Είμαι μια φάση που ξεκινάει ολοένα και περισσότερος κόσμος ανα τον πλανήτη,πλέον πιο ανοιχτά σε σχέση με παλιότερα,που επίσης γινόταν.Δεν κρίνω τι κάνει ο καθένας,αλλά έχω βρεθεί αρκετές φορές στο ρόλο του εραστή στο παρελθόν,κυρίως όταν σπούδαζα στην Γαλλία,κάποτε στο μακρινό παρελθόν,αλλά και στην Σουηδία.Δεν είναι απλά πράγματα...Δεν μιλάω για τον δικό μου ρόλο.Τότε ήμουν μικρός και δεν με ένοιαζε να κοιτάει κάποιος να του γαμάω την γυναίκα ή να ξέρω ότι η άλλη είναι παντρεμένη και ο άντρας της να είναι κάπου σπίτι ή και αλλού και να ξέρει ότι η γυναίκα του πηδιέται.Πλέον θα με ένοιαζε λίγο.Μάλλον γιατί είμαι μπάρμπας.Το δύσκολο,λοιπόν,δεν είναι να πηδάς κάποια παντρεμένη,αλλά το τι γίνεται στο ζευγάρι.Τότε ήταν πιο συνειδητοποιημένοι και υπήρχε εμπιστοσύνη.Ήταν απλά σεξ.Δεν με είχε καλέσει στο τηλέφωνο ποτέ καμία,ούτε ήρθε να με βρεί μόνη ή δεν μου έστειλε κάποιο γράμμα (ναι ναι,τότε δεν είχαμε κινητά και όσοι είχαν,ουσιαστικά κουβαλούσαν ενα μπαζούκας μαζί τους.) με σκοπό να πηδηχτούμε εκτός της όλης κατάστασης.Πλέον,επειδή είναι μόδα,δεν ξέρω αν μπορεί ένα μέσο ζευγάρι να ανταπεξέλθει,καθώς είναι πολύ δυνατό συναίσθημα να σου πηδάνε την γυναίκα και να πρέπει να το ανέχεσαι και το καταλαβαίνεις την ώρα που γίνεται,πιστεύω,καθώς πρίν έχεις κάβλες και γουστάρεις.Μετά αν η άλλη γουστάρει,μπορεί με πολλούς τρόπους να βρεί ξανα τον γαμιά και απλά να παραγκωνιστεί τελείως ο σύζυγος.Επίσης μπορεί να υπάρχουν και παραξηγήσεις και πλήρη ασέβεια και πάει λέγοντας.Γενικά πολύ δύσκολα παιχνίδια αυτά που θέλουν ώριμη σκέψη.