνο γιατί είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, κάνει κτηνώδη έρωτα με το μαύρο καθηγητή της. Σε μια δεύτερη ιστορία, ένας ατάλαντος ντοκιμαντερίστας εκμεταλλεύεται την αφέλεια μιας μεσοαστικής οικογένειας για να κάνει ένα ρεπορτάζ-απομυθοποίηση της ηλιθιότητας του γιου τους.
Σκηνοθεσία:
Τοντ Σόλοντζ
Με τους:
Τζον Γκούντμαν, Πολ Τζιαμάτι, Σέλμα Μπλερ, Ρόμπερτ Γουίσντομ, Φράνκα Ποτέντε
Ακασαμενός
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2022
- Like
- 667
- Πόντοι
- 81
Το πρώτο part το βρήκα κάπως ενδιαφέρον το δεύτερο όχι τόσο. Εν πάση περιπτώσει γούστα είναι αυτά. Ορίστε και το σκορ από το rotten tomatoes αν θες να δεις πιο αναλυτικά κριτικές για την ταινία.Αξίζει; Το Happiness και το Welcome to the Dollhouse μου άρεσαν
Storytelling | Rotten Tomatoes
"Storytelling" is comprised of two separate stories set against the sadly comical terrain of college and high school, past and present. Following the paths of its young hopeful/troubled characters, it explores issues of sex, race, celebrity and exploitation. This movie is divided into a fiction...
www.rottentomatoes.com
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 228